خلیلی 6 ماه مصدوم است.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
خلیلی 6 ماه مصدوم است.
نیکبخت واحدی دو سال دیگر در پرسپولیس ماندنی شد
مهاجم فصل گذشته تیم فوتبال پرسپولیس صبح امروز با حضور در هیئت فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت دو سال دیگر با این تیم تمدید کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی که طی هفته های گذشته صحبت هایی در مورد جدایی اش از پرسپولیس و اختلاف نظرش با قطبی منتشر شده بود، پس از جلسه ای که روز گذشته با داریوش مصطفوی مدیرعامل باشگاه پرسپولیس داشت، صبح امروز در محل هیئت فوتبال استان تهران حضور پیدا کرد و قراردادش را به مدت دو سال دیگر به پرسپولیس تمدید کرد.
قرار است نیکبخت واحدی از امروز در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس شرکت کند و به همراه این تیم نیز راهی اردوی اسپانیا شود.
![]()
دعوا نبود که اشکان جان ..
یه بحث دوستانه بود واسه برطرف کردن یه سوء تفاهم ..
ممنون بردیا جان ..
والا خبر 6 ماه مصدومیت که تکذیب شد ..
هنوز مشخص نیست گویا ..
فقط دعا کنید رباط صلیبیش پاره نشه که بدبخت میشیم ..
یعنی دیگه نیم فصل اولو از دست میده ..
این خبر که فک کنم چند صفحه پیش تکذیب شد ها ..
یا حق
:40:
از امروز با پرسپولیس تمرین میکنم
نیکبخت: فصل درخشان و رویایی در انتظار پرسپولیس
علیرضا نیکبخت واحدی موثرترین بازیکن پرسپولیس و لیگ برتر در فصل گذشته حوالی ساعت 30/11 صبح امروز
دوشنبه بیست و چهارم تیر ماه در هیأت فوتبال استان تهران حضور یافت و قراردادش را با پرسپولیس به مدت دو سال
تمدید کرد تا خط بطلانی بر روی شایعات منتشره کشیده باشد.
به همین منظور، علیرضا نیکبخت واحدی در پایان ثبت و تمدید قرارداد در هیأت فوتبال، گفتگویی اختصاصی با سایت
رسمی باشگاه پرسپولیس انجام داد که از نظرتان میگذرد:
-- یقیناً حضور شما در کنار مدیریت باشگاه پرسپولیس را باید به فال نیک گرفت...
صددرصد. خوشبختانه میلیونها هوادار پرسپولیس به خوبی واقف هستند که علی نیکبخت تعصب ویژهای به این تیم و
هواداران خونگرمش دارد. به نظر من اصلاً جای نگرانی وجود ندارد. بخصوص دقایقی پس از قطعی شدن قهرمانی
پرسپولیس و غلبه بر سپاهان بود که بنده در حالی که جشن قهرمانی پرسپولیس بطور زنده روی آنتن بود، قاطعانه
اعلام کردم که فصل آینده نیز در خدمت پرسپولیس هستم و مهمتر اینکه هیچ علاقهای به پوشیدن پیراهنی بجز
رنگ قرمز ندارم.
-- با این حساب خط بطلانی بر روی شایعاتی مبنی بر پیوستن احتمالی نیکبخت به سایر تیمها کشیدی؟
بله. باور کنید از این حاشیهها سر در گم و کلافه شدهام در صورتیکه نه با استقلالیها و نه تیمهای دیگر هیچ گونه
مذاکره و تماسی برقرار نکردم. جالبتر اینکه طی روزهای اخیر شنیدهام برخی از روزنامهها از قول من مصاحبههای
متفاوتی منتشر کردهاند در حالیکه قسم میخورم با هیچ یک از آنها صحبت نکردهام. بنده چند صباحی بود در کیش
دوران نقاهتم را سپری میکردم.
-- مطمئناً از یارگیری پرسپولیس و بازیکنان جدید مطلع هستید؟
بله. خوشبختانه پرسپولیس امسال خیلی خوب یارگیری کرده و بازیکنان کلیدی مثمرثمر و پرتوانی جذب نموده است
که این امر روی کیفیت و عملکرد فنی تیم در فصل آینده و مسابقات آسیایی تاثیرگذار خواهد بود.
-- از مصدومیت خلیلی اطلاعی داری؟
از این بابت متأسفم. به همین منظور وقتی این خبر را شنیدم بلافاصله با تلفن همراه محسن تماس گرفتم و جویای
احوالش شدم. خلیلی در این رابطه گفت: دیروز در تمرین صبح یکی از بازیکنان روی پایم افتاد که نمیدانم این
مصدومیت تا چه اندازه جدی است.
-- به موضوع مهمی اشاره کردی، گفتگوی نیکبخت و خلیلی آنهم در شرایطی که خیلی از حاشیه سازان قصد دارند به
نوعی رابطه شما را تیره جلوه بدهند؟
آقا کدام اختلاف؟ کدام درگیری؟! به خدا هیچ کینهای ما از هم نداریم و این اختلافات فقط ذهنیت برخی از شایعه
سازان میباشد. البته همه میدانند علی نیکبخت در زمین فوتبال آدم خشک و جدی است که فقط به موفقیت
تیمش و خشنودی هواداران میاندیشد اما بیرون از زمین آدم خوش قلب و نجیبی هستم تا جایی که خیلیها
دوست دارند با من رفاقت کنند.
-- خوشبختانه قصد داری راهی کارگران شوی؟
امروز راهی هیأت فوتبال شدم تا قراردادم را ثبت کنم و بعدازظهر در تمرینات حاضر میشوم ضمن اینکه با قطبی
تماس گرفتم و درباره همه چیز صحبت کردم. به هر جهت تصور میکنم فصل درخشانی در انتظار میلیونها هوادار
پرسپولیس باشد بخصوص این تیم که قصد دارد پس از سالها بر بام بلند فوتبال آسیا و بعد از آن مسابقات باشگاههای
جهان بایستد.
رویایی که شایسته قهرمانی در قاره کهن است. ضمناً از طریق سایت رسمی باشگاه پرسپولیس نیز برای بازیکنانی
که سال قبل کنار تیم بودند و بنابه دلایلی امسال با هم نیستیم آرزوی سربلندی دارم و هیچ گاه خاطرات خوبی که با
ایشان داشتم را فراموش نمیکنم.
گفتنی است؛ گزارش تصویری از حضور بازیکنان پرسپولیس در هیأت فوتبال استان تهران در بخش گالری سایت
رسمی باشگاه پرسپولیس موجود می باشد.
=-=
perspolis-club.net
این تیم پرسپولیس است و مقایسه آن با تیمهای دیگر اصلا درست نیست
سید داریوش مصطفوی: فدراسیون نباید چنانچه خلیلی مصدوم شد، بیتفاوت باشد
سید داریوش مصطفوی چهره شناخته شده در فوتبال کشورمان که چندی است در سمت مدیر عاملی باشگاه
پرسپولیس فعالیت میکند، طی گفتگویی با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس به نکات جالبی اشاره کردند که
ماحصل آن از حضورتان میگذرد؛
آقای مصطفوی راجع به خریدهای پرسپولیس و تفاوت آن با سالهای قبل...
خریدهای باشگاه پرسپولیس بر حسب آئیننامه بوده و هیچ تخطی انجام نگرفته است. قبلاً همه چیز کنترل شده و
ما هیچ ایراد قانونی نداریم. اگر ایرادی هم داشتیم حتماً از طرف هیأت فوتبال و سازمان لیگ مورد سوال قرار
میگرفت ولی بدانید تمام امور مطابق با روال آئین نامه انجام میپذیرد.
باشگاه برای خرید بازیکنان چه هزینهای را در نظر گرفته است؟
پرسپولیس یکی از کم هزینهترین تیمهای لیگ است که این موضوع از مکانهای اجرایی مملکت نیز کنترل میشود،
مثل سازمان تربیت بدنی. تیم پرسپولیس یکی از تیمهایی است که شفاف و مشخص و آرام کار میکند.
فرق توجه اسپانسرهای پرسپولیس با دیگر تیمها در چیست؟
این تیم، «پرسپولیس» است. تبلیغات روی سینه سال گذشته این تیم مبلغی حدود یک میلیارد و ششصد میلیون
تومان بود که امسال این مبلغ به شکل قابل ملاحظهای افزایش یافته است.
«پرسپولیس» یعنی «مردم» و این مردم هستند که این تیم را راهبری میکنند و ما نماینده آنها در باشگاه هستیم.
بسیاری از تیمها در استادیومهای خالی مسابقه میدهند و این تیم که تماشاگر میلیونی دارد و حتی در هر بازی
عدهای پشت درهای بسته قرار میگیرند، حتماً با تیمهای دیگر فرقهایی دارد. من نمیدانم این چه مقایسهای
است که صورت میگیرد و در این مورد اصلا جای مقایسه وجود ندارد.
هزینههای این تیم از کجا تامین میشود؟
هزینههای این باشگاه از طریق اسپانسرها و کمکهای مردمی و مقدار مختصری از سوی سازمان تربیت بدنی
تامین میشود.
در خصوص مصاحبههای خیالی از عابدزاده چه نظری دارید؟
عابدزاده اسطوره فوتبال ممکلت ماست و به نظر من اگر روزنامهای هم حوس و شیطنت کرد، حاشیهای برای
پرسپولیس درست کند، این حق باشگاه و عابدزاده است که شکایت کنند. اگر این روند ادامه یابد و مطالب کذبی به او
یا هر بازیکن دیگری نسبت داده شود، این موضوع از سوی باشگاه به دادگاه مطبوعات یا هر دادگاه دیگری ارجاع داده
خواهد شد.
سفر تیم پرسپولیس به اسپانیا در چه مرحلهای است؟
در صورت صدور ویزا، کاروان پرسپولیس از روز جمعه 28 تیر ماه به مدت 11 روز عازم اسپانیا میشود و چند بازی
دوستانه در یکی از کمپهایی که تیم ملی کره جنوبی پیش از این در آن اسکان داشته، به اردو میرود که تاکنون
ویزای آن صادر نگردیده است.
در جایی عنوان شده بود که یکی از خریدهای پرسپولیس با مصدومیت روبروست!
ما هیچ بازیکن مصدومی نداریم. تنها شنیدیم محسن خلیلی در تیم ملی مصدوم گردیده است. به هر صورت
فدراسیون فوتبال باید به این موضوع عکس العمل نشان دهد.
باشگاه در خصوص جایگزین مناسب برای خلیلی چه راهکاری دارد؟
محسن خلیلی مهاجم گلزن و آقای گل لیگ هفتم تیم پرسپولیس با سلامت کامل به اردوی تیم
ملی ملحق شده است و هم اینک با مینیسک پاره شده به تیم پرسپولیس تحویل میشود. ما باید در این خصوص با
فدراسیون فوتبال بیشتر مذاکره کنیم.
میزان مصدومیت خلیلی چقدر است؟
امیدواریم که صدمه وارده در حدی نباشد که ما نتوانیم در سه جام از او بهره ببریم.
در خصوص مصاحبه فتحالهزاده...
در مورد آقای فتحالهزاده باید بگویم که من هیچگاه نگفتهام که ایشان را نمیشناسم. مدیر عامل استقلال چندین
سال است که در ورزش کشورمان است و همه مردم وی را بخوبی میشناسند.
پس موضوع از چه قرار است؟
در متن مصاحبهای اینطور آمده بود که با توجه به فشار کار و اینکه با کمک خداوند و هیأت مدیره محترم باشگاه در
تلاش هستیم تیمی درست کنیم که به راحتی در 3 جام حضور یابد. در پرسپولیس کار کردن بسیار سخت است ولی
به لطف خداوند و همکاری مردم کارها روز بروز آسانتر میشود. گفتم که با این گرفتاریها اگر فتحالهزاده هم از کنار
من رد بشود، ممکن است وی را نشناسم، اما این صحبت به گونهای دیگر تشبیه شده است.
=-=
perspolis-club.net
نه داداش خود اخبار ورزشی دیشب از تلویزیون گفت.
اخبار تلویزیون که چندان موثق نیست ..
از رو سایتا هرچی میبینن ، میگن ، تکذیب هم تو کارشون نیست ..
خود محسن خلیلی تو پستای بالا گفته :
خلیلی در این رابطه گفت: دیروز در تمرین صبح یکی از بازیکنان روی پایم افتاد که نمیدانم این
مصدومیت تا چه اندازه جدی است.
یا حق
![]()
«کریم باقری» با پرسپولیس دو ساله تمدید کرد
صبح امروز «کریم باقری» کاپیتان با اخلاق و انرژیک تیم فوتبال پرسپولیس در هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و
قرارداد خود را به مدت دو سال با این تیم تمدید کرد.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، کاپیتان تیم فوتبال پرسپولیس ساعت 11 صبح امروز دوشنبه بیست و
چهارم تیر ماه در محل هیأت فوتبال استان تهران حاضر شد و با پرسپولیس دو ساله تمدید کرد.
=-=-=
«میثاق معمارزاده» با پرسپولیس دو ساله بست
صبح امروز «میثاق معمارزاده» دروازهبان فصل گذشته تیم فوتبال سایپا با قراردادی دو ساله به تیم پرسپولیس پیوست.
به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس، دروازهبان جدید تیم پرسپولیس صبح امروز (دوشنبه) با حضور در هیأت
فوتبال استان تهران قراردادش را به مدت دو سال با این تیم به ثبت رساند.
=-=-=
به نظر من این معمار زاده دروازه بان چندان خوبی نیست ...
کاش رحمتی رو میگرفتن ..
یا حق
![]()
در مرود اخبار کاملا موافقم
هر چی بیاد دم دستشون اعلام میکنن
نه یکم تحقیق کنن ببینن درسته یا نه....عمرا
زرتی اعلامش می کنن
ولی من که مصدومیت خلیلی یا همان رباط صلیبی شایعه است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)