تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 800 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

سلام
    من انقدر پلير هاي مختلف نصب و پاك كردم كه codec هاي ويندوزم قاتي پاتي كرده هالا چطوري درستش كنم
    منظورتون از اين كه قاطي شده اينه كه هيچ فايلي رو نميتونه اجرا كنه؟؟ يعني چي/؟ بيشتر توضيح بدين اگه امكان داره!
    ممنون.

2. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام

برو تو Folder Options و در تب View تیک گزینه ی Hide extensions for known file types رو بردار و صفحه رو OK کن.

سپس روی فایل کلیک راست کن و Rename رو بزن.

اسم firefox document رو پاک کن و بعد از نقطه (.) بنویس avi و سپس اینتر بزن.

مثلا اگر اسم فایل water.firefox document هست به water.avi تغییرش بده.

عزیز من از شما عذر میخوام.

بله درسته.منظور ایشون همونی بود که شما گفتی

موفق باشید
    از هردوی شما دوستان ممنونمخدا خیرتون بدهدرست شد
    راستش یه مهندسی پدر مارو دراووردگفتش هیچ راهی نداره مگه اینکه با kmplayer کاپچر کنی.اون مهندسیش بخوره تو سرش

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رنگ آبي براي اينه كه فايلهاي درايو هاردتون رو فشرده ميكنه، در نتيجه فضاي هارد بيشتري براي شما باقي ميمونه!!
    رنگ سبز هم براي اينه كه محتواي فايلهاي درايوتون رو در حالت ايمن و محافظت شده قرار ميده!
    هر دوي اين ويژگي در هاردهاي با فايل سيستم NTFS موجود ميباشد.
    خیلی ممنون دوست عزیز...ولی من خوب نفهمیدم...یعنی بعد از نصب ویندوز سیستم خود به خود فایلهای داخل یه درایو رو فشرده میکنه و فایلها حجم کمتری رو اشغال میکنن؟...اگه اینطوره پس چرا هیچ تغییری توی حجم فایلها نمیبینیم؟...ممنون میشم جواب بدید.

آخر فروم باز joe_satriani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهــــد

پيش فرض

از هردوی شما دوستان ممنونمخدا خیرتون بدهدرست شد
    راستش یه مهندسی پدر مارو دراووردگفتش هیچ راهی نداره مگه اینکه با kmplayer کاپچر کنی.اون مهندسیش بخوره تو سرش
    خوب خدارو شكر مشكل شما حل شد دوست عزيز.
    موفق باشيد.

خیلی ممنون دوست عزیز...ولی من خوب نفهمیدم...یعنی بعد از نصب ویندوز سیستم خود به خود فایلهای داخل یه درایو رو فشرده میکنه و فایلها حجم کمتری رو اشغال میکنن؟...اگه اینطوره پس چرا هیچ تغییری توی حجم فایلها نمیبینیم؟...ممنون میشم جواب بدید.
    شما يعني هر سري ويندوزت رو كه عوض ميكني اينطوري ميشه؟؟!
    شايد ويندوزي كه شما نصب ميكني اينطوريه؟؟ دستكاريش كردن تا هر وقت كه عوض ميكني اينطوري شه!
    تاثيرش رو روي كل درايوتون ميذاره، روي يه فايل نميذاره. مثلا اگه هاردتون 12.25 گيگ پر باشه، با اين كار بهتون 11.95 ميده. البته مثل زدما!!!!!!
    موفق باشيد.

6. این کاربر از joe_satriani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما يعني هر سري ويندوزت رو كه عوض ميكني اينطوري ميشه؟؟!
    شايد ويندوزي كه شما نصب ميكني اينطوريه؟؟ دستكاريش كردن تا هر وقت كه عوض ميكني اينطوري شه!
    تاثيرش رو روي كل درايوتون ميذاره، روي يه فايل نميذاره. مثلا اگه هاردتون 12.25 گيگ پر باشه، با اين كار بهتون 11.95 ميده. البته مثل زدما!!!!!!
    موفق باشيد.
    بله...هر بار که یه ویندوز جدید نصب میکنم حداقل یه دونه از درایوهام اینطوریه.

فکر نمیکنم...چون تا حالا ویندوزای ویرایش شده مختلف با سرویس پکهای مختلفی رو نصب کردم ولی همچنان همینجوریه و من هربار رنگشو درست میکنم.

ولی من همچین تاثیری رو نمیبینم...یعنی یه ذره هم از فضای هاردم خالی نمیشه.

خیلی ممنون دوست عزیز...بهرحال من فقط میخواستم بدونم چرا اینجوری میشه...حالا شما میگی وقتی اونجوری بشه حجم رو کمتر میکنه...من میخوام بدونم در چه مواقعی اینطوری میشه و به چه دلیل چون روی همه کامپیوتر ها که اینطور نیست...بازم ممنون

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

دوست عزیز،اگه منظورتون دفراگ هستش،فقط فایل ها رو مرتب می کنه.و بسیار ناچیز حجم رو کم می کنه،فشرده نمی کنه بلکه فایل ها رو مرتب می کنه و یکم فضا بین فایلها کم میشه که بازم تاکید می کنم بسیار ناچیز هستش.مثلآ به ازای 20 گیگا بایت،شاید 500 کیلو بایت کم بشه.

فایلهای سبز رنگ سیستمی هستند که امکان جابه جایی رو بهش نمیده و فایلهای قرمز رنگ یعنی هنوز مرتب نشده اند و آبی فایلهای مرتب شده هستند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز،اگه منظورتون دفراگ هستش،فقط فایل ها رو مرتب می کنه.و بسیار ناچیز حجم رو کم می کنه،فشرده نمی کنه بلکه فایل ها رو مرتب می کنه و یکم فضا بین فایلها کم میشه که بازم تاکید می کنم بسیار ناچیز هستش.مثلآ به ازای 20 گیگا بایت،شاید 500 کیلو بایت کم بشه.

فایلهای سبز رنگ سیستمی هستند که امکان جابه جایی رو بهش نمیده و فایلهای قرمز رنگ یعنی هنوز مرتب نشده اند و آبی فایلهای مرتب شده هستند.
    نه عزیزم منظورم دیفراگ نیست...منظورم عوض شدن رنگ نوشته درایو ها و فایلهای داخل اونه...ممنون

حـــــرفـه ای Masоud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من انقدر پلير هاي مختلف نصب و پاك كردم كه codec هاي ويندوزم قاتي پاتي كرده هالا چطوري درستش كنم
    سلام

در این حالت بهترین راه Restore ویندوز هستش.

نصب کردن K Lite Codec Pack هم برای یکپارچه سازی Codec ها پیشنهاد میشه.

نه عزیزم منظورم دیفراگ نیست...منظورم عوض شدن رنگ نوشته درایو ها و فایلهای داخل اونه...ممنون
    عزیز تاپیک زیر رو نگاه کن :

مشکل آبی شدن فایل ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

11. 2 کاربر از Masоud بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SANR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    در دل کویر

پيش فرض

اگه تنظیمات رو خودت دست نزدی،ویروسه.

کـاربـر بـاسـابـقـه Amir Hossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ذهن فــــــاســــــد محل تحصیل:              ...Wrong Floor

پيش فرض

منظورتون از اين كه قاطي شده اينه كه هيچ فايلي رو نميتونه اجرا كنه؟؟ يعني چي/؟ بيشتر توضيح بدين اگه امكان داره!
    ممنون.
    يعني موقع پخش بيشتر فايل هاي ويديويي (با هر پليري كه اجرا ميكنم) تند تند عقب جلو ميشه و ديگه جلو نميره
    =================================
    در این حالت بهترین راه Restore ویندوز هستش.

نصب کردن K Lite Codec Pack هم برای یکپارچه سازی Codec ها پیشنهاد میشه.
    همين K Lite اين بلا رو سرم آورد
    تا قبل از نصب اين درست بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •