FL 63mm
FL 63mm
بنا بر درخواست دوستان در مورد عکس ها توضیح می دهم !سلام دوستان عزيز . فرار سيدن سال نو را تبريک مي گم . اميد وارم سال خوشي داشته باشيد .
اين عکس ها را با دوربينم که اتو فوکوس داره گرفتم چون فوکوسي دستي نمي شد براي تنظيم دلخواهم کلي ترفند به کار بردم .
لطفا در مورد عکس ها نظر دهيد که چه طوري هست و چه طوري باشد بهتر هست ! عکسهام حرفه اي يا نيمه حرفه اي يا مبتدي ؟ اگر نکته خاصي براي بهتر شدن اين عکس ها است من اماده شنيدنم ! باز هم چند تا عکس ديگر مي گذارم .![]()
< خزه های جنگلی > بهار 90
<دریاچه طبیعی > زمستان 89
>عکس پانوراما با 3 عکس از نیزار های دریاچه > زمستان 89
![]()
َAmin جونـ این چیـه ؟! یخ بسته یا ... ؟
قشنگه![]()
این خزه دریاچه هست . در شمال کشور زیاد هست قشنگ هست . من هم خیلی دوستش دارم ولی خیلی برای دریاچه ضرر داره .
روی تمام در یا چه راکت را می پوشونه و باعث میشه ماهی ها دریاچه در اثر کمبود اکسیژن بمبرن چون این خزه مانع رسیدن اکسیژن به اب می شود .
این تازه کوچیکش هست .
این عکس خیلی به دلم نشست. آفرین
ببخشید که نظرم رو دیر گفتم.
خزه ش رو گرفتم داداشـــــ . جالبه . البته من تو گیلان زیاد ندیدم از این خزه ها . اینجا بیشتر روی آب رو شقایق دریایی و نوعی خزه سبز رنگ میگیره ... احتمالا همون خزه سبز باشه که بعد تغییر رنگ میده .
سمت دریا بیشتر هست از اینایی که شما عکسشو گذاشتی ... تو مرداب بیشتر شقایق هست .
...
فکر کردم دورش آب یخ بسته . آخه رنگش ...
به هر حال ممنون![]()
خوب ... چیزی که ممکنه در مورد این عکس واستون سوال شه اینه که چطور ممکنه وقتی واسه پر نور کردن ستاره ها نیاز به نور دهی زیاد هست این عکس رو انداخت در حالتی که برای کم کردن نور ماه سرعت شاتر بالا نیازه ؟؟! ... خوب جوابش معلومه دیگه ... این عکس ترکیبی از دو عکسه.
مشخصات عکس ستاره ها :
F4
15 sec
ISO 80
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
FZ40
F8
1/125 sec
ISO 80
قبلا چند تا عکس از ماه دیده بودم که با دوربینای معمولی و شبه slr گرفته شده بودن ولی خیلی با کیفیت و تمیز بودن ... ولی حالا هر چی من سعی میکنم بهتر از این نمیشه ... پیش خودم میگم : خوب اینجا خوزستانه و ارتفاعش نسبت به شهرهای دیگه پایینه و واسه همین ممکنه عکسای من مثه اونا نشه ، چون ذرات هوا در فاصله های زیاد روی کیفیت عکس تاثیر میذارن ... به نظر شما این فکر تا چه حد میتونه درست باشه ؟ ... آلودگی هوا چی ؟ تاثیرش زیاده ؟ ... آقا از اینا بگذریم ... چیکار کنم بهتر از این از ماه عکس بندازم ؟
Last edited by H@di Soft; 01-04-2011 at 17:37.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای اینکه صفحه سنگین نشه فقط اولی رو بصورت تصویر گذاشتم...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چطور شده؟! با مقداری ادیت...
فقط ببخشید سایزش یکم زیاد شد از دستم در رفت
بیابان
Nokia N8
به این نتیجه رسیدم که دوربین عکاسی در مقایسه با دوربین موبایل که دارای پیکسل برابرند خیلی بهتر هست . می خواستم n8 بگیرم جای این 5800 قدیمیم . حالا با مقایسه عکی ها به قدرت دوربین عکاسی پی بردم . باریک الله
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)