تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 1126 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549949 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

پروفشنال black years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    شمال ایران

پيش فرض

کل هارد مشکل دار رو اسکن کنید
    یعنی چی غیرقابل دسترس شده یعنی نمیتونید وارد درایو بشین ؟
    عرض کردم از داس اینکارو بکنید شما هنوز تو ویندوزین!
    سلام.
    آره از ویندوز گذاشته بودم دیگه کنسل نکردم،تست تموم شد.
    تست که تموم شد وارد هارد میشه.
    اگه از داس بذارم اسکن کنه اطلاعات هارد نمیپره که؟؟؟

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام.
    آره از ویندوز گذاشته بودم دیگه کنسل نکردم،تست تموم شد.
    تست که تموم شد وارد هارد میشه.
    اگه از داس بذارم اسکن کنه اطلاعات هارد نمیپره که؟؟؟
    نه برای چی بپره این نرم افزار بدسکتورهارو ریکاوری میکنه یعنی میبره تو سکتور صفر در فریم ویر ذخیره میکنه به اطلاعات چیکار داره
    یک سی دی بوتیبل بسازید و ازطریق داس اسکن کنید هارد مشکل دارو فقط هم هارد مشکل دار رو وصل کنید

3. 2 کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من یه هارد دارم که وقتی ویندوز روش نصب می کنم و ری استارت میشه و وارد مرحله دوم نصب میشه میگه یکی از فایلهای ویندور حذف شده . مشکلش چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من یه هارد دارم که وقتی ویندوز روش نصب می کنم و ری استارت میشه و وارد مرحله دوم نصب میشه میگه یکی از فایلهای ویندور حذف شده . مشکلش چیه؟
    با یک سی دی ویندوز و درایو اپتیک دیگه تست کنید
    درست نشد باید هارد تست بشه

6. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

همون ویندوز رو سیستم یکی دیگه قبلا نصب کردم الانم کار می کنه . چطوری هارد رو تست کنم ویندوز روش نصب نمیشه . ممنون.
    در ضمن یک هارد دیگه انداختم رو سیستم ویندوز نصب شد فکر کنم درایو نوری خراب شده باشه.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

همون ویندوز رو سیستم یکی دیگه قبلا نصب کردم الانم کار می کنه . چطوری هارد رو تست کنم ویندوز روش نصب نمیشه . ممنون.
    شما با یک ویندوز دیگه تست کنید و درایو رو هم چک کنید تا خیالتون راحت بشه
    اگه درست نشد برید سراغ هارد
    هارد رو با نرم افزار hdd regenerator تست کنید

9. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من یه سی دی ویندوز دیگه و یه درایو نوری دیگه رو تست کردم ولی بازم درست نشد . با اون نرم افزاری که گفتین امتحان کردم بد سکتور پیدا کرد ولی حدود 200 ساعت طول می کشه تا درست کنه . روش سریع تری ندارین من بدسکتور رو برطرف کنم .
    یکی از دوستام گفت باید firmware رو آپدیت کنی تا درست شه . این firmware رو از کجا دانلود و چطوری نصب کنم . ممنون .

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من یه سی دی ویندوز دیگه و یه درایو نوری دیگه رو تست کردم ولی بازم درست نشد . با اون نرم افزاری که گفتین امتحان کردم بد سکتور پیدا کرد ولی حدود 200 ساعت طول می کشه تا درست کنه . روش سریع تری ندارین من بدسکتور رو برطرف کنم .
    یکی از دوستام گفت باید firmware رو آپدیت کنی تا درست شه . این firmware رو از کجا دانلود و چطوری نصب کنم . ممنون .
    اگه با این نرم افزار خیلی طول میکشه تا درست بشه باید هارد رو low level format بکنی اگه نرم افزار hdd regeneator نتونه بدسکتورهارو برطرف کنه و از پسش بربیاد چند علت داره یا فریم ویر هارد است که باید آپدیت بشه برای آپدیت فریم ویر باید برین سایت خود هارد مدل هارد رو پیدا کرده و فریم ویرشو دانلود و نصب کنید اگه فریم ویری براش نیومده بود با رابط مخصوص باید فریم ویر هارد به حالت قبل برگرده برای آپدیت فریم ویر قبلش از اطلاعات بکاپ بگیرید
    علت بعدی میتونه از خرابی پلاتر یا هد باشه البته همه اینا به شرطی است که hdd regenerator نتونه بدسکتورها رو ریکاوری کنه

12. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من الان که با اون نرم افزار بررسی کردم دیدم بد سکتور ها برطرف شده . چون قبلا من هاردو دادم تعمیر کنن . طرف گفت من بد سکتور ها رو برطرف کردم ولی هنوز ویندوز نصب نمیشه . گفت باید firmware رو آپدیت کنی تا درست شه . بعد که firmware رو که آپدیت کرد گفت درست شده . گفت برو ویندوز ایکس پی نصب کن و وقتی خواست فرمت کنه نزار که فرمت کنه . من اشتباه کردم و اومدم ویندوز 7 نصب کردم و دیدم که فرمت شده . حالا الان که می خوام ویندوز نصب کنم میگه باید اول پارتیشن c رو فرمت کنی ولی فرمت نمیشه . حالا من چی کار کنم که دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز ایکس پی نصب کنم . آیا باید دوباره firmware رو آپدیت کنم . ممنون.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

من الان که با اون نرم افزار بررسی کردم دیدم بد سکتور ها برطرف شده . چون قبلا من هاردو دادم تعمیر کنن . طرف گفت من بد سکتور ها رو برطرف کردم ولی هنوز ویندوز نصب نمیشه . گفت باید firmware رو آپدیت کنی تا درست شه . بعد که firmware رو که آپدیت کرد گفت درست شده . گفت برو ویندوز ایکس پی نصب کن و وقتی خواست فرمت کنه نزار که فرمت کنه . من اشتباه کردم و اومدم ویندوز 7 نصب کردم و دیدم که فرمت شده . حالا الان که می خوام ویندوز نصب کنم میگه باید اول پارتیشن c رو فرمت کنی ولی فرمت نمیشه . حالا من چی کار کنم که دوباره پارتیشن بندی کنم و ویندوز ایکس پی نصب کنم . آیا باید دوباره firmware رو آپدیت کنم . ممنون.
    اگه فریم ویر رو اپدیت کرده که نیازی به آپدیت مجدد نداره
    اگه موقع نصب ویندوز سون میخواین پارتیشن بندی کنید ولی نمیشه شما ویندوز xp بوت کنین از طریق ویندوز xp مجددا پارتیشن بندی رو انجام بدین بعد که پارتیشن هارو ساختین فرمت نکنین درایو هارو دوبار کلید f3 رو بزنید خارج شین و سی دی ویندوز سون رو بزارین و به مرحله درایوها رسیدین درایو c رو فرمت کنید و روش ویندوز نصب کنید
    اگرم که میخوای یک راست ویندوز xp نصب کنی که کار راحت تر میشه
    Last edited by mehrdad mm; 09-06-2012 at 23:08.

15. این کاربر از EXTREME بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •