با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم که n95 شتاب سنج داره ؟
اگه داره چطوری فعلاش کنم ؟
با سلام خدمت اساتید
میخواستم بدونم که n95 شتاب سنج داره ؟
اگه داره چطوری فعلاش کنم ؟
داره و فعال هم هست.
ولی اگه پایتون نصب کنی و یه سر نرم افزار های مرتبط با شتاب سنج را نصب کنی می تونی بیشتر از این سنسور گوشی استفاده کنی.
سلام
دوستان این گوشی از نظر استحکام چطوریه؟ منظورم رنگ نوشته ها روی قاب اصلی، رنگ دکمه های جانبی
و سایر قطعاته! رنگشون سریع میره یا که نه؟
گوشی های الان که تو بازار و نمایندگی موجودند ساخت کجا هستند؟ بهتره از نمایندگی بگیریم یا که نه؟
ممنون از راهنماییتون![]()
از استحکام گوشی همین بس که دیروز از دستم پرت شد رفت "درق" خورد به در کابینت ورداشتمش دیدم یه چیزی لای دوربینشه،بعد درش آوردم دیدم یه تیکه کوچیک از چوب کابینت شکسته رفته توش،ولی خودش سالم سالمه!
مطمئنی پرت شد؟؟؟از دستم پرت شد
چوب کابینت شکسته![]()
سلام.
lcd ان95 معمولی توی آفتاب اینقدر برق میزنه و با حال میشه که نگو و نپرس ؟! اصلا آدم دوست داره بره زیر نور آفتاب باهاش کار کنه.
میخوام ببینم کدوم گوشی دیگری اینجوریه ؟ n85 n95-8gig این دو گوشی (جدا از اندازه) کیفیت lcd گوشی 95 رو زیر نور آفتاب داره یا نه ...؟
مر30
دوست من توی تاپیک N95 8gb در مورد سوالتون جواب دادم ........... چون اونجا هم پرسیده بودید
کاملا!ببین گوشی دست راستم بود رو زمین خوابیده بودم،بعد اومدم پاشم دست چپمو گذاشتم زمین که پاشم موقعی که داشتم میرفتم بالا تعادلمو از دست دادم به صورت غیر ارادی دست راستم حرکت موجی شکل انجام داد بعد گوشی هم "پرت" شد رفت خورد به کابینت!تیکه چوب لای دوربینشم با چشم خودم دیدم با دست خودمم درش آوردم!البته احتمال میدم چوبه از قبل رو زمین بوده،چون هر چیزی هم حدی داره،حتی استحکام نوکیا!![]()
خیلی باحال بود .....
.
فکر کنم اگه یه تاپیک درباره خاطرات موبایلی بزاریم خیلی بگیره .....!!! نظرتون چیه ...؟
بسی موافقم!شخصا میتونم یه صفحه ی 1024*768 رو پر کنم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)