تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 449 از 1635 اولاول ... 3493994394454464474484494504514524534594995499491449 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

زیر 200 هزار تومن؟ مطمئنی میخواد دوربین بخره؟ احیانا سه پایه یا کیف دوربین مد نظرش نیست؟
    ای کاش میخوندی چی نوشتم:
    چند روز قبل که با هم از جمهوری رد میشدیم نمایندگی سامسونگ یه دوربین ارزون گذاشته بود
    من بهش نصحیت کردم دوربین 100 تومنی سامسونگ رو نخره فکر نکنم منظورش بیشتر از ۲۰۰ تومن باشه

---------------------------

در هر حال من فکر میکنم باید دنبال فوجی j30 یا a170 یا کنون 1100 یا حداکثر 2100 باشم.ولی باید بگم حتی اگر براش sx120 هم بگیرم مسلما هزینه اش تقبل میکنه
    Last edited by sastwhc; 03-01-2010 at 23:19.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من بهش نصحیت کردم دوربین 100 تومنی سامسونگ رو نخره فکر نکنم منظورش بیشتر از ۲۰۰ تومن باشه

--------------------------
    در هر حال من فکر میکنم باید دنبال فوجی j30 یا a170 یا کنون 1100 یا حداکثر 2100 باشم.ولی باید بگم حتی اگر براش sx120 هم بگیرم مسلما هزینه اش تقبل میکنه
    آخه دوست عزیز، مسئله اینجاست که دوستتون 200 تومن مد نظرش بیشتر نیست و شما میخواید جنس به اصطلاح خوب هم براش گیر بیارید و f فلان دوربین به نظرتون بد اومده و اونجای یه دوربین دیگه بده و همینجوری هی توقعتون رو میبرید بالا! با توجه به اینکه 200 تومن هزینه بیشتر نمیخواد بکنه دوستتون.
    اگر برای عکس یادگاری میخواد دوربین بخره که همون 100 تومنی هم جواب میده! یک عمر با آنالوگهای درپیتی عکس گرفتیم و بهترین عکسای آلبومامون هم هموناس! تو این رینج قیمت، طبیعتا چیزی پیدا نمیکنید که دندونگیر و یا بهتر از اون یکی دیگه باشه! این SX 120 نسبت به بقیه بهتره که خب اونم یه 50 تومنی فکر میکنم بالای مبلغ موردنظرش هست.
    بنده شخصا به طرز وحشتناکی مخالفم با این دوربینای کامپکتی که اینهمه هم ارزون هستن و با تبلیغای بی موردشون خریدار رو به شک میندازن و تشویقش میکنن که اون رو نخر بیا مال ما رو بخر! مطمئن باشید در این قیمت، با توجه به استفاده ی دوستتون ( عکس یادگاری ) ، هر دوربینی هم که براش بخرید، بازم راضیه!

3. این کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hossein_dig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهــــــــــــــرون

پيش فرض

سلام
    خسته نباشید
    من یه دوربین میخوام که فکوس دستی باشه رنگا طبیعی باشن اروز ن هم باشه حول هوش 200تا 300
    خودم اینا رو دیدم نظرتون دربارشون چیه (خاطره خوبی از کننون ندارم)
    Nikon Coolpix L100
    قيمت : 282000 تومان

Canon PowerShot SX120 IS
    قيمت : 245000 تومان

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

آخه دوست عزیز، مسئله اینجاست که دوستتون 200 تومن مد نظرش بیشتر نیست و شما میخواید جنس به اصطلاح خوب هم براش گیر بیارید و f فلان دوربین به نظرتون بد اومده و اونجای یه دوربین دیگه بده و همینجوری هی توقعتون رو میبرید بالا! با توجه به اینکه 200 تومن هزینه بیشتر نمیخواد بکنه دوستتون.
    اگر برای عکس یادگاری میخواد دوربین بخره که همون 100 تومنی هم جواب میده! یک عمر با آنالوگهای درپیتی عکس گرفتیم و بهترین عکسای آلبومامون هم هموناس! تو این رینج قیمت، طبیعتا چیزی پیدا نمیکنید که دندونگیر و یا بهتر از اون یکی دیگه باشه! این SX 120 نسبت به بقیه بهتره که خب اونم یه 50 تومنی فکر میکنم بالای مبلغ موردنظرش هست.
    بنده شخصا به طرز وحشتناکی مخالفم با این دوربینای کامپکتی که اینهمه هم ارزون هستن و با تبلیغای بی موردشون خریدار رو به شک میندازن و تشویقش میکنن که اون رو نخر بیا مال ما رو بخر! مطمئن باشید در این قیمت، با توجه به استفاده ی دوستتون ( عکس یادگاری ) ، هر دوربینی هم که براش بخرید، بازم راضیه!

مساله اینجاست که کسی که دوربین رو برا عکس یادگاری میخواد , خیلی دوست نداره یک چیز گنده و نیم کلویی از گردنش آویزون کنه. یعنی سایز دوربین هم خیلی مهمه براش.

6. 2 کاربر از noisymind بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ali-ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جهـــــــرم

پيش فرض

سلام اینجا یک نمایشگاه سونی زدن و فعلا تخفیف خوبی می ده تصمیم دارم یک دوربین دیجیتال تا سقف 300 بخرم هنوز به نمایشگاه نرفتم زیاد حرفه ای نیستم و مطالباتم هم حرفه ای نیست برعکس خیلی ها زوم کردن برام زیاد اهمیتی نداره در عوض کیفیت فیلم برداری مهمه همچنین رزولیشن بالای دوربین عکاسی پیشنهادها چیه؟ حالا یکم قیمت هم بالا بزنه طوری نیست

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

دوستان بفرمایید لوازم جانبی که برا دوربین میگیرن و کلی قیمتش هم میشه شامل چیا هست مگه؟
    مثلا دوربینی که 400 تومان هست با لوازم جانبیش چقدر میشه؟ فوقش کیف و باتری و شارژر میخواد دیگه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان بفرمایید لوازم جانبی که برا دوربین میگیرن و کلی قیمتش هم میشه شامل چیا هست مگه؟
    مثلا دوربینی که 400 تومان هست با لوازم جانبیش چقدر میشه؟ فوقش کیف و باتری و شارژر میخواد دیگه.
    واللا لوازم جانبی رو که زیادن! لوازم جانبی و تجهیزات! اما خب برای دوربین 400 تومنی ( که مطمئنن SLR نیست ) ، لوازم جانبی خاصی وجود نداره. اگه منظورتون همین کیف و باتری و شارژر هست، که فکر نمیکنم همش با هم بیشتر از 30 تا 40 تومن بشه.

10. این کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای a6l3i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران - NY

پيش فرض

سلام دوستان
    واللا لوازم جانبی رو که زیادن! لوازم جانبی و تجهیزات! اما خب برای دوربین 400 تومنی ( که مطمئنن SLR نیست ) ، لوازم جانبی خاصی وجود نداره. اگه منظورتون همین کیف و باتری و شارژر هست، که فکر نمیکنم همش با هم بیشتر از 30 تا 40 تومن بشه.
    البته بستگی داره
    کیف: بین 13 تا 34
    رم : بین 14 تا 50
    باطری شارژی با شارژر : 20 تا 40
    محافظ LCD : حدود 5 تا 10

مجموع : بین 50 تا 100.
    Last edited by a6l3i; 05-01-2010 at 01:12.

12. این کاربر از a6l3i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام دوستان

البته بستگی داره
    کیف: بین 13 تا 34
    رم : بین 14 تا 50
    باطری شارژی با شارژر : 20 تا 40
    محافظ LCD : حدود 5 تا 10

مجموع : بین 50 تا 100.
    بعله! صد در صد بستگی داره.
    قیمتی که من دادم، برای لوازمی بود، مناسب دوربینی با این قیمت و ملزوماتش. لوازمی که خودشون اشاره کردن!

14. 2 کاربر از Hectorist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میخواستم بدونم واسه کدوم مدل از دوربین ها قاب واسه ی غواصی هست؟

اگه توضیحات کامل باشه خیلی خیلی ممنون میشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •