سلام
برای پاک کردن آی دی میتونی به این آدرس بری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
برای پاک کردن آی دی میتونی به این آدرس بری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اگر می خوای که Add list ات رو از دست ندی این کار رو می تونی بکنی
اول باید یه Profile برای آیدیت بسازی برای این کار هم وارد میل یاهوت شو بعدOptions بعد Account Information
بعد سمت راست نوشته Edit/Create Profiles وارد اون قسمت که بشی می تونی یه ID جدید که در حقیقت همون Profile آی دی قبلیت هست بسازی از این به بعد می تونی کار هات رو با این آیدی انجام بدی فقط فکر کنم آدرس ایمیل اون پروفایل کار نمی کنه یا حداقل برای من این جوریه یعنی اگه کسی به اون آدرس ایمیل بزنه نمیاد ولی با اون آیدی میشه چت کرد حالا اگه خواستی توی همون قسمت Edit/Create Profiles می تونی بگی کدوم پروفایل آی دی اصلی تو باشه (آیدی اصلی خاصیتش اینه که نمیشه اونو پاک کرد) هر کدوم رو که خواستی Make as default می کنیو بقیه رو می تونی پاک کنی این جوری میتونی آیدیت رو عوض کنی بدون این که ADD listet پاک بشه
ببخشید اگه خیلی واضح نبود
سلام دوست عزیز
من یاهو 9 رو دارم ولی نصب نکرده بودم با یاهو 8 کار میکنم.
شما میگید نمیشه اما من خودم این کارو کردم.
راه حل :از اولین آی دی که اد شده روش کلیک کن بعد هم بیا پایین بعد هم دکمه ی shift رو فشار بده و روی آخرین آی دی کلیک کن. بعد هم با راست کلیک رو یک آی دی و با انتخاب Broadcast an IM to this Group... اولین گزینه هست میتونی یه پیغام برای همه بفرستی.
با دراگ کردن هم میتونی همه رو انتخاب کنی.
از اولین آی دی کنارش کلیک کن بعد هم موس رو بکش پایین بعد همه انتخاب میشن.بعد با راست کلیک Broadcast an IM to this Group... اینو انتخاب کن.
عزیز مشکل اینجاست که Drag نمیشه !
Drag میکنم خود برنامه تکون میخوره !!!
درکل نمیشه . من همه ی راه ها رو تست کردم .
اين پست تكراري بود حذف شود
Last edited by aliali58; 03-04-2008 at 14:45.
عزيزم حرف شما قبوله براي من هم با شيفت نميشد خب احتمالا به خاطر ورژن مسنجر هست شما كليد كنترل رو بگير و يكي يكي آي دي ها رو انتخاب كن با اين روش شما ميتونيد افرادي رو هم كه نميخواين بهشون پيام بدين انتخاب نكنيد. اين يه راه حله ولي يه مقدار سخته
دوستان عزيز balrog و saiiddz و ghaioom_gh و toadstool از پاسختون ممنونم
Last edited by aliali58; 03-04-2008 at 15:00.
عزیز متاسفانه این راه هم کار نمیکنه !!!
فکر کنم این ورژن نداره .
دوستان من منظورم Yahoo Messenger مخصوص ویستا هست !
سلام دوست عزیز
برو مخصوص xp شو دانلود کن هم خودت راحت میشی و هم من و هم دیگران.
اول میگفتی که مخصوص ویستا هست شاید مشکل از اینه.
آخه دوست من این قشنگ تره ! ویستا نصب کردم که برنامه های ویستا رو نصب کنم |:
بازم مرسی از کمکتون .
سلام
برای بار چندم هست که این سوال رو مطرح می کنم
چطوری می تونم آیدیم رو از لیست دیگران حذف کنم و برعکسش چطوری میشه کسی رو بدون اینکه خودش بخواد به لیستم اضافه کنم
با تشکر
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)