با سلام
من یک مشکل تو اکسل 2010 دارم
موقع پرینت گرفتن ،موقعی یک صفحه رو پرینت می گیرم یک کپی اضافی هم به من پرینتر میده
- پرینتر مشکل نداره چون بقیه سیستمها تو شبکه این مشکل رو ندارند با همون پرینت
- تنظیمات کپی پرینت 1 هست پس مشکل ماله این هم نیست
موقع پرنینت گرفتن خود پرینتر پیغام میده page 1 ولی از پرینتر 2 تا پرینت میاد بیرون
- با بقیه نرم افزار ها از جمله Word و... این مشکل وجو نداره فقط با اکسل این مشکل پیش میاد
سلام دوستای خوبم
یه سوال فرض کنید من یه جدول دارم که داره تو این جول سود و زیان یه سری کالا محاسبه میشه مثلا کالای a مقدار 2 میلیون خریدم ضررم 2% کردم
کالای ب مقدار 10 میلیون خریدم ضرر 10 % کالای ج مقدار 1 میلیون ضرر 5% میخوام در پایان ببینم کلا من روی تمام سرمایه ام چند درصد زیان کردم چطور باید فرمولش رو بنویسم ؟
پرینت دوم دقیقا کپی اولیه یا اضافات پرینت اولیه؟ مثلا بیشترش خالی باشه یا قسمتیش؟
یا که اصلا کپی پرینت دفعه قبلیه؟ ..
تنظیم print area و margins همه درسته؟..
با سلام و عرض ادب و احترام من در یک فایل اکسل یکسری اعداد و کد هایی رو دارم و این فایل داری 10 شیت میباشد که هر از شیت اول تا ده به ترتیب به هم وصل میباشند..حالا من میخوام در شیت دهم سطر ها و ستون هایی که وجود دارد رو کنار یکی از ستون ها یک ستون جدید باز کنم و یکسری اعداد داخلش قرار بدم ولی اخطار میده ...در شیت 9 و 8 و بقیه شیت ها آزمایش کردم انجام شد ولی شیت آخر ارور میده عکس ارور رو پیوست میکنم لطفا راهنمایی کنید![]()
آخرین ستونی که استفاده کردی کلیک کن و بعد با CTRL + LEFT یا CTRL + RIGHT (بسته به جهت شیت) بزن.. میبردت به سلولی که استفاده شده (یا اکسل اینطور تشخیص داده) و اونو از طریق منوی home و Clear All پاک کن ...!
با سلام
من این لینک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را اگر از طریق هایپرلینک بخوام در اکسل قرار بدم طوری که وقتی فایل را باز میکنم لینک به طور خودکار اپدیت بشه چطوری باید عمل کنم؟(لینک فوق هر چند دقیقه از طریق سایت اپدیت میشه)
سلام
تو اکسل 2010 تنظیمات رو چجور انجام بدم که وقتی اکسل باز میشه صفحه از سمت راست باشه قبلا تو 2007 انجام دادم الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم
از گزینه right to left document استفاده کنید
ابی جان اون دکمه رادیویی انتخابی default direction توی .... Excel Options - Advanced ..... تو قسمت .... Display .... رو ببین تاثیری نداره؟ کاری نمی کنه؟ ..
گویا واسه بعضی ها کار میکنه واسه بعضی ها نه ...!
واسه منم کار نمی کنه ...! احتمالا از سورس های مختلف نصب باشه...!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)