تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 522 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

موقعی که روی دکمه installبرای نصب کلیک می کنم این پیغامو می ده عزیزمoperator failed و می خام پاکش کنم پاک نمی شه 3 تا فایله نه پاک میشن نه اجرا
    تنها راهش فلش هست
    ارور operator failed فقط با فلش فابل حل هست
    تا حالا بدون فلش كسي نتونسته حل كنه
    و معمولا هم موقع وصل كردن گوشي به كامپيوتر براي فايل ترانسفر بوجود مياد
    اتفاقا مال من هم الان اينجوري شده
    اين دفعه دقيقا يادمه كه موقع وصل كردن به كامپيوتر به خاطر اينكه چند بار قطع و وصل شد اين مشكل سرش اومد

2. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام ممنونم که جوابمو دادین دیشب موبایلو بعده چند روز خاموش کردم و صبحی روشنش کردم و رفتم روی فایلی که پاک نمی شد و deleteرو که زدم پاک شد یعنی اینجوری که شما می گین من دیگه هر برنامه ای بریزم نصب نمی شه و این ارورو می ده اخه هنوز دیگه امتحان نکرم راستیتش بعده اون جریان گفتم دیگه برنامه نمی ریزم موبایل هنوز نو نو هستش
    Last edited by aminkohan; 31-10-2008 at 17:02.

داره خودمونی میشه aminkohan's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلا م اصلا قاط زده یکبار قبول می کنه یکبار نمی کنه امروز یک فاله دیکشنری دادم قبول نکرد دوباره پرنس پرسیارو قبول کر د نصب شد اجرا هم شد ولی از بازی خارج نمی شد که با دکمه برگشت از بازی خارج شدم و دوباره باره وسواسم منو گرفت اون ورژن قبلی از پرنس پرسیا که ریخته بودم از نو ریختم اخه فکر کردم درست شده که بعده اجرا فایلو پاک کردم راحت پاک شد ولی امدم روی بازی در پوشه گیم کلیک کردم یکهو یک صدائی امد و صفحه گوشی سفید شد و بعد چند ثانیه تصویر امد که اول انتن نمی داد که انتنشم بعد از چند ثانیه پر شد ولی در مموری گوشی روی هر پوشه که می رم هیچیرو نمی شناسه مثلا عکسارو بعضیهاشونو میشناسه بعشیهارو نمی شناسه ویدئو ها همینطور گیما رو که اصلا نمی شناسه و همینطور برنامه هارو فقط موزیکارو همه رو می شناسه و حالا که نگاه کردم اصلا پوشه های مموری رو نمی شناسه یعنی تو فایل منیجر که میام وارد مموری بشم پوشه هارو به شکلهای عجیب و غریب نشون می ده,و امدم همه رو پاک کنم که وقتی علامت زدم و حذف کردم باز موقع حذف کردن صفحه سفید شد و رفت ودرست مثل قبل شد و وقتی صفحه امد ازم خاست مموری رو فرمت کنم و اوکی کردم که باز صفحه سفید شد ور فت درست مثل قبل و حالا که صفحه اومده اصلا روی مموری در فایل منیجر میشی می زنه no file و اصلا وارد نمی شه مشکلش چیه
    Last edited by aminkohan; 31-10-2008 at 19:02.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلا م اصلا قاط زده یکبار قبول می کنه یکبار نمی کنه امروز یک فاله دیکشنری دادم قبول نکرد دوباره پرنس پرسیارو قبول کر د نصب شد اجرا هم شد ولی از بازی خارج نمی شد که با دکمه برگشت از بازی خارج شدم و دوباره باره وسواسم منو گرفت اون ورژن قبلی از پرنس پرسیا که ریخته بودم از نو ریختم اخه فکر کردم درست شده که بعده اجرا فایلو پاک کردم راحت پاک شد ولی امدم روی بازی در پوشه گیم کلیک کردم یکهو یک صدائی امد و صفحه گوشی سفید شد و بعد چند ثانیه تصویر امد که اول انتن نمی داد که انتنشم بعد از چند ثانیه پر شد ولی در مموری گوشی روی هر پوشه که می رم هیچیرو نمی شناسه مثلا عکسارو بعضیهاشونو میشناسه بعشیهارو نمی شناسه ویدئو ها همینطور گیما رو که اصلا نمی شناسه و همینطور برنامه هارو فقط موزیکارو همه رو می شناسه و حالا که نگاه کردم اصلا پوشه های مموری رو نمی شناسه یعنی تو فایل منیجر که میام وارد مموری بشم پوشه هارو به شکلهای عجیب و غریب نشون می ده,و امدم همه رو پاک کنم که وقتی علامت زدم و حذف کردم باز موقع حذف کردن صفحه سفید شد و رفت ودرست مثل قبل شد و وقتی صفحه امد ازم خاست مموری رو فرمت کنم و اوکی کردم که باز صفحه سفید شد ور فت درست مثل قبل و حالا که صفحه اومده اصلا روی مموری در فایل منیجر میشی می زنه no file و اصلا وارد نمی شه مشکلش چیه
    اي بابا
    چه خبره اينهمه ...
    فكر كنم فلش لازمه
    قبلش مموري را از گوشي خارج كن و ببين فرقي ميكنه
    چون ممكنه مموري هم خراب باشه

6. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Behroooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام

ایا برنامه ای هست که بشه باهاش صدای رادیو رو که با گوشی کا 800 گوش میدیم رو ضبط کرد؟

کسی این سوال رو ندید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید موقع برقراری تماس یک مثلث قرمز خطر با پیغام ciphering mode not provided on this operator.transmission insecure میبینم.سیم کارت رو p1 گذاشتم همین طور بود ولی روی گوشیهای قدیمی مشکل نداره.سیم کارت دیگه هم که این مشکل رو نداره روی گوشیم میذارم هیچ مشکلی نداره.به نظرم مشکل از مخابرات است .سیم کارت من tci است ولی این مشکل روی mci هم هست نظر اساتید عزیز چیست؟ با تشکر
    Last edited by mark469; 02-11-2008 at 19:32.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

با سلام خدمت اساتید موقع برقراری تماس یک مثلث قرمز خطر با پیغام ciphering mode not provided on this operator.transmission insecure میبینم.سیم کارت رو p1 گذاشتم همین طور بود ولی روی گوشیهای قدیمی مشکل نداره.سیم کارت دیگه هم که این مشکل رو نداره روی گوشیم میذارم هیچ مشکلی نداره.به نظرم مشکل از مخابرات است .سیم کارت من tci است ولی این مشکل روی mci هم هست نظر اساتید عزیز چیست؟ با تشکر
    ارورهاي شبكه چقدر زياد شده اند ...
    اكثرا هم رو سيمكارتهاي همراه اول ارورميدند
    شما يه كاستومايز ديگه بريز انشاالله حل ميشه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

پچش اينه
    ببين واست كار ميكنه؟

; K810_R8BA024
    ; record the radio via the Track id in the folder / card / rec
    ; patch work to create a folder in advance / rec at the root of the memory card
    ; Then it create an empty file named MR_Rec.amr. @ attribute and the "read-only"
    ; then connect a headset, goes to radio, choose the Track id,
    ; while waiting, "Selection of sample music" then click activity and Hit the button "C"
    ; then goes in the rec folder on the memory card, listen to the radio and records rejoice
    ;(c)Boyden
    ;(p) pietropizzi
    +44140000
    01A991FA: 7400700061002F007400 63006100720064002F00
    01A99204: 65006D007000 720065006300

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر از گل محمدی استاد عزیز
    اولا اگه از نرم افزاره که باید واسه سیم کارت دیگه هم ارور بده
    دوما مثلا چه کاستومایزی بزنم روش؟ من تازه فلشش کردم و هیچ دستکاریش هم نکردم R8bf003 K800
    Last edited by mark469; 02-11-2008 at 22:16.

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

گل محمدی جان اون که گذاشتی برای ضبط رادیو باید با SE Tool ریخته بشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •