خیلی ساده ... یعنی به جای اینکه کاربر جدید بره شرکت فرم پر کنه شما باید اول وارد اکانت کاربری خودتون بشی بعد بری به گزینه "ثبت نام" تلفن و مشخصات دوستتون رو وارد کنین و براش اینترنتی درخواست adsl کنین . اگه هم دقت کنین تو همون پنجره "ثبت نام " نوشته :
شما دارای 0 امتیاز بابت معرفی کاربر جدید هستید. بنابراین می توانید از Rial 0 تخفیف ویژه برای ثبت نام جدید استفاده نمایید .
وقتی تلفن کاربر جدید رو وارد کردی تو صفحه بعدی اسم کاربر رو میخواد ( اسمی که رو فیش تلفنش هست ) و شما مشخصات دوستتون رو وارد می کنین الی آخر ... اینجوری اتوماتیک تو سیستم ثبت میشه که این کاربر از طرف شما ثبت نام کرده . موقع فعال کردن اکانت هم همین اکانت رو براش فعال می کنن و شما تخفیف میگیری .
اشتباه من هم این بود که همه کسانی که معرفی کردم "حضوری" رفتن شرکت ثبت نام کردن . اونجا هم ( چون این قضیه آزمایشی هست ) تو فرمای ثبت نام هیچی در مورد این تخفیف نوشته نشده و کسی این رو یادآوری نمیکنه . پس برا تخفیف فقط باید اینترنتی تقاضای ثبت نام کرد .
خیلی ممون ا توضیحاتت.
من از این آدرس وارد حساب کاربری میشم:
accounting.askiran.com/user
در این صفحه اصلا فارسی ننوشته. ثبت نام یا چیز شبیه به اون هم نداره.
اما این مدرک رو دیدم یاد یه خاطره افتادم که گفتنش خالی از لطف نیست ! یه دوستی داشتم که صبح تا شب چند تا از همین دوره ها رو 2-3 سال پیش تو تهران میگذروند و مدرک شبکه رو هم موفق شده بود بگیره که کار چندان آسونی هم نیست! یه روز با هم رفتیم یه شرکت خصوصی که یکی از دوستان بسیار با سواد ادارش میکرد و کارش کاملا تخصصی بود.در حالی که یه لیسانس غیر مرتبط با کامپیوتر داشت اما اندازه یه دکترای کامپیوتر بارش بود . دوستم پرسید شما چرا نمیرین این مدرک رو بگیرین ؟! جواب داد من همه اون چیزایی که تو جزوه بهتون گفتن خودم تو کتابا از رو علاقه یاد گرفتم و بلدم . نیازی به گرفتن مدرک کاغذیش ندارم ! بعد یه سوال از دوستم تو همون زمینه کرد و دوستم تو جوابش موند !!! گفت دیدی حالا ؟! این مدرک خیلی عالیه ! اما کاش به جای اینکه فقط به گرفتن مدرکش فکر میکردی فقط به عشق یاد گرفتن دنبال این چیزا میرفتی الان از منم بیشتر میدونستی !
.gif)
آره خیلی ها رو میشناسم که مدارک معتبر کامپیوتری دارن و خیلی هم ادعا می کنن و پوز میدن ولی . . .