به قول دوستمون رادارش رو دسته هست؟اصلا این موضوع مهمه؟من تازه کارم راستی سایتی فروش ان لاین داره؟
به قول دوستمون رادارش رو دسته هست؟اصلا این موضوع مهمه؟من تازه کارم راستی سایتی فروش ان لاین داره؟
بله رادرش روي دسته است در واقع تمام جوي استيكهاي بالاي 30 هزار توماني رادر روي دسته است
در سايت زير ميتوانيد آنلاين بخريد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Logitech Attack 3
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
دوستان بین این 3 مدل کدوم بهتره؟یا تفاوت فاحشی داره؟چون اختلاف 40 تومنی دارن من میخوام با این شبیه ساز کار کنم و رادار رو دسته و فورس فیدبک داشته باشه
ممنون
Logitech Attack 3 از دوتا ديگر ضعيفتر است
Logitech Extreme 3D Pro
Logitech Force 3D Pro
اين دوتاي بالايي از لحاظ دقت و جنس مثل هم هستند فقط فورس در واقع نيروي فيد بك يا همان ويبراتور را دارد كه با توجه به شرايط مختلف دسته را ميلرزاند و خيلي هم دقيق هست فقط شنيده ام كه در هنگام خلبان خودكار اگر باد بياييد دسته چون فيد بك دارد شروع به حركات شديد ميكند البته نميدانم ميشود خاموشش كرد يا نه اين موضوع به عنوان يك مشكل در فاروم هاي خارجي مطرح شده بود از طرف ديگر فرض كنيد ميخواهيد يك هليكوپتر را كه به كنترل خيلي دقيق احتياج دارد كنترل كنيد حالا در حين تمركز يكدفعه دسته شروع به لرزيدن كند چي ميشودبه هر حال يا اكستريم برداريد يا فورس ،سراغ جوي استيك ديگر نرويد يك مدل لجيتك هم است كه مثل اكستريم است ولي وايرلس است اونهم فكر كنم جالب باشد
سلام
یه پنل درست و حسابی برای ایرباس 300 میخوام....
مرسی
سلام بر کاپیتانهای گرامی:
آیا بر اساس حوادث واقعی هوایی، mission برای سیمو لایتور ساخته شده؟... چند وقت قبل یکی از دوستان گفته بود که من فلان حادثه رو تو سیمولایتور بازسازی کردم!.. راست یا دروغ، به نظر فکر بدی نمی آد...اگه این کار اتفاق بیافته و کسی بازسازی کنه، و با دیگران share کنه ، خیلی کمک به برو بچز علاقه مند میشه...
دوستان لطفا نظر بدین یا اگه جایی رو سراغ دارین، بگید که بقیه استفاده کنن...
ثواب داره![]()
Last edited by arash1348; 27-12-2010 at 13:04.
Flight School 1.6
220 صفحه آموزش شبیه ساز پرواز به صورت رایگان؛
کاملترین آموزش فارسی زبان شبیه ساز پرواز...
این مقاله شامل:
1- آشنایی با قطعات اصلی برای پرواز
2- آشنایی با نیرو ها
3- آشنایی با اصطلاحات
4- پرواز کامل با بوئینگ 747
5- راهنمای دسته در بازی و راهنمای کلیدها
6- آموزش تا گرفتن مدرک SPL
7- نحوه ی خواندن انواع درجه ها و رادارها
8- آشنایی با مدارک پرواز
ورژن 1.2:
9- توضیح در مورد استال و بازیابی از آن
10- توضیح در مورد علامتهای ابتدای باندهای فرود
11- توضیح در مورد تاکسی کردن و تابلوها و خط کشی ها
12- عکسهای جدید در مورد فلر کردن
13- توضیح در مورد نحوه ی بلند شدن نرم و به موقع
14- راهنمایی های بیشتر در مورد گلاید اسلوپ
ورژن 1.3:
15- آموزش پرواز با هواپیمای نظامی Hornet بر روی ناو (قابل استفادهبرای کسانیکه Accelerator Pack دارند)
16- توضیح چند اصطلاح دیگر
ورژن 1,4:
17- توضیح کامل در مورد ILS
18- توضیح کامل در مورد تاکسی کردن. (ترجمه ی آموزش خود FSX)
19- حذف بعضی اشتباهات
ورژن 1,5:
20- آموزش جامع FMC در بوئینگ 400-747
21- آموزش جامع VOR
22- آموزش استفاده از FsPassengersX
23- رفع چند مشکل
ورژن 1.6:
24- آموزش های کامل PPL
25- آموزشهای کامل IR
26- آموزشهای کامل CPL
27- آموزشهای کامل ATP
28- رفع چند اشتباه.
و بسیاری نکات دیگر...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا تشکر از دوستانی که مستقیم و غیر مستقیم به من کمک کردند. چه دوستانی که اسمشون در آموزش آورده شده و چه دیگر دوستان و بچه های تاپیک...
آقا ممنونیم همگی ... منتظر بودم واقعا که بیاد این ورژن....
همین الان می خونمش.....
پیشاپیش از همه دوستانی که زحمت کشیدن و خصوصا ابی عزیز صمیمانه تشکر می کنم...![]()
مرسی ebicross جان . گل کاشتی پسر (: ممنون بخاطر این همه زحمتی که بدون هیچ منتی برای این تاپیک کشیدی . مرسی رفیق
از همه عزیزانی که برای پر بار تر شدن این تاپیک تلاش کردند و میکنند هم صمیمانه ممنونم . دست مریزاد
Last edited by amirardallan; 27-12-2010 at 22:34.
ببین یک راه ساده برای باز سازی تقریبی حوادث هوایی که همه هم میتونن شبیه سازیش کنن اینه که قبل پرواز تو قسمت Failures میتونی برنامه ریزی کنی که مثلا در فلان زمان موتور شماره 2 خاموش بشه یا سیستم الکتریکی یا ناوبری هواپیما دچار نقص بشه " البته این کار رو هم در fsP هم میشه انجام داد اما زمانش دسته خودتون نیست یک دفعه اتفاق میوفته!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)