سلام...چندتا سوال داشتم!
بازی Gears Of War برای PSP هست یا نه؟!
بازی God Of War 3 چطور؟!
و اینکه چرا ناگهانی قیمت پی اس پی اسلیم از 208 تومن شد 245 تومن؟!
خیلی ممنون میشم جواب بدید...
سلام...چندتا سوال داشتم!
بازی Gears Of War برای PSP هست یا نه؟!
بازی God Of War 3 چطور؟!
و اینکه چرا ناگهانی قیمت پی اس پی اسلیم از 208 تومن شد 245 تومن؟!
خیلی ممنون میشم جواب بدید...
جناب آقای muskeeter گفته بودند که احتمال 99% قیمت psp میره بالا.
ما هم که قصد خرید داشتیم و داریم به علت اینکه شهرستانیم و فصل امتحاناتمونه نتونستیم تو این فاصله بخریم ولی حالا دیگه فرقی نمیکنه چون من پس فردا که امتحاناتم تمومشه دیگه هر موقع خریدم فکر نکنم قیمتش زیاد با این فرقی داشه باشه.
نه؟
قيمت ها رفته بالا چون به تابستون نزديك شديم و اينجور مواقع ( اوايل تا اواسط تابستان و نزديكي هاي عيد ) فروش كنسول ها تو ايران مي ره بالا و وقتي فروش مي ره بالا قيمت هم مي ره ........
بازي gear of war براي psp نيست . گاد آف وار 3 هم براي ps3 هست .
برنج از كيليويي 2000 تومان شد 5000 تومان بعد شما ميگي چرا psp كشيده بالا قيمتش ! !
جاوید!عزیزم!چطوری؟دلم برات یه نخود شده بود!
برنج 5 تومنی که نوسانات بازاره،ولی انواع هله هوله جات از موقعی که من 12 سالم بود(5 سال پیش) حدودا 100 درصد تورم داشتن!تو ایران قیمت جنس معنی مشخصی نداره!شب میخوابیم،صبح پا میشیم،یه دفعه همه چی 2 برابر شده!حالا چه کنسول،چه ماشین،چه خونه،چه مواد خوراکی،فرقی نداره.تنها چیزی که 2 برابر نمیشه درآمد مردمه!
بحث سياسي نكنيد ديگه همينه كنسول تو ايران گرون تره ! چون واسطه ها زياده ...
بازی gears of war بازی اختصاصی x360 هستش هیچ ربطی به کنسول سونی نداره...!
من 3-4 روز دیگه کیش هستم به نظر شما خرید psp از اونجا تو این شرایط مناسب تر نیست؟
(البته با در نظر گرفتن شرایط امنیتی که یه وقت نکنن تو پاچمون).
اگه ممکنه یه نظر بدین.
ممنون.
ممکنه کسی لینک دانلود برنامه iRShell برای psp slim با فریمور m33-3 3.90 را با طریقه نصب بزاره؟
ممنون.
برای دانلود برو اینجابرای نصب هم فایل irshell و psp رو بریز تو شاخه ی اصلی مموریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)