تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4487 از 4714 اولاول ... 34873987438744374477448344844485448644874488448944904491449745374587 ... آخرآخر
نمايش نتايج 44,861 به 44,870 از 47136

نام تاپيک: Tribal Wars - جنگهای قبیله ای

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

والا من زیاد نمی نویسم چون هیچ بعید نیست پاک بشه :|

سولجر و کینگ_90 :

من هرچیم جواب شما رو بدم نمی خواین بگیرین.
    من جواب میدم با دلیل بعد کینگ میاد .... .... ... .

فقط در مورد اونجا که گفتی نیروهات از من بیشتر بود و ...
    عزیزه من تا اون وقع من او دی اتکم 30 هزار بود(که او دی اتک رنک 2 فقط 8 هزار بود) معلومه که باید بیشتر از من نیرو داشته باشی اون موقع
    تازه همون موقع هم وقتی بیشتر از من نیرو داشتی دیگه کمک منو می خواستی چیکار ؟
    تو که می تونستی روستاتو کنترل کنی پس من.... ؟

از همه اینا بگذریم من تو ورد اسپید 10 مین نیروهامو بفرستم ....
    یعنی بنظرت اون جلو من دفاع میکرد ؟
    وقتی اودی منو میدید و میدید یه حمله فقط داره میره واسش(که با یه حمله نمیشه نوبل شه) وای میستاد؟
    حتی اگه فکر میکرد 100000 کت هم دارم می گفت جهنم یه ساختمونم بره ولی وای نمیستاد.
    پس من ... ؟؟؟ احمق که نیستم بیام به این حرف مسخرت گوش کنم.

در آخر هم بگم که من نمی خواستم روستا نوبل کنم و کسیم نمی خواست منو نوبل کنه.
    آخرشم یوزر رو ول کردم بعد از 4 ساعت نوبلم کردن

سولجر جان :
    خودت میدونی که هیشکی روستای منو به آسونی نوبل نمیشه.
    هرکی منو نوبل کرده ضرر گنده کرده.
    در مورد اون شب هم آره 2 تا روستا بهت دادم ....
    ولی ضعیف بودن ؟؟؟
    یکیش هجومی یکیش دفاعی !!!!
    اطراف که کسی نبود. اونایی که فکر میکردم گنده میشنو اول بازی کشتم(اون او دی چی بود پس با دوتا روستا؟؟؟ )

آره همون شب یه روستا از دست دادم(نه دو تا) آخه با 8 تا ویلیج قصد کردم رنک 2 ورد رو بکشم که 18 تا ویلیج داشت.
    زدم 3-4 تا ویلیجشو کلیر کردم و خیلی هم اونبهم حمله کرد و نیرو از دست دادم اما به راحتی 4-5 تا ویلیج 10 کیلویی میشد بگیرم که اکانت رفت اسلیپ . من یادم نبود تو اکانتو زدی که بره اسلیپ.

خوب چیکار کنم با این شانس گند ؟؟؟؟ طرف همه نیروهاشو باز سازی کرد.

صبح پا شدم نیرو ها رو ساختم که رنک یک بهم حمله کرد.
    از 30 تا روستتا رو 7 تا روستا حمله میومد. :|
    دفاهامو جابجا می کردم و اسنیپ می کردم طرف رو (مطمعنم به غلط کردن افتاد اون)
    فکر کنم بیش از 10 تا نیکشو کشتم و 3-4 تا روستای دفاعیشو کلیر کردم) تا منو کلیر کرد.
    معلومه که با 7 تا روستا نمیه جلو 30 تا وایساد :| (اینجاست که شما باید کمکم باشین)

شما که هیچ وقت نتونستین تو جنگ ها بهم کمک کنین پس ... :|

آهان تو گفتی من چون دفاعی نمی زنم راحت کلیر میشم ؟
    نه گمونم سعید خان.
    اسنیپ رو فراموش کردی :|

.................................................. .......................................

بچه ها این بحث دیگه کافیه لطفا .....
    بیاین برگردیم به تاپیک و برگردیم به بازی .
    ورد اسپید بعدی کی پایست ؟

حـــــرفـه ای Sam Fisher 11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    فیس فود

پيش فرض

علی جان اگه میبینی کنترل این تاپیک سختته خوب بده یکی دیگه بیاد این کارو بکنه :|
    انصافا دلیل شما واسه نوشتن این جمله چی بوده؟
    میخوای همکارو جز بدی؟
    میخوای وادارش کنی که واکنش نشون بده؟
    میخوای ناراحتش کنی بذاره بره؟

نه واقعا دوست دارم بدونم چرا خطاب به همکار جدید انجمن که هدفش سروسامان بخشیدن به اینجاست چنین پستی میدی...

این دوستتون داره تمام تلاششو میکنه که اینجا نظم داشته باشه...اینجا محیطش سالم باشه تا راحت تر با هم تعامل داشته باشید... قوانین رو گوشزد میکنه که خطایی نکنین که یوقت یکی از مدیرا یا سوپر مدیرا بیاد و بنتون کنه...
    چرا واقعا؟
    چرا اصرار دارید همیشه برای این انجمن حاشیه ایجاد کنید؟

یعنی واقعا توانایی اینکه بدون ایجاد مشکل دور هم باشید و از این محیط لذت ببرید و اطلاعاتتون رو در اختیار هم بذارید ندارید؟

سعی کنید عوض بشید
    سعی کنید اصلاح بشید
    سعی کنید مثل باقی زیر انجمن های انجمن بازی رفتار کنید و اینقدر مشکل ساز نباشید. اینقدر همکاری که واسه این بخش میذاریم رو آزار ندید.

همیشه گفتم بازم میگم تعداد پست هیچوقت برای من ملاک نبوده و خیلی از شماها کاربر فعال انجمن آنلاین شدید با اینکه تعداد پستهاتون بسیار اندک بوده. همین همکاری که شما مدام بهش گیر میدید باعث فعال شدن خیلی از شما شده چون یکی از وظایف همکارا اینه که شمارو رصد کنن و اونهایی رو که فعالیت درخشان تری دارن رو به مدیر پیشنهاد کنن تا عنوان فعالی به اون داده بشه.

خیلی دوست دارم خودتون به خودتون کمک کنید و به من اجازه ندید مجبور بشم کاری رو که نه خودم دوست دارم و نه به صلاح شماست انجام بدم. هنوز هم از اینکه چند وقت پیش دسترسی یه عده از شما به این انجمن مسدود شما ناراحتم.

موفق باشید

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

انصافا دلیل شما واسه نوشتن این جمله چی بوده؟
    میخوای همکارو جز بدی؟
    میخوای وادارش کنی که واکنش نشون بده؟
    میخوای ناراحتش کنی بذاره بره؟

نه واقعا دوست دارم بدونم چرا خطاب به همکار جدید انجمن که هدفش سروسامان بخشیدن به اینجاست چنین پستی میدی...
    عزیزه من . من حرف بدی نزدم :|
    این اولین دفعه ای هستش که من از دست علی ناراحتم :|
    کاراشو قبول دارم اما این سری آخری پست منو بی دلیل پاک کرد :|
    میگه پستت زیاد بود و ...
    میگه تاپیک از راهش داره خارج میشه !!! بنظر من این بحثا همشون مربوط به بازین و مشکلی نداره :|
    (با علی تویاهو صحبت کردیم و به نتایجی هم رسیدیم)
    این دوستتون داره تمام تلاششو میکنه که اینجا نظم داشته باشه...اینجا محیطش سالم باشه تا راحت تر با هم تعامل داشته باشید... قوانین رو گوشزد میکنه که خطایی نکنین که یوقت یکی از مدیرا یا سوپر مدیرا بیاد و بنتون کنه...
    چرا واقعا؟
    چرا اصرار دارید همیشه برای این انجمن حاشیه ایجاد کنید؟

یعنی واقعا توانایی اینکه بدون ایجاد مشکل دور هم باشید و از این محیط لذت ببرید و اطلاعاتتون رو در اختیار هم بذارید ندارید؟

سعی کنید عوض بشید
    سعی کنید اصلاح بشید
    سعی کنید مثل باقی زیر انجمن های انجمن بازی رفتار کنید و اینقدر مشکل ساز نباشید. اینقدر همکاری که واسه این بخش میذاریم رو آزار ندید.
    خوب دیگه چی؟
    ما اصلاح هستیم :|
    من 24 هزار پست آخر این انجمنو خوندم و ....
    اما این اواخر مشکلی اصلا اینجا ندیدم . الان یه بحث کوچیکی داشتیم که داشتیم یهمشکلیو حل میکردیم.
    نمی دونم چرا پستامون پاک شد :|

بن ؟؟؟
    من تو بازیه خوب بن شدم تو فرامشم بن شدم(تازه از بن در اومدم) بیا اینجا هم بنم کن تا تموم شه بره :|
    اگه بخاطر یه بحث ساده که هیچ مشکلی نداره می خواین بنمون کنین خوب بکنین.

یادتونه این تاپیک مرده بود واسه 2 ماه ؟
    همینایی که الان میبینین تاپیکو نگاه داشتن. بیاین 2-3 تاشونم بن کنین بی دلیل تا تاپیک کلا بمیره :|
    البته به علی هم گفتم فکر کنم با بستن این تاپیک خوشحال شین :|

همیشه گفتم بازم میگم تعداد پست هیچوقت برای من ملاک نبوده و خیلی از شماها کاربر فعال انجمن آنلاین شدید با اینکه تعداد پستهاتون بسیار اندک بوده. همین همکاری که شما مدام بهش گیر میدید باعث فعال شدن خیلی از شما شده چون یکی از وظایف همکارا اینه که شمارو رصد کنن و اونهایی رو که فعالیت درخشان تری دارن رو به مدیر پیشنهاد کنن تا عنوان فعالی به اون داده بشه.

خیلی دوست دارم خودتون به خودتون کمک کنید و به من اجازه ندید مجبور بشم کاری رو که نه خودم دوست دارم و نه به صلاح شماست انجام بدم. هنوز هم از اینکه چند وقت پیش دسترسی یه عده از شما به این انجمن مسدود شما ناراحتم.

موفق باشید
    بازم تعداد پستا !!!!
    چند دفعه که مشکل پیش اومده بود علی میگفت که چیزی نگیم و درس برخورد کنیم و اسپم ندیم تا شاید تلاشش نتیجه پیدا کنه و پستا شمارش شه و ما هم
    خیلی وقتا بخاطر این که پستا ... بحثامونو نصف کاره ول کردیم و ...
    اما الان فکرکنم این فقط بهانه ای شده و علی میاد اینجا اینو میگه که ...

آقای مدیر اینجا که پستا شمارش نمیشه !!!

دیگه مشکلتون چیه ؟
    اینجا مگه مثل انجمن متفرقه نیست ؟
    پس تا موقعی که بهم توهین نکردیم و بحث سیاسی نکردیم فکر کنم مشکلی پیش نید(به کسایی هم که تازه میان کمک می کنیم که یاد بگیرن)
    وقتی یه پست ارزش نداره که تو شمارش حساب بشه پس دیگه اینهمه گیر دادن بهش چیه؟؟
    ما قول میدیم به کسی توهین نکنیم پس حله ؟؟؟
    پس لطفا دیگه به بقیه چیزا گیر ندین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

کاربر فعال OS X SAMCRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Charming

پيش فرض

سلام !!

اومدم ببینم چه خبره که دیدم ....

اینو واسه حسین و علی نوشتم :

من کاری به اسپمایی که دادم ندارم و اونا که باید پاک می شدن ! ولی اونایی که بچه ها نوشتن چی ؟
    اتفاقا این چیزایی که بچه ها می نویستن خیلی خیلی کمک می کنه که آدم هم حرفای خودشو بشناسه و همچنین فضای بازی دستش بیاد اگه آدم یه مقدار بازی بفهمه می تونه از این نوشته ها استفاده کنه ! مثلا می گن 100 تا اسپیر فرستادیم ساپرت شد ! خوب ادم می فهمه یه چیزایی دیگه ! خوب پس این خیلی کمک میکنه و یا .....
    خوبه حالا خود شما هم تجربه ی بازی رو داشتین !
    همیشه گفتم بازم میگم تعداد پست هیچوقت برای من ملاک نبوده و خیلی از شماها کاربر فعال انجمن آنلاین شدید با اینکه تعداد پستهاتون بسیار اندک بوده. همین همکاری که شما مدام بهش گیر میدید باعث فعال شدن خیلی از شما شده چون یکی از وظایف همکارا اینه که شمارو رصد کنن و اونهایی رو که فعالیت درخشان تری دارن رو به مدیر پیشنهاد کنن تا عنوان فعالی به اون داده بشه
    واسه خیلی ها همون فعالی نیز مهم نیست ....
    بچه های اینجا هیچکودوم برای فعالی اینجا فعالیت نمی کنن ! اگه می خواستیم.......
    کسی مشکل واقعا ایجاد کرده اینجا ؟؟؟ واقعا این حرف یه مقدار سنگینه ! شما مشکل نداشتی تو انجمنت تا حلا مثل اینکه ! یه سر پیش بابک برو ...
    از تلاش ایشون تقدر می کنم !! :دي
    قربون سوپر مدیرامون برم ....بابک فعال ترین سوپر مدیر اینجا بود که اونم رفت !ایشون فقط 1 بار به اینجا سر زد و تایپیک رو بست ! ( اگه اشتباه نکنم ) حالا دیگه ......
    آقای مدیر اینجا که پستا شمارش نمیشه !!!
    از همون موقعی که اینجا این جوری شد این مشکل پیش اومد و پستای اضافه بسیار زیاد شد ولی حالا خوشبختانه خیلی کم شده !
    ( شما برید از اون موقع یه نگا به پستا بندازین ! )

جالبه شما هی می این می گین :
    ارها هم گفتم خواستم بعد از این همه ندید گرفتن بخش بازیهای آنلاین بتونم براش کاری بکنم تا شمارش پست ها فعال شه
    و این رو هی می زنید تو سر ما ! وقتی شما این کاری کردین بیاین این قدر اخطار و بن کنید که خیالتون راحت بشه اینجا کسی نیست که اسپم بده !

p.s : من که خودم 10 تا پست هم توی این تایپیک ندارم این حرفو زدم !

( چی نوشتم پسر !: دي تا حالا توی پی سی ورلد این قدر ننوشته بودم !: دي )

آخر فروم باز black.assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Karaj

پيش فرض

منم میخوام یه چیزی بگم نگین اسپمه .
    منم با سولجر و مستر موافقم . ( البته فکر نکنم حمایت من به درد کسی بخوره )
    الان دو روزه پ .خ به علی دادم هنوز جواب نداده ( فکر کنم کسی که پستاش کم باشه ارزش جواب دادن رو نداره )
    چون دیگه من زیاد پست ندارم زیاد حرف نمی زنم که بگن این چی میگه دیگه .
    کسی از مهدی اسپمر خبر نداره دیگه پست نمیده ؟ یا پستاش همه پاک می شن .

آخر فروم باز Master generals's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

Khob bacheye haye faal harfashono zadan fagat mohammad va ali va yeki dota dige monde ke fek konam onha ham hamin nazaro daran

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

چرا نمیاید بحث رو همینجا تموم کنید بره!؟ اینشالله دیگه همچین اتفاقاتی نمیوفته به قوه الهی
    بیاید همدیگه رو ماچ کنید بره پی کارش
    ---چرا پستارو پاک کردید؟ ))))))))

پروفشنال a3m00n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Boushehr

پيش فرض

یه خبر برای بچه های اسپید :

یه سایتی هست که رنکتونو میزنه توش که تو اسپید چندمین(در کل) :

اگه بر اساسه نسبت او دی به رنک بود من اول بودم : دی

برین اینجا رنکتونو ببینن بیاین بگین چندمین.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من از این به بعد وردها رو تا آخر بازی میکنم تا امتیازم اینجا ثبت بشه.

من با یوزر SaEiD رنک 89 هستم
    Last edited by a3m00n; 15-09-2009 at 17:23.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

behroz khan :122
    البته من خیلی از سعید شاخ ترم ولی رنکم پایین تره

آخر فروم باز soldier's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

شما که هیچ وقت نتونستین تو جنگ ها بهم کمک کنین پس ... :|
    من هیچ وقت بهت کمک نکردم؟ تو همیشه به من میگی که دفاعی باش و همیشه ساپورتت کردم.

در ضمن چرا جواب بقیه ی پستم رو نمیدی؟

تا وقتی هم که این مشکل حل نشه باور کن هیچ کس نمیاد اسپید.

این چه حرفیه؟ نمیدونم چرا اختلاف که به وجود میاد فقط جوابتون اینه "به خاطر یک بازی".

ما یک مشکل داریم بین خودمون باید حل بشه تا بتونیم دوباره بازی کنیم. حالا هی شما بگو.

درضمن چرا شما پست من رو نخوندید. جوابی ندارید؟

اینقدر همکاری که واسه این بخش میذاریم رو آزار ندید.
    همه ما میخواهیم همکار عوض شه، میگی نه؟ رای گیری کنیم. چون اون مارو آزار میده.

در مورد اون تاپیک من هنوز جوابی نگرفتم. فقط تنها دلیلش اینه که یکی قبلآ ایجاد کرده بود.

همکار جنابعالی هیچ توجهی به کیفیت تاپیک نکرد. پس چطور میخواهد این تاپیک کیفیت داشته باشه؟

جالبه که این تاپیک در مورد بازی های انلاین و گروهی هست! شما انتظار دارید تنها در مورد بازی حرف بزنیم؟

باشه، از این به بعد به جای ورلد ها و بازی خودمون حرف بزنیم در مورد خود بازی حرف میزنیم.

مثالش: آقا این دکمه Forward ریپورت کجاست؟

کنار دکمه Delete!

خیلی مفیده؟ اصلآ اسپم نیست؟ کاری که مهدی میکرد!!!!!!!!!! (روستاهای بربری چیه؟)

لطفآ توی بحث ها به جای اینکه بخواهید تمومش کنید و بره، بهتره حلش کنید.

من هنوز بابت پست خودم جوابی نگرفتم!
    Last edited by soldier; 15-09-2009 at 17:57.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •