الان خوب شده
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
الان خوب شده
خوش به حالت من 60 مگ گرفتم چیزی به اسم شرف ندارند
سلام
دوشنبه شدو شبانه هنوز افتضاحه فردا ميرم انصراف ميدم و ميرم پيشگامان
مهرم حلال جونم ازاد البته 40 تومنمو پس ميدن
خدا کنه پورت خالی گیر شما بیاد من که گیرم نیامد الیته آسیاتک منت بر سرمون گذاشته شبانه ام شده 25 کیلو بایت به جای 250 کیلو بایت چیزی نیست یک صفر فرقش هست
دلم از این می سوزه 10 هزار تومان پول اکانت فایل سونیک دادم 8 هزار تومان پول VPN سه ماه که از یک سایت گرافیکی دانلود کنم به خاطر این شرکت دزد همش پرید خدا لعنتشون کنه
به یکی از اپراتوراشون گفتم برای پسر خاله هاتون شبانه رو باز می زارید داشت دق می کردمی گفت تهمت نزن
![]()
سرعت شبانه امشب چقدر پایینه با سرویس 2 مگ 76 تا بیشتر نیست
الان که اینو می نویسم ساعت 3 و خورده ای هست
کاش سرعت جمع اوری و رانژه زیاد بود که میشد بیای یه شرکت دیگه :(
من با اینترنت 512 الآن، یعنی ساعت 3 و 10 دقیقه شب سرعتم خیلی زور بزنه بشه 20 کیلوبایت. واقعاً افتضاحه. قبل ماه رمضون 70 -80 بود.
مال من 50 تا کمتر هست اگر همین 76 رو داشتم کارم راه می افتاد فردا زنگ می زنم دوباره انصراف میدم
ساعت 3:45 دقیقه . سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ = 76 !!!
باید همه اعتراض کنیم به این دزدی
دوستان سلام . من اینترنت پارس آنلاین دارم 512 . سرعت دانلود منم خیلی اومده پایین فکر کنم که این افت سرعت مربوط به همه اپراتورها و در اصل مخابراته. به نظر شما چرا اینطوری شده؟
سرعت دانلود من 30 بالاتر نمیاد
1 ماه اگه همه اینای که میان تو این ترد شارژ نکنن آدم میشه این مدیر اسیا تک و تو ماه رمضان دزدی نمیکنه
من که همون اول ماه رمضان شارژم تموم شد و تا حالا هم شارژ نکردم چون عملا بی استفادست سرویس گرفتن برازی دانلود فقط پول رو ریختین توی جوب اگه این ماه شارژ کنین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)