تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 449 از 616 اولاول ... 349399439445446447448449450451452453459499549 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,481 به 4,490 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان من ترم يك دانشگاه ازاد و متولد 71 هستم ميخوام كنكور سراسري شركت كنم اگه قبول شدم از ازاد انصراف بدم سراسري ثبت نام كنم الانم مرخصي گرفتم حال نمي دونم اصلا مي شه اين كارو كرد يا نه اگر مي شه كدوم كد نظام وظيفه رو ﺑﺰﻧﻢ

داره خودمونی میشه eshkene's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سنجش غلط کرده همچین چیزی گفته اصلا نظام وظیفه ربطی به سنجش نداره
    توی سایت سجش نوشته کسی که میخواد کنکور بده و دانشجو است باید معافی تحصیلی داشته باشه در زمانی که کنکور میده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببین دادا

مرخصی بگیر/ اگر رشتت را اوردی که خدا را شکر و انصراف میدی و میری دانشگاه جدید ولی اگر نیوردی و انصراف بدی / اعزام میشی به خدمت.اگر هم انصراف ندی / فقط شانس خودتا سنجیدی و چیزی از دست ندادی!

اگر کنکور را نیوردی / میتونی رشتت را دز دانشگاه به کل تغییر بدی و رشتت مورد علاقت را بری یا اگر از دانشگاه خوشت نمیاد / یکم سخته اوردن دانشگاه ولی خب همه میتونن اگر اراده داشته باشن.ردیف میشه.

ولی فقط مشورت بکن با یه مشاور خوب و دلسوز.
    برات بهترین ها را ارزو دارم
    دوست عزیز میشه مرخصی هم نگیرم از دانشگاه و کنکور بدم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام-
من متولد دی71 هستم و 2تا از درسای پیش2رو گذاشتم تا نرم سربازی و حالا هم تو بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم تا اینکه کاری بکنم 91 فارغ تحصیل بشم و این دی ماه امتحاناتو نمیدم_
حالا موندم که تو ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چی بزنم 5 یا 6؟؟تا حالا هم هیچ اقدامی برای دفترچه سربازی نکرده ام

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

دوست عزیز میشه مرخصی هم نگیرم از دانشگاه و کنکور بدم ؟
    اره میشه ولی اگر واقعا میخوای کنکور را بیاری یه مرخصی بگیر و بشین با توکل به حق بخون و بترکون / چون همزمان دانشگاه و کنکور / نمیشه به دوتاش رسید.

به نظر من هر دو را بخوای داشته باشی / اخرش میشه که هر دو را از دست میدی!

چرا : چون نه کنکور را میاری و نه تونستی یه ترمت را خوب و با نمرات بالا پاس بکنی.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان من ترم يك دانشگاه ازاد و متولد 71 هستم ميخوام كنكور سراسري شركت كنم اگه قبول شدم از ازاد انصراف بدم سراسري ثبت نام كنم الانم مرخصي گرفتم حال نمي دونم اصلا مي شه اين كارو كرد يا نه اگر مي شه كدوم كد نظام وظيفه رو ﺑﺰﻧﻢ
    شما چون ترم اول هستی / نیازی نیست / فکر بکنم باید همون کد قبلی که در پیش دانشگاهی را زد باز بزنی.

چون هر دانشجو میتونه یه سال دیگه کنکور بده.
    بشرطی اینکه ترم هاش کمتر از سه ترم باشه چه برسه به شما که ترم اولتون هست.

موقع نظام وظیفه بزن معاف تحصیلی عنی همون کدی که زدی برای پیش دانشگاهیت.

بعد که دانشگاه را اوردی و از دانشگاه فعلی انصراف دادی / معافیت تحصیلیت از بین میره و در دانشگاه جدید که ثبت نام میکنی/میبنه شما سال دوم کنکورتون هست / اجازه میده که در دانشگاه ثبت نام بکنید / چون هور داری از معافیت اتحصیلیت استفاده میکنی.

واسه اینکه مطمئن بشی از یه مشاور باز هم بپرس.

و اگر میبنی رشته مورد علاقت ارزش داره راه دور بیفتی / دولتی کنکور بده ولی اگر میبنی با این هزینه هایی که هسات و شهر دور بیفتی / هزینش با ازاد تقریبا یکی هست و اخر اینجا پیشه خانواده هستی و راه دور نمیفتی و کاشانتا از دست نمیدی.

ولی اخر هر طور خودت میدانی.
    Last edited by mohsen1992; 12-12-2011 at 16:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

اره میشه ولی اگر واقعا میخوای کنکور را بیاری یه مرخصی بگیر و بشین با توکل به حق بخون و بترکون / چون همزمان دانشگاه و کنکور / نمیشه به دوتاش رسید.

به نظر من هر دو را بخوای داشته باشی / اخرش میشه که هر دو را از دست میدی!

چرا : چون نه کنکور را میاری و نه تونستی یه ترمت را خوب و با نمرات بالا پاس بکنی.
    ممنون ، با توجه به اینکه متولد نیمه اول 72 هستم و الان دانشگاه آزاد دارم می خونم ،کد نظام وظيفه رو چند باید بزنم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام-
من متولد دی71 هستم و 2تا از درسای پیش2رو گذاشتم تا نرم سربازی و حالا هم تو بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم تا اینکه کاری بکنم 91 فارغ تحصیل بشم و این دی ماه امتحاناتو نمیدم_
حالا موندم که تو ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چی بزنم 5 یا 6؟؟تا حالا هم هیچ اقدامی برای دفترچه سربازی نکرده ام
    من نمی دونم چرا متولدین نیمه دوم 71 همچین کاری رو می کنن!! من تا اونجایی که میدونم سازمان نظام وظیفه زمان اعزام نیمه دومی هارو بعد از مهر ماه سال بعد قرار میده تا این افراد فرصت دوباره کنکور رو داشته باشن. چند وقت پیش یه سرهنگی تو یکی از برنامه های شبکه 3 صحبت می کرد و این حرفو زد.
    نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم!

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

ممنون ، با توجه به اینکه متولد نیمه اول 72 هستم و الان دانشگاه آزاد دارم می خونم ،کد نظام وظيفه رو چند باید بزنم ؟
    دوستمون " اشکنه" از سازمان نظام وظیفه پرسیدن گفتن 6!
    من خودمم پرسیدم گفتن نمیدونیم!!!
    یکی از دوستان هم توی این تاپیک گفتن که این کد زیاد مهم نیست چون بعد از قبولی خودشون وضعیت دانشجو رو بررسی می کنن!
    منم شرایطم مثل شماست فعلا ثبت نام نکردم

کاربر فعال انجمن آموزش عالی MeMri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

من نمی دونم چرا متولدین نیمه دوم 71 همچین کاری رو می کنن!! من تا اونجایی که میدونم سازمان نظام وظیفه زمان اعزام نیمه دومی هارو بعد از مهر ماه سال بعد قرار میده تا این افراد فرصت دوباره کنکور رو داشته باشن. چند وقت پیش یه سرهنگی تو یکی از برنامه های شبکه 3 صحبت می کرد و این حرفو زد.
    نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم!

---------- Post added at 08:47 PM ---------- Previous post was at 08:44 PM ----------

دوستمون " اشکنه" از سازمان نظام وظیفه پرسیدن گفتن 6!
    من خودمم پرسیدم گفتن نمیدونیم!!!
    یکی از دوستان هم توی این تاپیک گفتن که این کد زیاد مهم نیست چون بعد از قبولی خودشون وضعیت دانشجو رو بررسی می کنن!
    منم شرایطم مثل شماست فعلا ثبت نام نکردم
    سلام،

نقل قول اولتون درست هست و حرفتون اشتباه نیست

قابل توجه دوستان : لطفا سوالتون رو تو همین تاپیک بپرسید و حتی المقدور پیغام خصوصی نباشه چون بقیه دوستان هم می تونند کمکتون کنند!

10. این کاربر از MeMri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام،

نقل قول اولتون درست هست و حرفتون اشتباه نیست

قابل توجه دوستان : لطفا سوالتون رو تو همین تاپیک بپرسید و حتی المقدور پیغام خصوصی نباشه چون بقیه دوستان هم می تونند کمکتون کنند!
    من نفهمیدم کد 4 رو بزنم یا 6
    لطفا یکی 100 % بگه کدوم کد رو باید بزنیم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •