به نظر شما N82 رنگ سفیدش بهتر هست یا مشکی و این گوشی تا چند گیگ رم می خوره؟
به نظر شما N82 رنگ سفیدش بهتر هست یا مشکی و این گوشی تا چند گیگ رم می خوره؟
من خودم مشكي دارم به نظرم مشكي بهتره.
يكي از دوستان رم 16گيگ انداخته كه بدون هيچ مشكلي داره كار ميكنه حالا نميدونم كه نوكيا تا چند معرفي كرده![]()
به احتمال زیاد برنامه بوده چون من همچین برنامه ای رو تو یه سایت دیدم ولی باور نکردم که مکان بلوتوثی که روشنـــــه رو درســــت بده
سیــــاه چیز دیگه ســـــت دوست عزیز ...
من رم 8 گیگ دیدم که راحت روش ساپورت شده بــــود !
بالاتر ندیدم
موفق باشید!![]()
16 گیگ هم ساپورت میکنه
اسکرین شاتش تو این تاپیک هست
فقط صفحات اوله که سرچ کردنش حوصله میخواد![]()
اینم اسکرین شات :
![]()
میدونم علی جووون
اینجـــا من تا 8 گیگ دیدم که روش بوده بیشتـــر ندیدم باید یه روز گوشی داداشمو ببرم امتحان کنم تو موبایل فروشـــی هاااا![]()
سلام
تا 32 هم ساپورت میکنه...من تضمین میکنم.
شاد باشید![]()
عوض کردنش راحته تنها چیزی که باید مواظب باشی فقط LCD گوشیه من اولین بار که قاب کلی گوشی عوض کردم LCD یش شکست 26 تومن خرج انداخت گردنم بعدش دیگه غلغش دستم اومد در مورد قاب های کپی تو بازار فقط قسمت های ظاهری ایجاد مشکل می کنه
اولی قاب رو LCD که قسمت سمت راستش زبر دکمه ولوم برآمدگی داره که با چسب قطره ای حل میشه (کل بازار رو گشتم همه قابا این جوری بودن) بعدی مربوط میشه به شاسی دکمه کیبردش که زیر LCD چفت نمیشه یا قاب روش که خوب جا نمیره.
تنها مشکلاتش هم همینه وگرنه قطعات داخلیش راحت در میان فقط خازن فلش یه زره صفته که یکم فشار بیشتر میخواد که در میاد.
من رم 8 انداختم توش 4گیگ که پر شد بعدش رم و نیم سوز کرد یعنی فقط رو حالت لوک با تبدیل اونم فقط تو کامپیوتر میخونه و نه میتونم تو چیزی بریزم و نه فرمت میتونم بکنم تو اکثر سری N امتحانش کردم همشون هنگ کردن
تو سایت نوکیا دنبال مشکلش گشتم دیدم شرکت نوکیا برای اینکه استفاده از دوربین گوشی محدود کنه (فیلم برداریش مخصوصا) حداکثر رم مجازش رو 2 گذاشته البته این سری جدیدش که چینی این مشکل رو نداره واسه من سری اولی بود وارد ایران شد
سلام اقا باندهاي اين n82 قاطي داره يه بار يكيش قطع ميشه اون يكي كار ميكنه حالا اون كه يكي كه يه ماهي قطع بود داره كار ميكنه اين يكي قطع شده استريو هم كه ميزاري صداش از بلندگوها با تاخير مياد مثلا از بلندگو پاييين با نيم ثانيه تاخير از بلندگو بالا نميدونم اپديتش كنم درست ميشه يا نه من فكر ميكنم مال خيلي از اين n82ديگه كه بلندگوهاشون قطع ميشه مشكل نرم افزاري نه سخت افزاري اين سرور نكيا هم كه براي اپديت هست فعلا قطعه ميگه بعدا تلاش كن كسي امروزا اپديت كرده يا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)