اگه کوارشما بیاد فوق العادس من اینو بیشتر رونالدو قبولش دارم مخصوصا سانتر های با بیرون پاش که استثناییه! فک کنم با 4/1 پول رونادو میشه خریدش!
اگه کوارشما بیاد فوق العادس من اینو بیشتر رونالدو قبولش دارم مخصوصا سانتر های با بیرون پاش که استثناییه! فک کنم با 4/1 پول رونادو میشه خریدش!
کوارشما بازیکنه باکلاسیه...اما بیاد روبینیو میره چلسی
رفتن روبینیو یا موندنش به مدیر و طرفدارای تیم ربط داره - دیگم نبینم بیای اینجا پست بدی وگرنه بچه ها رو جمع میکنم به اون تایپیک رم یه حالی میدیم ( منو که شناختی ؟ پس دیگه نبینمت)
داش ديويد منم هستم
يه وقت خواستي خبرم كن
سلام اند عزیز چطوری خوبی؟ کی آزاد شدی؟
میگم رفتی تو تایپیک رم ؟ کلا 116 پست دادن که همین یه نفر از خودش سوال پرسیده بعد خودش جواب داده ولی من کلا سر بازی پارسال رئالو رم باهاش خصومت شخصی دارم![]()
به به , همه هم از بنی در اومدن !
مبارک باشه !
پيشنهاد جديد كالدرون بازار نقل و انتقالات را تكان داد
مدير عامل باشگاه رئال مادريد قصد دارد در آخرين حمله مالي خود مهاجم منچستريونايتد را به مبلغ 55 ميليون پوند خريداري كند.
به نقل از آس اسپانيا، رامون كالدرون قصد دارد بدون توجه به مخالفت مربي تيم و بازيكنان تيم، تحت هر شرايط و به هر قيمتي كريستيانو رونالدو پرتغالي را به خدمت گيرد.
وي گفت: پيشنهاد 55 ميليون پوندي و قرارداد 5 ساله و 5/5 ميليون پوند براي هر فصل بايد خوب باشد، البته حاضرم مبلغ را باز هم افزايش دهم، بنابراين بعيد ميدانم اين بار مالكان منچستريونايتد پيشنهاد مرا رد كنند.
كالدرون افزود: تمام دلخوريها از رونالدو در يك ضيافت شام باشكوه برطرف ميشود، فقط به من وقت دهيد و در كار من سنگاندازي نكنيد تا رونالدو را به خانه خودش بياورم.
کالدرون می دونه اگه رونالدو رو هم نتونه بیاره , رفتنی ه !
سرمربي رئال مادريد از سبك بازي مردانش طي چند بازي اخير راضي نيست.
به نقل از آس اسپانيا، برند شوستر از پيروزي تيمش مقابل سانتا فه كلمبيا به عنوان يك نتيجه ناعادلانه ياد كرد.
وي گفت: تيم كلمبيايي از ما بهتر بازي كرد و به خاطر تجربه بيشتر در 3 دقيقه، 2 گل به آنها زديم.
وي افزود: متاسفانه طي چند بازي گذشته نكات تاكتيكي خيلي خوب اجرا نشده اند و بايد يك جلسه فوري در اين باره برگزار شود.
شوستر ادامه داد: از سبك بازي راضي نيستم و بايد نوع ديگري تمرينات را پايه ريزي كنم تا اوضاع تغيير كند.
رئال مادريد با نتيجه 2 بر يك مقابل سانتا فه به پيروزي رسيد و فان در فارت هلندي اولين گل خود را براي تيم جديدش به ثمر رساند.
کالدرون رئیس باشگاه رئال مادرید با اظهارات خود اب پاکی را بر روی دست تمام شایعه سازانی که اعلام کردند روبینیو حتما رئال مادرید را ترک خواهد کرد ریخت.
این وکیل باتجربه اسپانیایی با اعلام اینکه ستاره برزیلی انها حتما در باشگاه فعلیش خواهد ماند تمام شایعات را باطل کرد.
درست یک روز بعد از اینکه سران باشگاه چلسی پیشنهاد رسمی 25 میلیون پوندی خود را برای خرید روبینو تقدیم مسئولان رئال مادرید کردند کالدرون در جواب این درخواست گفت:
ما هیچ گونی احتمالی مبنی بر ترک روبینیو از رئال مادرید را نمی بینیم . مطلع هستیم که چلسی علاقه زیادی برای خرید این برزیلی دارد ولی او یکی از بهترین بازیکنان تیم ماست و در فصل جدید به او احتیاج مبرم داریم.
این مساله که روبینیو از اتفاقات اخیر حول خودش و باشگاه دل خوشی از مسئولان تیم اول پایتخت ندارد بر هیچ کس پوشیده نیست .
روبینیو از اقدامات اخیر باشگاه به این خاطر ناراحت است که ابتدا مسئولان فنی باشگاه قصد داشتند تا در ازای خرید رونالدو از منچستر او را به همراه مقداری پول روانه انگلیس و تیم منچستر یونایتد کنند.
از طرف دیگر عصبانیت روبینیو زمانی اوج گرفت که رئالی ها به بهانه اینکه روبینیو مصدوم است اجازه ندادند او به همراه تیم ملی برزیل به المپیک سفر کند در حالیکه روبینیو به هیج وجه مصدوم نبوده و در بازیهای دوستانه اخیر رئال مادرید شرکت می کند.
وگنر ریبرو وکیل این برزیلی که در انتقال وی از سانتوس به رئال مادرید در سال 2005 تقش به شزایی داشت در مصاحبه با مارکا این طور گفت :
روبینیو از برخورد و رفتار مسئولان تیم رئال مادرید در قبال خودش بسیار عصبانی است.
او هر روز با من تماس برقرار می کند و از من در مورد اینکه ایا از باشگاه مادریدی کسی در مورد او با من صحبت کرده است می پرسد و من هم می گویم تا به حال هیچ کس تماسی نداشته است.
او ارزو دارد که روزی بهترین بازیکن دنیای فوتبال شود ولی معتقد است که با وجود چنین برخوردی از طرف رئالی ها که او را یک بازیکن معمولی می پندارند هیچ وقت به ارزویش نخواهد رسید.
سرمربي آلماني رئال به شدت بابت پروژه طولاني مدت انتقال مهاجم پرتغالي منچستريونايتد به مادريد عصباني است.
به نقل از لارازون آرژانتين، برندشوستر آلماني گفت: متاسفانه ماجراي كريستيانو رونالدو همه ما را خسته و نااميد كرده است.
هيچ علاقهاي به اين بازيكن ندارم چرا كه او با اين كارهايش حتي در اردوي رئال نيز براي خود دشمنتراشي كرده است.
شوستر افزود: در اين يك ماه ،رونالدو را فقط در استخرها، كنار دريا، در حال خوردن غذا يا عكس گرفتن با بازيگران هاليوودي ديدهام. آيا او مصدوم نيست؟ پس مراحل فيزيوتراپي او چه ميشود؟ من اصراري براي خريد وي ندارم.
بعد از اینکه انتقال کریستیانو رونالدو به رئال مادرید ناممکن شد و مادریدی ها از خرید این بازیکن ناامید شدند به نظر می رسد نظر انها به هموطن رونالدو جلب شده است.
ریکاردو کارسما هافبک پرتغالی و 24 ساله تیم پورتوی پرتغال است که ابتدای تابستان امسال شایعات زیادی مبنی بر انتقال وی به رئال مادرید به گوش می رسد ولی با شروع پروژه خرید رونالدو دیگر انتقال او به مادرید به باد فراموشی سپرده شد.
طی هفته های اخیر شایعات زیادی به گوش می رسید که تیم اینترمیلان و به خصوص مربی جدید و پرتغالی وی خوزه مورینیو به شدت علاقمند به جذب این بازیکن هستند.
ولی حالا با اتمام ناموفقیت امیز پروه خرید رونالدو بار دیگر سران رئال مادرید قصد دارند تا سمت راست هافبک خود را به این جوان پرتغالی بسپارند.
پیش از این رئال برای خرید این بازیکن حاضر شده بود تا 25 میلیون یورو به پورتو بپردازد ولی رئیس این باشگاه اعلام کرده بود هر تیمی که خواهان وی است باید برای در اختیار گرفتن او 40 میلیون یورو بپردازد.
ریکاردو کارسما پیش از انتقال به پرتغال و تیم پورتو در تیم رقیب سنتی رئال مادرید یعنی بارسلونا بازی می کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)