تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 458 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 4574

نام تاپيک: Travian

کـاربـر بـاسـابـقـه ali-07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    NoWhere

پيش فرض

بچه ها برنامه چکش زن چیه؟
    میفروشن 2 تومن
    توی پی-تی هم مفتی گذاشته بودن واسه دانلود

توسط این نرم افزار می توانید اجناس پر کاربرد در بازار تراوین را به صورت گروهی خرید کنید فرض کنید شما نیاز به 5000 نوار زخم دارید اما برای خریدن این تعداد نوار زخم باید ساعتها کلیک کنید تا این مقدار را خریداری کنید با استفاده از این نرم افزار فقط کافی هست که جنس مورد نظرتون رو انتخاب کنید تعداد و قیمت رو تعیین کنید و صبر کنید تا بقیه کارهارو خود نرم افزار انجام بده!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

توسط این نرم افزار می توانید اجناس پر کاربرد در بازار تراوین را به صورت گروهی خرید کنید فرض کنید شما نیاز به 5000 نوار زخم دارید اما برای خریدن این تعداد نوار زخم باید ساعتها کلیک کنید تا این مقدار را خریداری کنید با استفاده از این نرم افزار فقط کافی هست که جنس مورد نظرتون رو انتخاب کنید تعداد و قیمت رو تعیین کنید و صبر کنید تا بقیه کارهارو خود نرم افزار انجام بده!
    عزیزان یه وقت پولی رای این برنامه ندین

این برنامه کرک شده تو نت هست بصورت رایگان

آخر فروم باز MR.CART's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بچه ها من این چکش رو گرفتم البته مفتی
    ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم
    مثلا نوار زخم کوچک که میخرم میزنم 5 تا با قیمت هر کدوم 5 نقره
    بعد که تموم شد
    زیرش نوشت تعداد جنس های پیشنهادی 5 تا
    25 نقره هم کم کرد
    ولی چیزی به نوار زخم ها اضافه نشد
    کمــــــــــــک

اگه نباشه جاش خالی می مونه ava-net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران - ورامین

پيش فرض

بچه ها من این چکش رو گرفتم البته مفتی
    ولی نمیدونم چجوری ازش استفاده کنم
    مثلا نوار زخم کوچک که میخرم میزنم 5 تا با قیمت هر کدوم 5 نقره
    بعد که تموم شد
    زیرش نوشت تعداد جنس های پیشنهادی 5 تا
    25 نقره هم کم کرد
    ولی چیزی به نوار زخم ها اضافه نشد
    کمــــــــــــک
    اگه از نقره کم کنه پس داره کار می کنه
    برو تو پیشنهاد ها و ببین که دقیقا 5 تا برا چکش زده

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

من فقط بلدم مدال پیشرفت بگیرم

داره خودمونی میشه kami tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام کسی میدونه چطور نقره های یه اکانتو به اکانتی دیگه تو دنیای دوم انتقال بدم ؟
    تو حراجی ها منظورمه چطور می تونم جنسای یه شخص مورد نظرمو بخرم؟

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

سلام کسی میدونه چطور نقره های یه اکانتو به اکانتی دیگه تو دنیای دوم انتقال بدم ؟
    تو حراجی ها منظورمه چطور می تونم جنسای یه شخص مورد نظرمو بخرم؟
    اگه منظورت از دنیای دیگه همون سروره...که نمیتونی نقره هارو انتقال بدی...فقط یه راه هست که باید نقره هاتو به طلا تبدیل کنی و اکانتتو حذف کنی بعد برات یه پی ام میاد به ایمیلت که میگه میخوای به کجا بفرستی طلا هارو ( البته اینم بگم فقط به اندازه ای که طلا خریدی میتونی انتقال بدی اگه نقره خریدی فقط هیچی نمیتونی انتقال بدی...مثلا اگه تو کل بازی 100 تا طلا خریده باشی فقط میتونی 100 تا طلا بفرستی) .
    برای خرید جنس هم اگه 2 تا اکانت مال خودت باشه ای پی ها یکی میشه و نمیتونی اکانت دوم رو تو حراجی ببینی (مگه با تغییر ای پی بری رو یه اکانت... ولی حواست باشه اگه حتی فقط 1 بار هم ای پی ها یکی بشه دیگه تمومه! ) اگه هم با کس دیگه ای میخوای خرید فروش کنی بهش بگو زمان و جنس رو بهت بده بعد تو برو بگرد تو حراجی پیداش کن!
    امیدوارم کمک کرده باشم.

داره خودمونی میشه kami tnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

داره خودمونی میشه bahsalam1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

نمیخواد زمان و جنس رو بهت بگه بعد تو بری بگردی توی حراجی پیداش کنی. یه راه ساده تر هم هست:

وقتی یک چیزی میگذاری برای فروش توی حراجی، روی علامت ضربدر کنارش که برای حذف از حراجیه راست کلیک کن و Copy رو بزن و حالا لینک حراجی رو بده به یه نقره فروش. ما یه دورانی توی کار تجارت نقره بودیم

در کل تراوین بازی معتاد کننده ای هست و اصلا امتحانش نکنید چون با اولین بازی که انجام بدیم معتاد و زمین گیرش میشین. من که بازی میکردم بعضی هارو میدیدم که حتی به عنوان یک راه کسب و کار روی این بازی حساب میکردن و خیلی جدی گرفته بودن و حتی همین الان هم خیلیا دارن با هم دیگه جلسه تشکیل میدن توی raidcall ولی اصلا به دردنمیخوره. از کار و زندگی میندازتتون

داره خودمونی میشه popo2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    khozestan=Hell

پيش فرض

نمیخواد زمان و جنس رو بهت بگه بعد تو بری بگردی توی حراجی پیداش کنی. یه راه ساده تر هم هست:

وقتی یک چیزی میگذاری برای فروش توی حراجی، روی علامت ضربدر کنارش که برای حذف از حراجیه راست کلیک کن و Copy رو بزن و حالا لینک حراجی رو بده به یه نقره فروش. ما یه دورانی توی کار تجارت نقره بودیم

در کل تراوین بازی معتاد کننده ای هست و اصلا امتحانش نکنید چون با اولین بازی که انجام بدیم معتاد و زمین گیرش میشین. من که بازی میکردم بعضی هارو میدیدم که حتی به عنوان یک راه کسب و کار روی این بازی حساب میکردن و خیلی جدی گرفته بودن و حتی همین الان هم خیلیا دارن با هم دیگه جلسه تشکیل میدن توی raidcall ولی اصلا به دردنمیخوره. از کار و زندگی میندازتتون
    دوست عزیز این روشی رو که میگید با مرورگر اکسپلورر نمیشه انجام داد...با فایرفاکس و ... میشه
    درمورد معتاد کننده بودنش هم حق با شماست من همیشه تو درسام عالی بودم به کارای دیگمم میرسیدم ولی وقتی یه از خدا بی خبری بهم تراوینو معرفی کرد بر باد رفتم طوری که 2 تا تجدیدی اوردم!!! ولی هرجوری بود کنار گذاشتمش
    ولی در کل این بازی برا خیلیا درامد زا بوده که هم خوبه هم بد ( یکی از دوستای خودم نقره فروش بود میگفت روزی حداقل 50 تومن درامد داره! )
    من خودمم میخوام یه اسکریپت بسازم برا تراوین اگه بتونم خوب درستش کنم شاید به یه نوایی برسم!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •