تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 1135 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

محسن عزیز (diyukis) آخه نمیتونم کامارو داشته باشم ولی سوارش نشم
    جریانش مثل نامزدی میمونه انگار بابات واست دوچرخه خریده و گذاشته خونه همسایه نمیزاره سوارش بشی آدم میمیره تا بهش برسه وقتی هم بهش برسه زود ازش زده میشه چون بی ظرفیت بازی در میاره
    الان کامارویه تقریبا تمیز میخوام که هر از گاهی باهاش دور بزنم تا وقتی کلا درستش کردم و زیره پام بود ازش زده نشم
    اره دقیقا درکت میکنم چی میگی.من خودم اگر هفته ای بشه که سوار ماشینم نشم یه جوری دچاره یه خلا و کمبودی میشم.اما خودم به شخصه اگر الان 5 الی 7 تومن داشتم حاضر هستم تا 6 ماه سوارش نشم و به یکباره ماشینمو از بنیان نو میکردم و اونوقت از سواریش چندین برابر لذت ببرم.

علی اقا یکی از دوستان "طبق گفته خودش" یک کامارو 68 میشناسه که اس اس هم هست با موتور و گیربکس فابریک که قیمت داده به من 8 تومن.بازم "طبق گفته خودش"کل خرج ماشین با 4 تومن تموم میشه.بنظرت این قیمت میارزه ماشین؟؟؟؟(توی اون سال کامارو اس اس داشتیم اصلا)
    Last edited by diyukis; 28-09-2011 at 20:09.

2. 2 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بله داشتيم..البته وين كد رو بايد چك كنين..اگر بدنه و داشبرد خوبي داشته باشه قيمتش خوبه و در غير اين صورت ارزش اون فقط به فني موتور و بقيه اجزاء هست و نه چيز ديگه..اسناد و مدارك هم كه بايد كامل باشه

4. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

این کامارو 68 رو اگر نخواستید من بر می دارم .
    موتور و فنی خراب و داغون باشه هم عیب نداره .

6. این کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

آقا کسی نره به صاحبش بگه اینقدر خواهان پیدا کرده ها وگرنه یه شبه ماشین میشه 17 میلیون
    منم میخواستم ولی پشیمون شدم نمیدون چرا خیلی بده جو .
    یه صحنه ای هم او روز تهران دیدم واقعا از هرچی بچه ننه که خودش رو عشق کلاسیک و بازسازی میدونه بدم اومد

8. 3 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یه صحنه ای هم او روز تهران دیدم واقعا از هرچی بچه ننه که خودش رو عشق کلاسیک و بازسازی میدونه بدم اومد
    اگر امكان داره توضيح بديد، شنيدن حقيقت خيلي توي رساندن واقعيت تاثير داره و ممكنه كسايي كه فكر ميكنن صرفا با داشتن يه ماسل ميتونن پول يه ماشين صفر كيلومتر روز يا خريد يه آپارتمان رو از توش در بيارن از اين خيالات خام بيان بيرون.
    من ديدم يكي ديگه ماشين داره( حالا صاحب خود ماشين هم ادعاي چنداني نداره..) اما اطرافيانش و كسايي كه اصلا نميدونن ماشين آمريكايي داشتن يعني چي هي هندوانه زير بغلش ميگذارن و تعريفات صدتا يه غاز ميكنن...از چيزهاي نداشته اون تعريف ميكنن و با چهارتا داستان بي سر و ته و يك كلاغ چهل كلاغ اون ماشين نهايتا 3 يا 4 توماني رو ميكنن 18 يا 20 تومان!!! البته كسي هم خريدار نيست مگر يه تازه به دوران رسيده جو گير شده، از همين بچه ننه ها، كه از صدقه سر پول باد آورده باباش يه چند روزي مياد يه ماسل ميگيره، داغونش ميكنه و ميندازه يه گوشه و دوباره ميره سراغ همون چيزي كه قبلا سوار بود..

10. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

این کامارو 68 رو اگر نخواستید من بر می دارم .
    موتور و فنی خراب و داغون باشه هم عیب نداره .
    مسعود جان حقیقتش من نه ماشینو دیدم و نه میتونم قضاوت کنم که ماشین در چه وضعیه.اینو یه بنده خدایی پیشنهاد کرده بود برای یکی از همشهری هام که منم فقط نقش واسطه و اطلاع رسان رو داشتم.ظاهران اون همشهری ما هم میترسه بره سمت امریکایی و فعلا بیخیال شده.
    با تمام این اوصاف اگر مایل به خرید هستی به من بگو که من ارتباط بین شما و واسطه فروشنده رو برقرار کنم.

البته به قول جناب remi_hemi اگر تا حالا جو درست نشده باشه

آقا کسی نره به صاحبش بگه اینقدر خواهان پیدا کرده ها وگرنه یه شبه ماشین میشه 17 میلیون
    منم میخواستم ولی پشیمون شدم نمیدون چرا خیلی بده جو .
    خبر این ماشینو 4 روز پیش به من دادن و من تا حالا اصلا پیگیری هم نکردم که چی شده و چی نشده.چون به کار خودم که نمیاد به کار اون همشهریمونم نیومد.گفتم اینجا بگم شاید بدرد کسی بخوره.
    یه اگهی بیوک تو ایران ماشین هست که روزای اول قیمتش بود 4200 الان شده 6500

12. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dj.tiesto's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تو رینگ SmackDown

پيش فرض

داداش فعلا دور دور همونايي كه شما بهشون ميگيد بچه ننه و سوسول و اين حرفا كه خودشون رو عشق كلاسيك ميدونن.
    ميدوني چرا؟چون پول دارن داداش.همه ميدونن من چند ساله تو اين خيابونا و گاراژا دنبال چلنجر 71 ميگردم.خيلي هم ديدم ولي پول ندارم.يه سري اقاي واروژ حرف خيلي خيلي قشنگي به من زد.با هم رفتيم يه 71 ديديم گفتم خوشم اومده و ميخوامش.قرار شد 3.200 معاملش كنيم.واروژ گفت داداش چقدر گذاشتي كنار براي ريبيلدينگ. گفتم فعلا هيچي ولي خدا بزرگه ميرسونه.گ فت تو اينكه خدا ميرسونه شكي نيست ولي تا تو بخواي اينو جم كني پدر صاحابت در اومده و نوه هات بايد باهاش برن بيرون.ديدم خداييش راست ميگه.مني كه وجودشو ندارم 6 تومن پول صافكاري و موجگيري سند بلاست و رنگ امريكايي بدون بتونه بدم پس نميرم سمتش چه بهتر دست يكي بمونه كه پول داشته باشه براش خرج كنه.اگه پنل خواست دست كنه تو جيبش 1.800 بده.اگه دو تا تيغه برف پا كن 900 هزار پاش واساد بجاييش بر نخوره.من يه لا قبا رو چه به چلنجر جم كردن.
    كلا داداش سرتون رو درد نيارم عشق بازي پول خرج كردن ميخواد كه من يكي ندارم و اوني هم كه داره رو خرج ميكنه رو مسخرش نميكنم كه اي بچه سوسوله و بچه ننست و اداي ماسل سواري در مياره و اين حرفا.بله يه سري كاراشون مثل تغيير رنگ ايمپالا 64 از سفيد به صورتي يا زدن سقف ايمپالا 64 و ريويرا 74 و كروك كردنشون سوسول بازي و تيشه به ريشه ي ماسل و امريكايي زدنه ولي چه ميشه كرد.

اره دقیقا درکت میکنم چی میگی.من خودم اگر هفته ای بشه که سوار ماشینم نشم یه جوری دچاره یه خلا و کمبودی میشم.اما خودم به شخصه اگر الان 5 الی 7 تومن داشتم حاضر هستم تا 6 ماه سوارش نشم و به یکباره ماشینمو از بنیان نو میکردم و اونوقت از سواریش چندین برابر لذت ببرم.

علی اقا یکی از دوستان "طبق گفته خودش" یک کامارو 68 میشناسه که اس اس هم هست با موتور و گیربکس فابریک که قیمت داده به من 8 تومن.بازم "طبق گفته خودش"کل خرج ماشین با 4 تومن تموم میشه.بنظرت این قیمت میارزه ماشین؟؟؟؟(توی اون سال کامارو اس اس داشتیم اصلا)
    در هر وضعيتي با قيمت منصفانه خريدارم.خبرشو اگه دوس داشتيد پخ كنيد.

محسن عزیز (diyukis) آخه نمیتونم کامارو داشته باشم ولی سوارش نشم
    جریانش مثل نامزدی میمونه انگار بابات واست دوچرخه خریده و گذاشته خونه همسایه نمیزاره سوارش بشی آدم میمیره تا بهش برسه وقتی هم بهش برسه زود ازش زده میشه چون بی ظرفیت بازی در میاره
    الان کامارویه تقریبا تمیز میخوام که هر از گاهی باهاش دور بزنم تا وقتی کلا درستش کردم و زیره پام بود ازش زده نشم
    داداش چيزي نيافتي هنوز؟
    وحيد 4.500 ميتوني پول بدي؟يه ماشين خوب تو نت پيدا كردم بايد بريم از نزديك زيارتش.شايد كمترم بده؟

اما اطرافيانش و كسايي كه اصلا نميدونن ماشين آمريكايي داشتن يعني چي هي هندوانه زير بغلش ميگذارن و تعريفات صدتا يه غاز ميكنن...از چيزهاي نداشته اون تعريف ميكنن و با چهارتا داستان بي سر و ته و يك كلاغ چهل كلاغ اون ماشين نهايتا 3 يا 4 توماني رو ميكنن 18 يا 20 تومان!!! البته كسي هم خريدار نيست مگر يه تازه به دوران رسيده جو گير شده، از همين بچه ننه ها، كه از صدقه سر پول باد آورده باباش يه چند روزي مياد يه ماسل ميگيره، داغونش ميكنه و ميندازه يه گوشه و دوباره ميره سراغ همون چيزي كه قبلا سوار بود..

علي جان سزاي گران فروشي نخريدنه داداش.
    اوني كه به قول شما ميان يه ماشين 3-4 تومني رو براش ميكنن 20 تومن بقران قسم تا 100 سال ديگم فروش نميره.الان من خودم.ببينم يه ماشين قيمت واقعيش 15 اينطورا واي ميسته براي خريد بهش 12 قيمت ميدم كه بازم 2-+3 تا زير في بخرمش.متوجهي؟هيچ موقع نميرم به ماشين 2 ميليوني 10 تومن پول بدم.اوني هم كهع پول ميده حقشه كه چوب نادونيشو بخوره.در مورد اون بچه پولدارا هم همون طور كه گفتم داداش پول دارن و همه كار ميكنن.چرا نكنن؟خود من و شما هم باشيم شايد كاراي عجيب و غريب تر از اونا بكنيم.داداش يه مثال برات ميزنم تا برات جا بيفته قشنگ باز توجيه نشدي بگو تا با هم بحث كنيم.جمع نمي بندم خودمو ميگم.من فقط ادعاي امريكايي باز بودنو دارم. داداش.بهروز(يكي از رفيقايي كه برام مثل داداش بود و باور رفتنش هنوز برام سخته) اخرين روزاي عمرش كه پيش ما بود ماشينش تكميل شده بود و غير يه سر ي خورده كاري مثل اينه هاي بغل و لاستيك دور سپر عقب وم خطر اورجينال و پنل و از همه مهمتر جلو پنجره پلاستيكي كه 600 دلار قيمتش بود.از قضا يكي از همكاراي مابه اسم عباس چشمه كه خيلياتونم ميشناسيدش يه جلو پنجره چارجر 73 داشت.بهروز بنده خدا به من رو زد گفت داداش تو كه با فلاني رفيقياونو ازش امانت بگير تا يه قالب بزنيم از روش و بديم براي فايبر و تزريق پلاستيك چون تقريبا ارزونتر و با كيفيت تر در ميومد.خلاصه ما چند سري رفتيم رو زديم به اين عباسه و خلاصه نداد به ما گفت داداش براي فروشه امانت هم نميدم به كسي چه يه ساعت چه 1 روز.نميدم.خلاصه چي با اين همه سابقه كاري و ادعامون نتئنستيم يه تيكه پلاستيك رو چند ساعت امانتبگيريم و هنوزم بعد از مرگ غير منتظره بهروز خدا ميدونه هنوز عذاب وجدان دارم.در صورتي كه اگه جاي من يه دونه از اونايي كه ما بهش ميگيم بچه ننه بو د و بهروز بهش رو ميزد با يه تلفن از داج كلاسيك كاليفرنيا براش نو لاي زرورق ميفرستادن.
    اميدوارم توجيه شده باشيد.
    شادي روح بهروز چارجر هم يه فاتحه بخونيد.

14. 6 کاربر از dj.tiesto بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه masoud glx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    Abroad

پيش فرض

درود
    یکی از دوستان عزیز با من تماس گرفت و صحبتی داشتیم طی پست خرید من برای این کامارو توی همین صفحه ... البته همینجا عذر میخوام بابت صدای به شدت گرفته و تو دماغی بابت سرماخوردگی .

خوب ...
    من هم مثل خیلی از شما دوستان عزیز سالها دنبال هر نوع شایعه حتی از نوع بیربط و کاملا تابلو می گشتم بلکه از این هزاران اخبار رنگارنگی که هر روز می رسید ، یک در یک میلیون یکی همون شانس خفته ی من باشه و بالاخره اون چیزی که دنبالشم رو پیدا کنم . و البته اون مواقع موارد خیلی زیادی بود که اگر همین حالا می دیدم حتما خریداری می کردم ولی خوب زمونه فرق کرد یهو طی این چند سال . البته بماند که فقط توی ایران خیـــــــــلی فرق کرد و خارج از ایران فقط از دیدن ماشینها و قیمت ها حرص و حسرت خوردم و بس .
    استراتژی فعلی من برای جواب به علاقه ام به ماشین های امریکایی فعلا شات د اف آپ هستش و بس . توهین نمی کنم دوستان ... از لحاظ مالی با گذشته قابل مقایسه نیستم و خدا رو شکر توانا شدم ولی بدلیل همین گفتگوهای کذایی که این چند پست گذشته هم در موردش بود ، این علاقه رو مدتی هستش که خاموش کردم . همچنان یک کاماروی سفید و زیبا 8 سیلندر 350 و کاملا سالم دارم که از روز خرید تا بحال حتی 1 متر هم جابجا نشده و بزودی تقدیم میشه به یکی از دوستانم . کلاسیک انگلیسی هم داشتم که چند وقت پیش فروخته شد تا هرچه سریعتر این افکار کلاسیکی رو بدلیل اوضاع بیربط خرید و فروش و تامین مافیایی قطعات این جور ماشین ها از ذهنم بیرون کنم .
    من ایشالا بزودی مهاجرت میکنم . این پست قبلم هم تلخ پستی بود مبنی بر اینکه ای بابا . . . بعد از اوووون هم جستجو برای همچین موردی اگر این مورد با این مشخصات واقعی بود هم بنده چشمم رو می بندم و می گذرم و خوش باشه برای کسی که خریده . چه اینکه همه این مدت من نقش خواننده های کلیپ need you now از Lady Antebellum رو داشتم ولی منصرف شدم .
    ببخشید بابت نگارش عجیب ... مهاجرها موقع مهاجرت کمی احساساتی میشن .

شاد ، سلامت و پیروز باشید .

16. 3 کاربر از masoud glx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دو روز پیش تهران بودم اتفاقی یه مرسدس کنار خیابون دیدم slc
    کنار خیابون ولش کرده بودن من بحثم اینه اگه حوصله بازسازی نداری حوصله نداری بری دنبال تک تک قطعات چرا ماشین رو اروقا میکنی میندازی کنار کوچه
    خدا بی امرزه بهروز رو اولش که ماشین رو خرید همه عصبانی بودن که اینو چرا اینطوری کردی
    یه بار گذاشت کنار عزمش رو جزم کرد برد پیش هادی نیکپور اونم دستش درد نکنه ماشین رو عین روز اولش تحویل داد که این ماشین شد ماشین بهروز .
    اگه تعمیرکار صافکار خوب نمیشناسی چرا پولت رو هدر میدی چرا باید لاشه ماشین کنار خیابون بپوسه
    وفقتی میتونه دست یکی دیگه جون بگیره چرا یه عده رو اینطوری جو گرفته
    خداییش این 7 ساله دارم در مورد خرید یه کلاسیک تحقیق میکنم هنوزم میترسم

خداییش اگه قرار نوبد این ماشین بازسازی بشه بهتر نبود بره اوراق بشه واسه چهار تا ماشین دیگه قطعه بشه ؟
    شرف اوراق شدن به اینطوری ول کردن می ارزه
    من دارم از این جو دیگه دیونه میشم
    کی این تازه به دوران رسیده ها میخوان بفهمن پول داشتن صرفا نشانه توانایی نیست پول همه چیز نیست پول فقط وسیله هستش منم داشتم میخریدم دارم هم ولی اینطوری ول کردن کار من نیست .چون جا ندارم نمیخرم چون خودم یه ست تکمیل اچار بکس ندارم نمیخرم چون کسی رو نمیشناسم که درست حسابی کار کنه نمیخرم
    به قران آدم ناراحت میشه
    دیدم کسایی رو که چقدر با علاقه کار میکنن از درسشون میزنن از کارشون میزنن از خوابشون میزنن
    چرا اینطوری شده آخه چرا اینا که پول دارن نمیرن دنبال جنسیس کوپه هاشون چرا اینطوری حیف و میل میکنن ؟
    بابا چقدر داد بزنیم چقدر خودمون رو بزنیم بازسازی کار آسونی نیست کار هر آدمی نیست من تاپیک زدم در موردش که نرید دنبال اینجور ماشینا گیر میکنید .کو گوش شنوا بعد بهم انگ اینو میزنن که تو حسودیت میشه .
    خدا حفظش کنه مسعود گودرزی رو یه بار بهش گفتم مسعود من بنز میخوام بخرم نشست کل مشکلاتش رو با بنز خودش گفت تذکرها رو داد در مورد تامین قطعاتش گفت مشکلات نگهداریش هزینه هاش رو گفت بعدا گفت اینا رو حوصله داشته باشی بنز برات بدون مرگه .
    واقعا متاسفم برای ان آدمایی که یک شبه میخوان راه صد ساله برن
    من فقط از همه دوستان گلم اینجا میپرسم کدومتون میتونید ادعا کنید که میتونید یه بازسازی کامل رو انجام بدید؟
    من نمیتونم من اگه دست به این کار بزنم با ترس شروع میکنم تا اخرین روز هم با ترس این کار رو انجام میدم .
    Last edited by rami_hemi; 29-09-2011 at 19:44.

18. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi3573's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

سلام تازه از سفر کرمان برگشتم
    جاتون خالی 1سری تو 1از اوراقی های جاده زرند کرمان زدیم که فقط بدرد بیوک سوارن و شورلت نوا میخورد
    صاحبش افتضاح بد سلیقه
    2تا مونت کارلو داشت که فقط شیشه عقبش مونده بود و چند زه...
    هیچ نکته قابل عکسی نبود که براتون بگیرم اما شاید این مطلب بدرد دوستان کرمانی ای انجمن بخوره.....

1بوستر ترمز نو خریدم واسه ماشین با 1سردنده
    بزودی دست به کار میشم خبرتون میدم
    (کم کم داره هوا خنک میشه)

20. 2 کاربر از mahdi3573 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •