تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 449 از 2403 اولاول ... 3493994394454464474484494504514524534594995499491449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    همین دور و برا

پيش فرض

خیلی ساده ... یعنی به جای اینکه کاربر جدید بره شرکت فرم پر کنه شما باید اول وارد اکانت کاربری خودتون بشی بعد بری به گزینه "ثبت نام" تلفن و مشخصات دوستتون رو وارد کنین و براش اینترنتی درخواست adsl کنین . اگه هم دقت کنین تو همون پنجره "ثبت نام " نوشته :
    شما دارای 0 امتیاز بابت معرفی کاربر جدید هستید. بنابراین می توانید از Rial 0 تخفیف ویژه برای ثبت نام جدید استفاده نمایید .
    وقتی تلفن کاربر جدید رو وارد کردی تو صفحه بعدی اسم کاربر رو میخواد ( اسمی که رو فیش تلفنش هست ) و شما مشخصات دوستتون رو وارد می کنین الی آخر ... اینجوری اتوماتیک تو سیستم ثبت میشه که این کاربر از طرف شما ثبت نام کرده . موقع فعال کردن اکانت هم همین اکانت رو براش فعال می کنن و شما تخفیف میگیری .
    اشتباه من هم این بود که همه کسانی که معرفی کردم "حضوری" رفتن شرکت ثبت نام کردن . اونجا هم ( چون این قضیه آزمایشی هست ) تو فرمای ثبت نام هیچی در مورد این تخفیف نوشته نشده و کسی این رو یادآوری نمیکنه . پس برا تخفیف فقط باید اینترنتی تقاضای ثبت نام کرد .
    خیلی ممون ا توضیحاتت.
    من از این آدرس وارد حساب کاربری میشم:
    accounting.askiran.com/user
    در این صفحه اصلا فارسی ننوشته. ثبت نام یا چیز شبیه به اون هم نداره.
    اما این مدرک رو دیدم یاد یه خاطره افتادم که گفتنش خالی از لطف نیست ! یه دوستی داشتم که صبح تا شب چند تا از همین دوره ها رو 2-3 سال پیش تو تهران میگذروند و مدرک شبکه رو هم موفق شده بود بگیره که کار چندان آسونی هم نیست! یه روز با هم رفتیم یه شرکت خصوصی که یکی از دوستان بسیار با سواد ادارش میکرد و کارش کاملا تخصصی بود.در حالی که یه لیسانس غیر مرتبط با کامپیوتر داشت اما اندازه یه دکترای کامپیوتر بارش بود . دوستم پرسید شما چرا نمیرین این مدرک رو بگیرین ؟! جواب داد من همه اون چیزایی که تو جزوه بهتون گفتن خودم تو کتابا از رو علاقه یاد گرفتم و بلدم . نیازی به گرفتن مدرک کاغذیش ندارم ! بعد یه سوال از دوستم تو همون زمینه کرد و دوستم تو جوابش موند !!! گفت دیدی حالا ؟! این مدرک خیلی عالیه ! اما کاش به جای اینکه فقط به گرفتن مدرکش فکر میکردی فقط به عشق یاد گرفتن دنبال این چیزا میرفتی الان از منم بیشتر میدونستی !
    آره خیلی ها رو میشناسم که مدارک معتبر کامپیوتری دارن و خیلی هم ادعا می کنن و پوز میدن ولی . . .

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

این تصاویری که گذاشتید مقایسه ISP و ICP نبود دوست عزیز ... بلکه قیاس یه PAP با یه شرکت ICP بود
    شما برای قیاس اندیشه بعنوان یه ICP باید با یه شرکت ISP باید تصاویری از ر پارس وی ، البرز و ... میذاشتید

پارس وی یه ISP معمولیه که خدمات Adsl رو از PAP پارس انلاین میگیره
    اندیشه یه ICP هستش اما با این وجود خدمات ADSL اش رو از PAP عصر انتقال داده ها دریافت میکنه
    اصلا ICP یک چیز من دراوردیه فکر کنم... تو اینترنت که اینتور میگه...

خوب دوست عزیز حالا میشه کلا تعریف کنید وظایف و تفاوت های این اصطلاحات چیه؟

Internet Service Provider
    Internet Connection Provider
    Private Access Provider
    ب.ه.م.س : بازگشت همه به سوی مخابرات است...

داره خودمونی میشه SASAN_6822's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانی که میگن سرعت قانونی 15 هست این را هم بدونن که چنین سرعتی برای سرویس های نامحدود است در هیچ کشوری چنین سرعتی برای محدود نمیدن!
    اگه صحبت از بیسوادی میشه منظور سواد در رشته شبکه هست نه کورول یا فوتوشاپ، من خودم ترم آخر کاردانی کامپیوتر هستم میدانیم که تخصص در همه زمینه های کامپیوتر امکان پذیر نیست!
    هیچ کارمندی برای من و تو جارو نمیزنه بلکه برای...... !

پارس هم جدیداً مشکل صفر پیدا کرده !

4. این کاربر از SASAN_6822 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

حالا مقایسه کنید:

اندیشه:

پارس آنلاین
    :

شما چرا پارس وی رو با اندیشه مقایسه نکردین پارس وی در مقابل اندیشه خیلی کوچیکه
    Last edited by mehdihamed; 30-05-2010 at 21:51.

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اصلش پارس آنلاینه... پارس وی فقط یه نمایندگیه که کارای دفتری میکنه و بعضی مواقع هم پشتیبانی...

فلفل نبین چه ریزه بچش ببین چه تیزه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اما این مدرک رو دیدم یاد یه خاطره افتادم که گفتنش خالی از لطف نیست ! یه دوستی داشتم که صبح تا شب چند تا از همین دوره ها رو 2-3 سال پیش تو تهران میگذروند و مدرک شبکه رو هم موفق شده بود بگیره که کار چندان آسونی هم نیست! یه روز با هم رفتیم یه شرکت خصوصی که یکی از دوستان بسیار با سواد ادارش میکرد و کارش کاملا تخصصی بود.در حالی که یه لیسانس غیر مرتبط با کامپیوتر داشت اما اندازه یه دکترای کامپیوتر بارش بود . دوستم پرسید شما چرا نمیرین این مدرک رو بگیرین ؟! جواب داد من همه اون چیزایی که تو جزوه بهتون گفتن خودم تو کتابا از رو علاقه یاد گرفتم و بلدم . نیازی به گرفتن مدرک کاغذیش ندارم ! بعد یه سوال از دوستم تو همون زمینه کرد و دوستم تو جوابش موند !!! گفت دیدی حالا ؟! این مدرک خیلی عالیه ! اما کاش به جای اینکه فقط به گرفتن مدرکش فکر میکردی فقط به عشق یاد گرفتن دنبال این چیزا میرفتی الان از منم بیشتر میدونستی !
    اشک ما را دیگه درنیار . اینجا که آدم خاطرات احساسی تایپ نمیکنه البته دوست داری هم تایپ کن ما دلمون پره یهو میریزه بیرون

---------- Post added at 01:03 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------

البته این آلبوم عکس های پارس مشکل منکراتی داره (آقا داره فیسبوکشو چک میکنه )

بعد یه نگاه هم به این بندازین :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی ممون ا توضیحاتت.
    من از این آدرس وارد حساب کاربری میشم:
    accounting.askiran.com/user

در این صفحه اصلا فارسی ننوشته. ثبت نام یا چیز شبیه به اون هم نداره.
    به صفحه امور مشترکین برو و با شماره مشتری و کلمه عبور وارد شو ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2 تا حالت نمایش داره که بعد از ورود بالای صفحه سمت چپ مشخصه :
    1) اگه حالت نمایش بصورت wizard باشه همون بالای صفحه لینکی به نام "درخواست جدید" هست .
    2) حالت classic : میری گزینه "خدمات اینترنت" بعد "اینترنت پرسرعت ADSL " تو همون صفحه کلید "ثبت نام" هست .
    تو ردیف "سرویس" هم که معلومه اگه رو لینک آبی رنگ که شناسه کاربریت رو نشون میده کلیک کنی میتونی میزان حجم باقیمانده رو ببینی .
    موفق باشی.
    Last edited by birak; 31-05-2010 at 00:42.

9. 2 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سرعت تورنت پایین تا 10 بیشتر نمیره...

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا یه جک بچه ها sms دادن گفتم بگم شما هم بخندین:

میدونین فرق منشی خوب و خوب تر چیه؟
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    منشی خوب میگه صبح بخیر اقای رئیس.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    منشی خوب تر میگه صبح شده اقای رئیس!!!

12. این کاربر از bios2bb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

لینک مستقیم بین 20 تا 40...ظاهرا وضعیت یکم رو به شفاست ... بزنم به تخته... نکنید...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •