تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 587 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام به بچه های گل p30
    من یه مشگلی دارم ممنون میشم کمکم کنید یک بار دیگه هم این مشگل بوجود اومد اینجا پرسیدم جواب دادن حل شد الان دقیق یادم نیست چطوری بود از صبح صفحه آیپادم مثل موقعی که میخوای زوم کنی شده یعنی تصویر بزرگ تر شده یه راهی بود که دگمه پاور رو میگرفتی ......................... درست میشد ممنون میشم کمک کنید

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

سلام به بچه های گل p30
    من یه مشگلی دارم ممنون میشم کمکم کنید یک بار دیگه هم این مشگل بوجود اومد اینجا پرسیدم جواب دادن حل شد الان دقیق یادم نیست چطوری بود از صبح صفحه آیپادم مثل موقعی که میخوای زوم کنی شده یعنی تصویر بزرگ تر شده یه راهی بود که دگمه پاور رو میگرفتی ......................... درست میشد ممنون میشم کمک کنید
    ZOOM رو فعال کردی.
    برو اینجا:
    SETTING--->GENERAL>ACCESSIBILITY>ZOOM OFF کن .

3. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نه فعال نیست الان هنگ کرده یه بار یکی از بچه ها گفت چیکار کنم درست شه مکه درستم شد الان دوباره شد یادم نیست باید چیکار میکرد یادمه فقط دگمه پاور رو با یه چیزی باید نگه میداشتم موقع روشن شدن

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

اقا درست شد ممنونم ازت همون زوم فعال شده بود دمت گرم

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

آقا من الان میتونم آیپادمو بروز کنم؟ ورژن 3.1.3 هستش 32 گیگ ممنون میشم

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

نه من از itunes نصبیدم ...فری بود ....الان هم بعضی اوقات باز میشه..بعضی اوقات هنگ میکنه...
    ورژن سیدیا رو کدوم پایین نوشت ه؟! من توشم...چیزی نمیبینم..توی about هم نیست ..
    این سیدیا هم که بدون اینترنت بدرد نمیخوره !
    یه سری فایل deb هست که نصبشون مشکلی نداره ...
    البته respring بدون برنامه نمیشه ؟!
    یه سری دان کردم ...فرمت نداره....یه فولدر به نام playload توشه ...+ itunes artwork ...
    که نمیدونم چطور نصبشون کنم ...به آیتونز اضافه میشه...ولی نصب نمیشه...
    ممنون عزیز
    باعث زحمت شما هم شدیم
    فریش که به درد نمیخوره....
    اسکرول کن پایین پایین صفحه ریز نوشته!!
    من SBSETTING رو از همون پایین سیدیا گرفتن V3.2.1 واسه رسپرینگ و وایرلس و اینا خوبه..
    فایلای دب رو اگه از بیرون دانلود میکنی با I FUNBOX بریز روش...فایل IPA هم با آیتونز درگ کن تو برنامه ها...
    فایل PXL هم باید با PC SUIT بریزی که به شخصه توصیه نمیکنم از این برنامه استفاده کنی...
    راستی تا یادت نرفته TINY UMBRELLA دانلود کن و SHSH آیپادت رو یه جا سیو کن.

---------- Post added at 02:16 PM ---------- Previous post was at 02:11 PM ----------

نه فعال نیست الان هنگ کرده یه بار یکی از بچه ها گفت چیکار کنم درست شه مکه درستم شد الان دوباره شد یادم نیست باید چیکار میکرد یادمه فقط دگمه پاور رو با یه چیزی باید نگه میداشتم موقع روشن شدن

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

اقا درست شد ممنونم ازت همون زوم فعال شده بود دمت گرم

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

آقا من الان میتونم آیپادمو بروز کنم؟ ورژن 3.1.3 هستش 32 گیگ ممنون میشم
    اوه برادر خیلی عقبیا!!! دستگاهت چیه؟ اگه 2جی هست که بیخیالش ....اما اگه 3G که بزن به 4.2.1

6. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

3gهستش می تونی بگم باید چیکار کنم بلد نیستم بعدش مشگلی برای نصب برنامه و بازی ندارم؟
    ممنونم ازت

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

3gهستش می تونی بگم باید چیکار کنم بلد نیستم بعدش مشگلی برای نصب برنامه و بازی ندارم؟
    ممنونم ازت
    نه برادر شما اگه برنامه هاتو داری توی آیتونز چیری پااکنمبشه

حـــــرفـه ای Javad_Ed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ناکجاآباد

پيش فرض

فریش که به درد نمیخوره....
    اسکرول کن پایین پایین صفحه ریز نوشته!!
    من SBSETTING رو از همون پایین سیدیا گرفتن V3.2.1 واسه رسپرینگ و وایرلس و اینا خوبه..
    فایلای دب رو اگه از بیرون دانلود میکنی با I FUNBOX بریز روش...فایل IPA هم با آیتونز درگ کن تو برنامه ها...
    فایل PXL هم باید با PC SUIT بریزی که به شخصه توصیه نمیکنم از این برنامه استفاده کنی...
    راستی تا یادت نرفته TINY UMBRELLA دانلود کن و SHSH آیپادت رو یه جا سیو کن.[COLOR="Silver"]

4.2.1
    مر۳۰
    shshسیو گردید !
    من اینجا به وای فای دسترسی ندارم فعلا نمیتونم به این سیدیا وصل شم ...و اسکرول هم میکنیم چیزی نمینویسه..خالیه...unable to connect..از این حرف ها ...
    Ipa ها رو اضافه میکنم به آیتونز...اونجا میاد توی app ها ولی نه آیکون دارند نه نصب میشن...مرحله آخر نصب ارور میده ..دلیلش میگه ناشناخته هست...
    مثکه حتما باید یه مودم وایرلس بگیرم !

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

مر۳۰
    shshسیو گردید !
    من اینجا به وای فای دسترسی ندارم فعلا نمیتونم به این سیدیا وصل شم ...و اسکرول هم میکنیم چیزی نمینویسه..خالیه...unable to connect..از این حرف ها ...
    Ipa ها رو اضافه میکنم به آیتونز...اونجا میاد توی app ها ولی نه آیکون دارند نه نصب میشن...مرحله آخر نصب ارور میده ..دلیلش میگه ناشناخته هست...
    مثکه حتما باید یه مودم وایرلس بگیرم !
    آهان من فکر کردم به وایرلس دسترسی داری.
    شما appsync 4.2 از سورس i-os.ir نصب کن (احتیاج به وایرلس داری)

11. این کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Ali*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه همه کاراشو با iTunes کردم ، یعنی دانلود و ... اگه داشتن app sync لازمه لطفا یه لینک بده برم بگیرمش و اگه لازم نیست و بعد از جیلبریک میاد من قصد جیلبریک کردن ندارم ! ورژنم هم 4.1 هست

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

پس به من میگید چطوری باید بروز کنم آیپادمو؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •