کدوم شهرستان آیا برای شهرستان مرند 1مگابیت را می دهند اگه می دهند به من بگویید تا برم سرویس را بگیرم؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
کدوم شهرستان آیا برای شهرستان مرند 1مگابیت را می دهند اگه می دهند به من بگویید تا برم سرویس را بگیرم؟
من از مرند نیستم . ولی فکر کنم بدن . خوب کاری نداره که زنگ بزن نمایندگی مرند بپرس .
---------- Post added at 11:09 AM ---------- Previous post was at 11:07 AM ----------
* تلفن نماینده رسمی فروش مرند ( فرامرز خداپناه - اکبر شیخ بگلو ) : 224 2782
من روزا 120 ولی سرعت شبا نوسان داره میانگین 1.2 گیگ دانلود می کنم برای منم کافی
شما کدوم سریسشو داری EP یا FP ؟
EP . مگه چه فرقی با هم دارند ؟ و سرعت شبانه شما در چه حدودی تغییر می کنه ؟؟؟
ارادت مند شما شاتل جان
---------- Post added at 12:37 AM ---------- Previous post was at 12:34 AM ----------
دوستان شاتلی اوضاع و احوالاتتون چه جویاست.البته غیر از مواقع خاصبدک نیست این شاتل فقط نمی دونم که کی می خواد این فیتیله سرعتشو پایین بیاره.
دوست عزیز golshan89 مگه با چند دانلود می کنی ؟
Last edited by razmjoo; 16-06-2010 at 00:42.
ep ها 6 تومن گرونترن و روزانه 146 دانلود می کنه fp 112 من اول شب 25 اخر شب 80 میشه شما شبا چه قدر دانلود داری؟
اوایل تا 2 گیگ اما الان 2 هفته است که سرعت شبانم به 15 افت کرده و ماکزیمم 500 مگ دانلود دارم . شما با سرعت 25 1.2 گیگ دانلود می کنی ؟؟؟؟
دیشب 2.7 گیگ دانلود و آپلود کردم . دقیقا 2.5 دانلود و بقیه آپلود . وضعیت شما چطوره ؟
دوست عزیز توی تایم شبانه ایشان صحبت کردن نه در تایم روزانه که همه اینطوری هستند در تایم روزانه
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)