اقا از وقتی که این sxe جدید اومد (6.0) من دیگه کم تر میتونم بیام خیلی بد شده ولی میدونم چطوری درست بشه اون ارور کسی خواست بهم بگه
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
اقا از وقتی که این sxe جدید اومد (6.0) من دیگه کم تر میتونم بیام خیلی بد شده ولی میدونم چطوری درست بشه اون ارور کسی خواست بهم بگه
سلام دوستان
من میخواهم اینترنت Adsl 64 بگیرم
ایا میشه یا این سرعت بازی کرد
راستی میشه بگید اگه من انلاین بزی کنم چه قدر از شارجمو کم میکنه ایا میصرفه واقعا من بگیرم
یاعزیز جون شما منظور رو بد گرفتی ...رو 4 سال بازی می کنه بعد از این همه سال نمی گه من اینم و تازه پا به عرصه ی Gaming می گزاره , اون وقت تو به خاطر 2 سال بازی کردن ..... !
بچه ها کی Lan بازی می کنه ؟ چه Game Net ی ؟
اینم نمیشه که Spawn
اینم یعنی یه ذره از نوب بهتر !
من وقتی بازی کانتر رو باز می کنم بعد از چند ثانیه به طور اتوماتیک از بازی خارج میشه کسی میدونه مشکل از کجاست
هرکی جواب داد جایزه بگیره
خوب وقتی خارج میشه ارور میده ؟
جایزه چی هست حالا ؟!
ارور نمیده اصلا فقط خارج میشه
جایزه هم به وقتش می گم
سلام دوستان
من میخواهم اینترنت Adsl 64 بگیرم
ایا میشه یا این سرعت بازی کرد
راستی میشه بگید اگه من انلاین بزی کنم چه قدر از شارجمو کم میکنه ایا میصرفه واقعا من بگیرم
-هيچ راهي نيست كه مطمئن بشيم در اونجا فقط ميشه سالم بازي كرد و كسي نميتونه تقلب كنه؟
- كلا از چه طرقي بهتره به صورت آنلاين بازي كرد كه مثلا امتياز هم ثبت بشه و همه همديگر را بشناسند (مثلا سايت خاصي هست ؟)
- بازي آنلان كانتر در هر ساعت اگر به طور بدون وقفه بازي كنيم چقدر ترافيك مصرف ميكند ؟ (در ضمن وقتي ميميريم و صفحه سياه ميشه بازم از ترافيك دي اس ال مون كم ميشه؟)
من الان با 128 بازی میکنم بدون هیچ اشکالی
حالا بخاطر هزینش میخوام 64 بکنمش
با 64 هم میتونم راحت بازی کنم؟
جدی؟؟نه بابا الان چی شدی حالا؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)