تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 737 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 7364

نام تاپيک: مــــــشــــــــاوره بــــــرای خــــــریــــــــد اتـــــومــــبــــیـــــل

پروفشنال Dark.Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

یکی از آشناهای ما میخاد یه ماشین از خانواده سمند بگیره ... البته نه اینکه سمند دوست داشته باشه چون به نظرش تو این رنج قیمت چیز دیگه ای گیر نمیاد
    حالا به نظر شما از بین انواع سمند و سورن کدومش به صرفه تره ؟
    اگه موتور EF7 گیر بیاد که خیلی بهتره
    تو سایت ایران خودرو نگاه کردم فقط سمند معمولی EF7 هست و سورن ELX
    سورن ELX به نظرتون چطوره و قیمتش حدوداً چند درمیاد ؟ کلاً نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
    سورن TU5 چطوره ؟
    کلاً بهترین انتخاب بین اینا چیه ؟

راسی بگم از ماشین چی میخاد
    جادار بودن
    راحت بودن برای مسافرت
    کم مصرف بودن ... اگه گاز سوز باشه بهتره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirr13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    هر جایی غیر از اینجا

پيش فرض

فعلا که ایران خودرو EF7 دوگانه رو تخته کرده تو مرکز فروش هاش وگرنه بهترین گزینه از خانواده سمنده
    سورن نسبت به lx جز همون سپر و چراغ و آینه که زشت ترش کرده چیزی نداره
    اما قراره سورن elx داشبرد متفاومتی داشته ، من ندیدم و تا نبینم نظری نمیدم

tu5 هم که همون موتور 1600 16 سوپاپه که رو 206 بود ، موتور خوبیه ولی باید دید رو وزن سنگین سمند و سورن همونقدر خوب جواب میده که رو 206 جواب داد؟
    این بستگی داره که گیربکس این موتور رو تغییر مناسب بدن یا ندن ، فعلا جوابشو پس نداده

3. این کاربر از amirr13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

سلام
    یه سوال خرکی و راحت:
    اقا جیپ الان چه مدلی پیدا میشه؟! صفرش هست؟
    راستش من از ماشین فقط اینو میدونم که پرایدمون 5 تا دنده داره و اگه تو دنده 1 گازو تا اخر بزنم،تا 100 تا هم میره ولی بعدش باید برد دادش تحویل نمایندگی...!!!!
    یه مدت هم پیکان داشتیم!(خیلی قدیم...)
    من ایلام هستم...
    یه جیپ دست یه بابایی دیدم،وقتی خودمو تو اون مجسم میکنم عاشقش خودم میشم!!!میشه لطف کنین بگین اصلا چیزی که من بهش جیپ،اونیه که دیگران هم بهش میگن جیپ؟!!!(اخه مامان من از کمری و سانتافه و پرادو رو میگه پژو تا خود پژو رو...!!)

این جیپ ها یه سریشون هست که سقف ندارن....اینا خب ایلام هواش قاطی پاتیه!!!یعنی یه روز افتابیه یه روز بارونی...مثلا همین چند روز پیش وسط مرداد بارون بارید اونم به چه شدتی!!!
    خلاصه اینکه خوب نمیشه!!!سقف نداره ولی باید بشه یه جواریی تو موقع لزوم سقف دارش کرد نه؟!!!(حالا با سقف خالی باشه هم مهم نیست....)

اینا خرجشون چطوریه؟!
    مثل خر کار میکنن؟ منظروم تو کوه رفتن و اینا سوسول نیستن؟ چقد بدم میاد بعضی ها رو که ماشین شاسی بلند خریدن و از اسفالت به اینور نمی برنش!!!!
    من میخوام ماشینم از دیوار راست بره بالا!!که هیچ،سنگ و اینا هم حالیش نباشه...!!!البته میدونم که جیپم تانک نیست!!!و فقط منظورم از حالیش نبودن اینه که مثل پراد واسم از کوه بالا نره!!!(یه جورایی دخترونه که هر سه قدم میره،چار قدم تلو تلو میخوره به عقب!!!)

بعدشم اینا کولر و بخاری و اینا دارن؟!! سرعتشون چقدره و اینکه نو هم دارن؟ حدود قیمتوشن چقدره؟
    راستی رانندگی با اینا راحته؟! اخه مثلا من رانندگی با پیکان و سمند و 206 و پرشیا ی سفید!(این ماشین بالا دست نداره هنوز نه؟!!) روندم رانندگی هر کدومشون زمین تا اسمون با اون یکی فرق میکنه......
    خلاصه اینکه یه ماشین که وقتی ازش پیاده میشی مثل تو فیلما باشه!!!
    هموطنروی که گفتم عاشق کوه گردی و اینجور چیزا انم تو زمستون هستم....ایلام هم کوهستانی و باحاله.....
    خلاصه اینکه جیپ که من میگم اصلا چیه و چجوریه؟!!! و اینکه چه رنج قیمتی داره و اینکه کلا مقاومه؟! سقفش چجوریه؟ میتونه در بیاد؟ کلا ماشین سووسلیه با قیافه ی مردونه یا واقعا مرده و کوه نوردی میکنه؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    خانواده من بین خرید 206 مدل وی 8 سفارشی و معمولی موندن. اگه ممکنه یه توضیح کامل (شامل امکانات و مقایسه دقیق) و همچنین تصویر از داخل و بیرون هر دوشون اراده بدید ممنون میشم.
    همچنین از کاربران با تجربه و حرفه‌ای تقاضا دارم که چه رنگی رو پیشنهاد می‌کنند. من نظرم خودم روی سفیده و نقره‌ای رو اصلا دوست ندارم. از چند نفر پرسیدم میگن سفید اگه خط بیوفته زیرش سیاه میشه ولی نقره‌ای اینطوری نیست که خودم خندم گرفت.
    در نهایت با توجه به اینکه حدودا یک میلیون تومان اختلاف قیمت وجود داره. شما خرید وی 8 معمولی رو ترجیح میدید یا سفارشی؟
    با تشکر و سپاس از شما...
    Last edited by Memonex; 13-09-2010 at 01:50.

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

سلام به همه دوستان.
    خانواده من بین خرید 206 مدل وی 8 سفارشی و معمولی موندن. اگه ممکنه یه توضیح کامل (شامل امکانات و مقایسه دقیق) و همچنین تصویر از داخل و بیرون هر دوشون اراده بدید ممنون میشم.
    همچنین از کاربران با تجربه و حرفه‌ای تقاضا دارم که چه رنگی رو پیشنهاد می‌کنند. من نظرم خودم روی سفیده و نقره‌ای رو اصلا دوست ندارم. از چند نفر پرسیدم میگن سفید اگه خط بیوفته زیرش سیاه میشه ولی نقره‌ای اینطوری نیست که خودم خندم گرفت.
    در نهایت با توجه به اینکه حدودا یک میلیون تومان اختلاف قیمت وجود داره. شما خرید وی 8 معمولی رو ترجیح میدید یا سفارشی؟
    با تشکر و سپاس از شما...
    سلام دوست عزیز
    اگه نوع سفارشیش منظورت همون لیمیتد هست اصلا سراغش نرو که نمیصرفه.
    سپرها و دستگیره هاش که رنگشون سیاهه همرنگ بدنه کردن که بعد یه مدت هم رنگشون میریزه.
    اگه رنگ سفید بگیری وقتی سپر و دستگیره ها سیاه باشه خیلی شیکتر تا کلا سفید.
    رینگشم آلومینیومی هست و لاستیکشم احتمالا خارجیه همون مارکی که قبلا رو 206 میزاشتن که بازم ارزش نداره میتونی با تفاوت حداکثر 230 الی 240 بهترین لاستیک رو روش بزاری تازه 205 و لاستیک خودشم 120 الی 130 ور میدارن.
    توشم دستگیره هاش و پنجره های هواش تریم چوب تیره هست که اصلا زیبا هم نیست البته از نظر من.
    و در آخر 1 میلیون تفاوت قیمت که ارزششو نداره.

7. این کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

راستش من از ماشین فقط اینو میدونم که پرایدمون 5 تا دنده داره و اگه تو دنده 1 گازو تا اخر بزنم،تا 100 تا هم میره ولی بعدش باید برد دادش تحویل نمایندگی...!!!!

نه بابا 100 تا کجا بوده ؟ ماکسیما هم 100 تا نمیره دنده 1
    ماشینایی که انژکتوری هستن رو یه دور موتور خاصی که براشون تعیین شده کامپیوترشون جریان بنزینو محدود میکنه که دور موتور بیشتر از یه حدی بالاتر نره ... پراید تقریباً 6200 هست که با این دور موتور فوق فوقش 50 تا بره
    ماشینای کاربراتوری هم خیلی بیشتر از این نمیرن ... چون به هر حال حداکثر قدرت موتور تو پراید نزدیک 5000 دور هست و هر چی بیشتر بشه قدرت موتور میاد پایین ... دیگه فوق فوقش تا دور موتور 7000 بره

اقا جیپ الان چه مدلی پیدا میشه؟! صفرش هست؟
    جیپ خودش یه کمپانیه ولی تو ایران به تویوتا های قدیمی شاسی بلند (ارتشی) هم میگفتن جیپ تویوتا
    اگه منظورت اینا هست :

بهش میگن جیپ صحرا
    آخرین سری که تولید شده طرفای سال 80 بوده
    من یه مدت پیش با یکیش یه دوری زدم
    باهاش 120 تا رفتم ولی به خاطر گیربکس سنگین سرعت بالا دور موتورو خیلی بالا میبره و بهش فشار میاد
    خیلیم خطرناکه این سرعت چون راحت چپ میکنن ... کلاً بیشتر از 100 تا پیشنهاد نمیشه
    این سری آخریا موتور میتسوبیشی 16 سوپاپ روشون هست با سرسیلندر آیمینیومی ... اینا تمیزش 4 5 تومن می ارزه دیگه بتروکنه 6 تومن
    واسه کوه خیلی عالی هستن و کم نمیارن
    اینی که من سوار شدم خودش کولر نداشت و گزاشته بودن روش
    بخاریم که همه ماشینا دارن
    رانندگی باهاشون سخت نیست فقط مثله سواری نیست که تو پیچ بشه تند بری راحت چپ میکنن
    ترمزشونم خیلی قوی نیست
    Last edited by Dark.Life; 13-09-2010 at 11:00.

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام دوستان .

من یه چیزی امروز شنیدم . C 200 مدل 2009 با کیت و سقف پانوراما و دنده پشت فرمان ؟

میخواستم ببینم قضیه این دنده پشت فرمان چیه ؟ یغنی اتومات نیستن اینا ؟

ممنون ....
    هم میشه به صورت اتومات تعویض کرد و هم میشه از پشت فرمان تعویض کرد.
    سلام خسته نباشید
    یه ماشین می خواستم تا حداکثر قیمت 18 میلیون (خودم 206 تیپ 6 یا مزدا323 در نظر دارم) لطفا راهنمایی کنید
    مرسی
    خب تیپ 6 صفر کیلو متره و مزدا دست دوم و امکانات تیپ 6 هم فول اپشن و پیزی کم نداره!
    مزدا خودش ماشین خیلی خوبیه اما من پیشنهادم اینه که اگه جاداری براتون مهم نیست 206 تیپ 6 اما اگه جاداری براتون مهمه مزدا و در کنار اون 206 SD رو براتون پیشنهاد میکنم.
    یکی از آشناهای ما میخاد یه ماشین از خانواده سمند بگیره ... البته نه اینکه سمند دوست داشته باشه چون به نظرش تو این رنج قیمت چیز دیگه ای گیر نمیاد
    حالا به نظر شما از بین انواع سمند و سورن کدومش به صرفه تره ؟
    اگه موتور EF7 گیر بیاد که خیلی بهتره
    تو سایت ایران خودرو نگاه کردم فقط سمند معمولی EF7 هست و سورن ELX
    سورن ELX به نظرتون چطوره و قیمتش حدوداً چند درمیاد ؟ کلاً نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
    سورن TU5 چطوره ؟
    کلاً بهترین انتخاب بین اینا چیه ؟

راسی بگم از ماشین چی میخاد
    جادار بودن
    راحت بودن برای مسافرت
    کم مصرف بودن ... اگه گاز سوز باشه بهتره
    سورن ELX که فعلا موجود نیست!
    سمند EF7 هم تولیدش فعلا قطع شده (1 هفته ای در مسافرت بودم نمیدونم تولیدش شروع شده یا نه!)
    اما در کل سمند از هر لحاز بهترین گزینه برای ایشون هست.
    سلام به همه دوستان.
    با تشکر و سپاس از شما...
    امکاناتش زیاد وسوسه انگیز نیست مثلا روکش صندلی ها و غربیلک فرمان چرمی و چراغ ترمز عقب LED و چند تا چیز جزئی!
    اگه1 میلیون رو داری و برات زیاد فشار نمیاره و میخوای ماشین رو چند سال استفاده کنی سفارشی بخر!

10. 2 کاربر از farshad bugatti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ها؟!

پيش فرض

سورن ELX که فعلا موجود نیست!
    سمند EF7 هم تولیدش فعلا قطع شده (1 هفته ای در مسافرت بودم نمیدونم تولیدش شروع شده یا نه!)
    اما در کل سمند از هر لحاز بهترین گزینه برای ایشون هست.
    سمند EF7 که میشفروشن البته بنزینی ... فروش نقدی 15600
    تو روزنامه یکی پیدا کردم دوگانه سوز سفید صفر میگه 17000 تومن

حالا به نظر شما می ارزه بنزینیشو بگیریم خودمون گاز سوز کنیم یا همین دوگانه رو بگیریم ؟

راسی اینا ABS دارن یا نه ؟

حـــــرفـه ای farshad bugatti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سمند EF7 که میشفروشن البته بنزینی ... فروش نقدی 15600
    تو روزنامه یکی پیدا کردم دوگانه سوز سفید صفر میگه 17000 تومن

حالا به نظر شما می ارزه بنزینیشو بگیریم خودمون گاز سوز کنیم یا همین دوگانه رو بگیریم ؟

راسی اینا ABS دارن یا نه ؟
    اره ABS دارن و به نظر من گازسوزشو بخری بهتره.

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

آقا ماشین دست دوم تا 25 میلیون چی میشه خرید؟؟ پیشنهاد شما چیه؟ خیلی جاگیز نباشه کم مصرف هم باشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •