گفت من در بسته یعنی آکبند میدم
درایورش لایت آن است پس میشه کپی خور کرد در ضمن میشه یک درایور دیگه بهش زد اگه این قیمت بده شما با یک دسته میتونی به قیمت یک فالکون بگیری تازه با یک بازی اورجینال(پیرموم)من میگم ارزش داره در عوض از سه چراغه شدن خلاصی
گفت من در بسته یعنی آکبند میدم
درایورش لایت آن است پس میشه کپی خور کرد در ضمن میشه یک درایور دیگه بهش زد اگه این قیمت بده شما با یک دسته میتونی به قیمت یک فالکون بگیری تازه با یک بازی اورجینال(پیرموم)من میگم ارزش داره در عوض از سه چراغه شدن خلاصی
من به عنوان آک گرفتم، حالا به نظرتون باهاش تماس بگیرم؟
شما بخر اگه همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد منم میگیرم![]()
نباید فرق داشته باشه..من ديروز يه 360 پريميوم 60گيگ گرفتم 330 تومان.(قيمتو گذاشتم براي اطلاع دوستان)
وقتي كه از توي منوي دستگاه سريالشو ديدم با سريال پشت كنسول فرق داشت ميدونيد چرا؟
از کجا گرفتی.. قطعاً مشکل داره که سریالش با هم فرق داره..
آدرس طرف رو به من بده.. چون تازه گی ها کسانی پیدا شدن که سر خیلی ها کلاه گذاشتن..بالاخره xbox360 با مادربورد jasper جاسپر رسید !!!
به قول یکی از فروشنده ها:
قیمت های جدید با کاهش شدید مواجه بوده است .
ليست قيمت های xbox های جاسپر :
آرکید بهمراه بازی اورجینال sega super star
235تومن
پرمیوم هارد 60
315تومن
الیت همراه بازی اورجینال2009 pro soccer
415تومن
خوب با این وضعیت مطمئن شدیم قیمتها بالا که نرفت هیچ پایین هم اومد
[quote=Terova;3510257]نباید فرق داشته باشه..
از کجا گرفتی.. قطعاً مشکل داره که سریالش با هم فرق داره..
از توپخونه پاساژ لباف مغازه ... . پس سریال نامبر پشت کنسول شما با سریال نامبر داخل منوی کنسول تو قسمت system information فرقی نداره؟![]()
آره منم به اين اقا خيلي شك دارم به هر حال تا چند روز ديگه همه چيز معلوم ميشه چون تو بازي سنتر چند نفر بهش پول دادن بايد ديد ميفرسته يا نه
بچه ها سلام . خوبيد؟ خوشيد؟ من كه خوشم . رفتم يه اليت خريدم . عجب دنيايي داره . آدم گيج ميشه . ميخوام بازي بريزم رو هاردم بلد نيستم
بعد ميتونم باهاش Live بازي كنم ? ميگن بازيش بايد اورجينال باشه؟![]()
برای اینکه بتونی بازی بریزی روی هارد باید داشبورد جدید 360 رو نصب کنی روی کنسول.
بعد DVD رو که بزاری توی درایو با فشردن دگمه ی Y انتخاب Install To Hard Drive میتونی بازی رو بسته به حجمش ظرف 10 تا 20 دقیقه روی کنسول نصب کنی.
الان دارم دان ميكنمش . اما يه سوال اين آپديت كردنا حتما لازمه؟ تاثير داره بريزم رو هارد؟
Xbox fall 08 دارم اين نسخه رو ميگيرم كه تو همين سايت گذاشتن . اين خوبه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)