منظورتون از اين كه قاطي شده اينه كه هيچ فايلي رو نميتونه اجرا كنه؟؟ يعني چي/؟ بيشتر توضيح بدين اگه امكان داره!
ممنون.
منظورتون از اين كه قاطي شده اينه كه هيچ فايلي رو نميتونه اجرا كنه؟؟ يعني چي/؟ بيشتر توضيح بدين اگه امكان داره!
ممنون.
از هردوی شما دوستان ممنونمخدا خیرتون بده
درست شد
راستش یه مهندسی پدر مارو دراووردگفتش هیچ راهی نداره مگه اینکه با kmplayer کاپچر کنی.اون مهندسیش بخوره تو سرش
![]()
خیلی ممنون دوست عزیز...ولی من خوب نفهمیدم...یعنی بعد از نصب ویندوز سیستم خود به خود فایلهای داخل یه درایو رو فشرده میکنه و فایلها حجم کمتری رو اشغال میکنن؟...اگه اینطوره پس چرا هیچ تغییری توی حجم فایلها نمیبینیم؟...ممنون میشم جواب بدید.![]()
خوب خدارو شكر مشكل شما حل شد دوست عزيز.
موفق باشيد.
شما يعني هر سري ويندوزت رو كه عوض ميكني اينطوري ميشه؟؟!
شايد ويندوزي كه شما نصب ميكني اينطوريه؟؟ دستكاريش كردن تا هر وقت كه عوض ميكني اينطوري شه!
تاثيرش رو روي كل درايوتون ميذاره، روي يه فايل نميذاره. مثلا اگه هاردتون 12.25 گيگ پر باشه، با اين كار بهتون 11.95 ميده. البته مثل زدما!!!!!!
موفق باشيد.
بله...هر بار که یه ویندوز جدید نصب میکنم حداقل یه دونه از درایوهام اینطوریه.شما يعني هر سري ويندوزت رو كه عوض ميكني اينطوري ميشه؟؟!
شايد ويندوزي كه شما نصب ميكني اينطوريه؟؟ دستكاريش كردن تا هر وقت كه عوض ميكني اينطوري شه!
تاثيرش رو روي كل درايوتون ميذاره، روي يه فايل نميذاره. مثلا اگه هاردتون 12.25 گيگ پر باشه، با اين كار بهتون 11.95 ميده. البته مثل زدما!!!!!!
موفق باشيد.
فکر نمیکنم...چون تا حالا ویندوزای ویرایش شده مختلف با سرویس پکهای مختلفی رو نصب کردم ولی همچنان همینجوریه و من هربار رنگشو درست میکنم.
ولی من همچین تاثیری رو نمیبینم...یعنی یه ذره هم از فضای هاردم خالی نمیشه.
خیلی ممنون دوست عزیز...بهرحال من فقط میخواستم بدونم چرا اینجوری میشه...حالا شما میگی وقتی اونجوری بشه حجم رو کمتر میکنه...من میخوام بدونم در چه مواقعی اینطوری میشه و به چه دلیل چون روی همه کامپیوتر ها که اینطور نیست...بازم ممنون![]()
دوست عزیز،اگه منظورتون دفراگ هستش،فقط فایل ها رو مرتب می کنه.و بسیار ناچیز حجم رو کم می کنه،فشرده نمی کنه بلکه فایل ها رو مرتب می کنه و یکم فضا بین فایلها کم میشه که بازم تاکید می کنم بسیار ناچیز هستش.مثلآ به ازای 20 گیگا بایت،شاید 500 کیلو بایت کم بشه.
فایلهای سبز رنگ سیستمی هستند که امکان جابه جایی رو بهش نمیده و فایلهای قرمز رنگ یعنی هنوز مرتب نشده اند و آبی فایلهای مرتب شده هستند.
نه عزیزم منظورم دیفراگ نیست...منظورم عوض شدن رنگ نوشته درایو ها و فایلهای داخل اونه...ممنون![]()
سلام
در این حالت بهترین راه Restore ویندوز هستش.
نصب کردن K Lite Codec Pack هم برای یکپارچه سازی Codec ها پیشنهاد میشه.
عزیز تاپیک زیر رو نگاه کن :
مشکل آبی شدن فایل ها
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اگه تنظیمات رو خودت دست نزدی،ویروسه.نه عزیزم منظورم دیفراگ نیست...منظورم عوض شدن رنگ نوشته درایو ها و فایلهای داخل اونه...ممنون
يعني موقع پخش بيشتر فايل هاي ويديويي (با هر پليري كه اجرا ميكنم) تند تند عقب جلو ميشه و ديگه جلو نميرهمنظورتون از اين كه قاطي شده اينه كه هيچ فايلي رو نميتونه اجرا كنه؟؟ يعني چي/؟ بيشتر توضيح بدين اگه امكان داره!
ممنون.
=================================
همين K Lite اين بلا رو سرم آورددر این حالت بهترین راه Restore ویندوز هستش.
نصب کردن K Lite Codec Pack هم برای یکپارچه سازی Codec ها پیشنهاد میشه.
تا قبل از نصب اين درست بود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)