من عاشق چاوشی و بخصوص کارهاشم.باهاشون زندگی میکنم.تمام آلبوم هاش رو original خریدم.بهش احترام میذارم.واقعا the ONE هست
شنیدم آلبوم میخواد بده بیرون، این آلبومی که میخواد بده بیرون قراره کی بیاد؟
واقعا منتظر آلبوم جدیدشم
i cant waiting anymore
من عاشق چاوشی و بخصوص کارهاشم.باهاشون زندگی میکنم.تمام آلبوم هاش رو original خریدم.بهش احترام میذارم.واقعا the ONE هست
شنیدم آلبوم میخواد بده بیرون، این آلبومی که میخواد بده بیرون قراره کی بیاد؟
واقعا منتظر آلبوم جدیدشم
i cant waiting anymore
فكر ميكنم هنوز تاريخ دقيقش مشخص نيست
دوست عزيز اين جمله هم غلط گرامري داره :
i cant waiting anymore
بايد باشه : I Can't Wait anymore( شوخي )
![]()
نوشتن حرف بزرگ فقط برای اول جمله س.شما c و w رو هم بزرگ نوشتی.هییییییییییی
بعد این ing رو دیگه نمیدونم از کجا آوردم نوشتم!!!بجای حال ساده حال استمراری بکار بردم!
اون ' هم حالش نبود بذارم.خب can not.خوفه؟
تاریخش دستتون اومد بمام بگید
best wishes for you
![]()
Last edited by hp722; 09-11-2011 at 00:07.
دوستان دیشب در برنامه شب شما بخیر تعداد رای دهنده ها اعلام شد و همچنین تاکید بر صدر نشینی محسن چاوشی در این برنامه
دانلود با حجم کم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبع : chavoshi-dlکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا دیشب 485 هزار نفر تو نظر سنجی شرکت کردن ...
محسن چاوشی همچنان اول
لب مطلب همین بود نمیخواد دانلود کنین![]()
Last edited by Alireza_SA; 09-11-2011 at 11:35.
سلام...
یه نکته گرامری بگم:
باید بگی I can't help waiting...
یعنی نمیتونم صبر کنم!!!!!!
برای اینکه اسپم نشه:
جدید ترین آلبوم مستقل 13 هست که شاید بهمن یا اسفند بیاد....
Last edited by MMM52; 10-11-2011 at 12:41.
بیچاره بقیه خوننده ها !جدید ترین آلبوم مستقل 13 هست که شاید بهمن یا اسفند بیاد...
همه آلبوماشونو میدن بعد چاووشی بهمن اسفند که دیگه هیچ کی آلبوم نمیده آلبوم میده بیرون میشه بهترین آلبوم سال![]()
خبری که در سایت رسمی منتشر شده!!!
خبر آلبوم جديد محسن چاوشـــــي
جمعه مورخ 1390/8/20من که هر خبری میدادم تکذیب میشد تا یکی دو ماه پیش که ما میدونستیم آلبومی در کاره محسن هیچ برنامه ای برای آلبوم مستقل نداشت! قرار بود سیزده بیاد که یک هو سنتوری سرو کلش پیدا شد و باز همه با این حرف ها منتظر بودیم من خود آن سیزدهم بعد از ایام سوگواری به بازار بیاد اما باز هم داستان پارسال تکرار شد! سرابی که هر چه بهش نزدیک میشیم ازمون دور تر میشه همین آلبوم من خود آن سیزدهم خواهد بود و این بار هم آلبوم رامین بصیرت نیا به بازار خواهد اومد و امروز خبر میرسه که هیچ تاریخی برای سیزده معلوم نیست! از طرف دیگه رامین بصیرت نیا به دلایلی دستگیر میشه! و این آلبوم هم طبق گفته ی خود رامین دست اونه مثل حریص و ایشون با محسن قرار داد داره و دقیقا من حدس میزدم که داستان سال گذشته تکرار بشه چون رامین خیلی تاکید داشت که بهمن یا اسفند حتما آلبومم رو پخش میکنم! حالا اتفاقاتی که در این بین افتاد و بیانیه هایی که بر علیه ما از سایت رسمی پخش میشد و هی تکذیب میکردن آخر سر هم همون چیزهایی که قبلا گفته بودیم کم کم داره رنگ حقیقت میگیره ،حالا تا فردا صبر کنیم ببینیم عوامل این آلبوم چه کسایی هستند که گفته میشه آلبوم از نظر فنی بسیار قوی و پرقدرت هست و همونطور که گفته بودم رنگ و بوی سبک های تخصصی راک و بلوز با تنظیم کننده های حرفه ای این کار در این آلبوم پر رنگ خواهد بود! البته محسن چنین کارهایی در این سبک ها رو در آرشیو خودش داره اما اینکه در این آلبوم ازش استفاده کنه باید تا فردا منتظر موند و از یه طرف خوشحال آلبوم جدید بود و از طرف دیگه هم انتظار سیزده خاکسترمون میکنه...
ساعت 22
واقعا جالبه!
این موضوع رو فراموش نکنید که تاریخ انتشار احتمالا فردا معلوم میشه هم آلبوم جدید و هم سیزده و یه احتمالی هم هست که دو آلبوم امسال بیاد و یا اینکه یکی از این دو امسال بیاد!!!
دوستان فردا منتظر اسامی عجیب در بحث تنظیم باشید!
همچنین در بحث ترانه هم اسم جدید خواهیم داشت
واقعا خر تو خر شده....
با هر سال آلبوم دادن به شدت مخالفم هرچند بی صبرانه منتظر شنیدن آهنگ جدیدم!!!!!!
Last edited by MMM52; 11-11-2011 at 16:03.
تمام وجودم آماده ی شنیدن من خود آن سیزدهم شده!!!!!!!
چطور تحمل کنم اومدن یه آلبوم دیگه رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
این بازی با احساساته ...
یعنی چی ساعت 22 امشب !؟
Last edited by MOHAMMAD2010; 11-11-2011 at 20:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)