بایرن هم که به اغوش ابی دلان بازگشت...
هنوز هم نیامده کولاک به پا کرده مر30 بایرن جان....
این چند روز تاپیک خلوت شده بود گویا وضع داره بهتر میشه.
فقط مریم پائیزی جاش خالی هست.
فکر خیلی خوبی هست شاید نتیجه بده.منتظرى جانشين قربانى گلزن شد!
بایرن هم که به اغوش ابی دلان بازگشت...
هنوز هم نیامده کولاک به پا کرده مر30 بایرن جان....
این چند روز تاپیک خلوت شده بود گویا وضع داره بهتر میشه.
فقط مریم پائیزی جاش خالی هست.
فکر خیلی خوبی هست شاید نتیجه بده.منتظرى جانشين قربانى گلزن شد!
حاشيه نگارى از رويارويى استقلال و پرسپوليس در آكادمى المپيك
ديروز در سالن آكادمى ملى المپيك تلاقى زمان تمرين ۲ تيم استقلال و پرسپوليس سبب شد صحنه هاى جالبى رقم بخورد. تعدادى از اين برخوردها را با هم مى خوانيم:
پيروانى و بيك زاده
پيش از آغاز اين فصل هاشم بيك زاده كه شاگرد غلامحسين پيروانى در مقاومت سپاسى بود با شنيدن ابراز علاقه افشين پيروانى به پرسپوليس آمد و حتى با اين تيم قرارداد داخلى امضا كرد اما به راحتى به استقلال رفت و با تيم رقيب قرارداد رسمى بست. ديروز بيك زاده در حالى با پيروانى مجدداً روبه رو شد كه براى بيرون رفتن از درب خروجى عجله فراوانى داشت اما پيروانى با روى باز با وى ملاقات كرد!
كريم باقرى و على عليزاده
«كريم باقرى» كاپيتان پرسپوليس با ديدن عليزاده شروع كرد به كرى خوانى براى بازيكن سابق پرسپوليس كه حالا پيراهن استقلال را به تن دارد. البته باقرى با طعنه زدن به عليزاده به او اطمينان داد خلاصه يك روز طلبش را از پرسپوليس خواهد گرفت.
ابراز علاقه قلعه نويى به تداركات پرسپوليس!
وقتى استقلالى ها و پرسپوليسى ها به طور همزمان در حال تمرين در آكادمى بودند «امير قلعه نويى» سرمربى آبى پوشان با اعتراض نسبت به عملكرد مسئولان تداركات تيمش گفت: اگر من مسئول تداركاتى مانند پرسپوليسى ها داشتم حتماً قهرمان ليگ مى شدم!
گپ و گفت با مربى جودو
در پايان تمرين اعضاى كادر فنى پرسپوليس دقايقى با «محمد حاجى يوسف زاده» مربى تيم ملى جودوى كشورمان به گپ و گفت پرداختند. عمده صحبت هاى آنان درباره نحوه تمرينات پرسپوليس و البته بازى هاى المپيك بود.
قطبى: مگر من آناليزورم؟!
«افشين قطبى» در پايان تمرين و در پاسخ به اين سؤال كه به نظر شما كه يك آناليزور بوده ايد چگونه بايد بر عربستان غلبه كنيم؟ گفت: چه كسى گفته من آناليزورم؟! مگر من فقط به ديدن فيلم بازى هاى تيم ها در كره جنوبى مشغول بودم كه چنين سؤالاتى از من مى پرسيد؟ بله من آناليزورم اما قبل از آن يك مربى هستم و به عقيده من هر مربى بايد يك آناليزور خوب باشد!
كوشكى معترض
«بيژن كوشكى» حسابى از دست مسئولان استقلال شاكى است چرا كه به صورت علنى به ما گفت: وضعيت مالى من اصلاً خوب نيست و هيچ كسى هم نمى خواهد به وضعيتم برسد. متأسفانه موبايلم قطع است و حساب بانكى ام نيز كاملاً خالى شده اما سعى مى كنم با همين شرايط هم به تمرين بپردازم تا يك وقت خداى ناكرده كسى فكر نكند به خاطر بى پولى كم فروشى مى كنم.
فرزانه: بازى با استقلال از ۲ جهت مهم است
«حميدرضا فرزانه» مدافع صباباترى قم قبل از ديدار تيمش مقابل استقلال تهران شرايط صبا را خوب توصيف كرد. او تعطيلى ۲ هفته اى ليگ را به سود صباباترى خواند و كسب ۳ امتياز مقابل استقلال را هدف اصلى بازيكنان تيمش دانست. در همين رابطه گفت وگويى با وى انجام داديم كه متن كامل آن را در ذيل مى خوانيد:
• شرايط فعلى صباباترى چگونه است؟
- همه چيز خوب پيش مى رود. پس از چند روز استراحت تمرينات را از سرگرفته ايم. ابتدا تمرينات بدنسازى را انجام داديم و در حال حاضر نيز مشغول انجام تمرينات تاكتيكى و تكنيكى هستيم تا به مرز آمادگى برسيم و در ادامه مسابقات عملكرد مطلوبى داشته باشيم و نتايج گذشته را جبران كنيم.
•علت ناكامى صبا در اين فصل چه بوده است؟
- تيم ما دير بسته شد و بازيكنان جديد خيلى دير به صبا پيوستند. به همين خاطر نفرات هنوز با يكديگر هماهنگ نشده اند و براى هماهنگى كامل زمان لازم است. به اميد خدا در آينده اين هماهنگى به وجود مى آيد و نتايج بهترى خواهيم گرفت.
• ديدار هفته آينده مقابل استقلال را چطور ارزيابى مى كنيد؟
- بازى با استقلال از ۲ جهت مهم است؛ اولين مورد حضور فيروز كريمى مربى فصل پيش استقلال روى نيمكت صباباترى است و مورد دوم اين است كه ۲ تيم براى اعاده حيثيت به ميدان مى آيند. هم ما و هم استقلال در بازى هاى گذشته نتايج مطلوبى نگرفته ايم و در اين بازى براى جبراى به ميدان مى رويم.
• آينده صبا را چطور مى بينيد؟
- تمرينات خوبى انجام داده ايم و اميدوارم بتوانيم در آينده نتايج بهترى كسب كنيم. به آينده بسيار اميد دارم و مطمئنم آينده صباباترى روشن است. در ديدارهاى آتى قدرت واقعى صبا را به رخ همگان خواهيم كشيد و ثابت مى كنيم جايگاه واقعى ما در اينجا نيست.
• تعطيلى ليگ در روند تيمى صباباترى تأثير منفى نگذاشت؟
- خير، اين تعطيلى به نفع ما شد. ما در اين وقفه فرصت پيدا كرديم ضعف هاى خود را برطرف كنيم و نقاط قوت خود را ترميم كنيم تا با آمادگى كامل مسابقات را ادامه دهيم و با قدرت كامل به مصاف حريفان برويم. در كل اين تعطيلى كمك بزرگى به ما كرد. البته اين به اين معنا نيست كه مسئولان هر وقت دلشان خواست ليگ را تعطيل كنند چرا كه اگر اين طور باشد قطعاً به همه تيم ها ضربه وارد مى شود.
برهانى: خط حمله استقلال آبرودارى مى كند
«تمريناتى كه در چند روز اخير پشت سر گذاشته ايم به خاطر جنبه هاى اختصاصى آن باعث پيشرفت نسبى بازيكنان خطوط مختلف شده است. در اين ميان نيز مهاجمان استقلال تمام تلاش خود را كرده اند تا در پست تخصصى مربوطه بهتر از قبل شوند.» آرش برهانى، مهاجم استقلال با بيان اين مطلب به ابرار ورزشى گفت: «۳ گل زده در ۴ بازى به هيچ عنوان نمى تواند توجيه كننده عملكرد مناسب من و ديگر مهاجمان استقلال باشد. البته من به ديگر مهاجمان آبى پوش جسارت نمى كنم، با اين حال اعتقاد دارم اين تيم بايد در خط حمله بهتر و قوى تر ظاهر شود.» وى در پايان اظهار داشت: «تمريناتى كه داشته ايم و تا آغاز رقابت هاى هفته ششم خواهيم داشت، به طور حتم باعث ارتقاى كيفيت عملكرد فنى مهاجمان تيم خواهد شد كه علت اصلى آن هماهنگ تر شدن با بازيكنان ديگر خطوط است. مطمئن باشيد در بازى با صباباترى مهاجمان تيم از اعتبار خط حمله آبى دفاع خواهند كرد و ناكامى هاى اخير آنها به بوته فراموشى سپرده خواهد شد.»
فرهاد مجيدى: براى ديدار با صباى كريمى انگيزه دارم
فرهاد مجيدى كاپيتان استقلال معتقد است هنوز تا پايان ليگ زمان زيادى مانده وفرصت جبران وجود دارد. گفت و گوى او را با ابرار ورزشى بخوانيد:
•نظرتان در مورد لغو مسابقات چيست؟
- بهترين تصميم ممكن بود چون باعث هماهنگى بيشتر بازيكنان مى شود.
•فكر نمى كنيد در نتيجه گيرى مشكل داريد؟
- خب ما از ۴ بازى ۴ امتياز گرفته ايم و اين براى تيمى مثل استقلال خوب نيست اما هنوز زمان زيادى تا پايان فصل مانده و مى توانيم به صدر جدول برسيم.
•نظرتان در مورد عدم گلزنى مهاجمان چيست؟
- براى مهاجمان هم زمان زيادى مانده و ما مى توانيم در بازى هاى آينده بازدن گل هاى فراوان جبران كنيم.
•بازى با صباباترى را چطور مى بينيد؟
- فكر مى كنم يكى از سخت ترين بازى هاى ما در ليگ است. صباباترى از مربى خوبى سود مى برد و اين كار ما را سخت مى كند.
•مى توانيد ۳ امتياز را كسب كنيد؟
- تمام سعى وتلاش ما اين است كه ۳ امتياز را كسب كنيم تا در كورس قهرمانى بمانيم.
•برخورد شما با فيروز كريمى؟
- چطور مگه؟
•شما فصل قبل مدتى با كريمى مشكل داشتيد؟
- چه مشكلى؟ ايشان صلاح مى دانستند كه از من درتركيب استفاده نكنند و من هم روى نيمكت مى نشستم.
•يعنى شما هيچ انگيزه ويژه اى را براى اين ديدار نداريد؟
- من براى همه ديدارها انگيزه دارم.
بازيكنان استقلال: بايد قبل از دربى پول ما را بدهيد
استقلال هم اكنون با مشكلات مالى عديده اى دست به گريبان شده است. چك بازيكنان كم كم برگشت مى خورد و اين يعنى آغاز نارضايتى هاى پنهان. البته اگر فقط يك نفر ناراحتى خويش را علنى كند و از حرف خود نيز عقب ننشيند، آنگاه طبيعى است كه عده ديگرى هم درصدد حمايت از وى برخواهند آمد و داستان خيلى جدى مى گردد و اين همان مسأله اى است كه مسئولان باشگاه را نگران مى كند. البته فعلاً هيچكس به طور آشكار حرفى از پول نمى زند و اغلب بازيكنان به واسطه احترامى كه براى فتح الله زاده يا قلعه نويى قائل هستند سكوت اختيار كرده اند اما اين مسأله هم حدى داشته و روزى كاسه صبر آبى پوشان را لبريز خواهد كرد.براساس خبرهايى كه از داخل تيم به گوشمان مى رسد بازيكنان استقلال خواهان آن هستند كه حداكثر تا يك ماه ديگر و قبل از برگزارى دربى بخشى از پولشان را دريافت كنند تا با اعصابى آرام خودشان را براى جدال با حريف سنتى آماده كنند. به نظرمى رسد مديران باشگاه هم سخت به دنبال اين امر باشند زيرا به هيچ عنوان نمى خواهند در آستانه تقابل با پرسپوليس شاهد مصاحبه هاى جنجالى بازيكنان و ابراز نارضايتى رسمى آنها باشند.استقلال و پرسپوليس طبق برنامه قبلى بايد روز دوازدهم مهر مقابل يكديگر صف آرايى كنند.
مطالب روزنامه خبر ورزشی بصورت تصویری
![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)