یک عدد سوال داشتم ... در مورد باغبانی در این بازی بود ... وقتی درخت می کارید ، درخت ها در مقابل چه چیز هایی ممکنه تخریب بشن ؟ مثلا هوای خیلی سرد یا رسیدگی نکردن ... می خواستم بدونم مثلا این جک و و جونور ها خطری ندارند واسه درخت ؟
یک عدد سوال داشتم ... در مورد باغبانی در این بازی بود ... وقتی درخت می کارید ، درخت ها در مقابل چه چیز هایی ممکنه تخریب بشن ؟ مثلا هوای خیلی سرد یا رسیدگی نکردن ... می خواستم بدونم مثلا این جک و و جونور ها خطری ندارند واسه درخت ؟
بچه ها سلام.چرا وقتی رمز maxmotives رو تو بازی سیمز2 اصلی(بدون expansion packs)میزنم اجرا نمیشه؟؟؟؟؟؟
سمپاشی کن وقتی که افت میزنه وقتی هم درجه باغبونیت زیاد بشه خیلی راحته نگهداری از درخت فقط باید باهاش صحبت کنی تا حالش حسابی روبه راه بشه.البت این واسه درختای میوه داره ها وگرنه درختایی که واسه قشنگیه هیچ توجهی نمیخواد!!فق باید برگایی که میریزه جم کنی
من خیلی وقته سیمز اصلی به تنهایی رو بازی نکردمولی تو بازی خودم بعضی رمزها کار نمیکنن ولی وقتی به قسمت ساختمون سازی میرم و رمزا رو میزنم عمل میکنن.
منتظر نظرات تخصصیه مگی هم باشید.
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 19-08-2009 at 23:54.
راستی مگی من یه تعداد دیویدی بازی رو تهیه کردم دیدم اصلا نصبی نیست باهاشون چیکا کنم؟فقط فایلن انگا اسم ماشین و وسایل خونن سیستم هم این فایلا رو نمیشناسه بیخود کپیشون کردم تو قسمت سیو بازی ولی اثری ندیدم.اخر نفهمیدم با این ماشینایی که دانلود کردم چیکا باید بکنم.
خودم فهمیدم مشکل چی بوداول بازی بیچاره همش یه متنی میداد میگفت میخوای این ایتما تو بازی اجرا بشن؟من عادت کرده بودم همش از این پیام رد میشدم و توجه نمیکردم که باید این ایبلش کنم
![]()
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 20-08-2009 at 22:26.
خواهش ميكنم يكي به من بگه سيمز سه قشنگه يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
آره قشنگه.![]()
سلام به برو بکس ، کسی نمیدونه توی سیمس 2 میشه با 3 نفر woo hoo کرد یا نه ؟
با همه میشه حتی با اون پیر پاتالا ولی خو سعی کن کنترل کنی خو تازه زنت بفهمه پدرته در میاره ها سعی کن یه اتاق مخفی درس کنی زنت نبینه یا بفرستش دنبال نوخود سیاه واسه اشیه وق فک نکنی امتحان کردما :43:......... خو از دستم در رفت فقط یه 30 40 نفری اره دیگه.
تشکر یادت نره![]()
منظررو نیگا کن جون بیگیری بهبه امروز ساختمش
![]()
یه سوال دارم قبلا وقتی هر چی عکس تو بازی میگرفتیم بیرون بازی همشو میشد دید تو قسمت سیو بازی ولی الان فقط اخرین عکسی که تو بازی میگیرم بیرون بازی تو قسمت سیو بازی هست میدونین چی رو دس کاری کردم؟هر کار کردم درس نشد. تو بازی قسمت استوری مود همه عکسا هستا ولی بیرون بازی فقط اخرین عکسو نشون میده اونم دو بار با دو اسم مختلف یکی Snapshot و یکی Screenshot
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)