دلیل عقب افتادن 4 ساله ایرانسل و همراه اول همین رایتل بود!
دلیل عقب افتادن 4 ساله ایرانسل و همراه اول همین رایتل بود!
چی میگی عمو رایتل خودش سه سال انحصار نسل سه رو گرفته بود دستش اجازه نمیداد بقیه فعالیت کنن بزرگ ترین مانع پیشرفت بود الانم بعد از سراسری شدن نسل سه ایرانسل به عاقبت تالیا دچار خواهد شد
فکر کنم منظور این دوستمون این بود که شرکت های ایرانسل و همراه اول به دلیل سرعت پایین رایتل سرعت های بالا ارائه دادن
همراه اول که سرعتش رو محدود کرده
همراه اول هم سرعت ها رو آزاد کرده !!!
الان تنها اپراتوری که شرعتش محدوده همین رایتله !! البته فعلا داره نون آنتن دهیش رو میخوره که از اول سال بعد که همراه اول و ایرانسل ثبات و پایداری لازم رو کسب میکنن رایتل اگر سرعت و هزینه رو تغیر نده کاملا به حاشیه رونده میشه ( دلیل اینکه هم میگم ایرانسل و همراه اول ثبات پیدا کنن به دلیل DC شدنهاشون میگم ، همونطور که ایرانسل چند سال پیش وقتی برای اولین بار 2G رو ارائه داد DC خیلی خیلی زیادی داشت شاید در دقیقه چند بار ولی با گذشت زمان کم خیلی از ایرادهاش رفع شد و به جایگاه خیلی خوبی بین مردم دست پیدا کرد ، الان هم قضیه همونجوریه و با گذشت زمان که هر 2 تا اپراتور تجربه لازم رو کسب میکنن وضعیت خیلی بهتر میشه)
یعنی قبل اینکه رایتل نسل سوم رو ارائه کنه ایرانسل و همراه اول به این فکر بودن؟شاید بودن و وزارت اجازه نمیداد ولی وقتی رایتل تونست مجوز بگیره ایرانسل و همراه اول هم گرفتن و با سرعت خیلی بالاتر ارائه کردن.منظورم اینه که رایتل باعث رقابت شد تا اینترنت کشور کمی بهتر بشه
خب کس دیگه ای نمیخواد پست اون بنده خدارو نقل قول کنه؟!
تموم شد؟
..............
این از 3G ایرانسل و همراه آخر ، اونم از برنامه اپراتور چهارم
اگه اتفاقات بدی نیفته انشالله مملکت از نظر اینترنت میخواد رو غلتک بیفته
چیزی که شخصا امید ندارم بهش، چون عده مسئولین مخالف پیشرفت خیلی بیشتر از مسئولین دوستدار پیشرفت ِ
اگر به فکر بودنش باشه که خیلی وقته به فکر بودن ولی اون وزیر های بی لیاقت قبلی با راند بازی و خیلی چیز ها اومدن انحصار تکنولوژی رو در قبال مبلغی هنگفت به رایتل دادن !!! که با تغیر در دولت دیگه انحصار رایتل تمدید نشد و ایرانسل هم برای سود خودش هم که شده سرعت های بالاتر از اون چیزی که مد نظر مردم بود رو ارائه داد !! تو این بین همراه اول هم طبق اون رسوم دیرینه اش که هدفش چاپیدن مردم با مابلغ هنگفت بوده رو در پیش گرفت ولی وقتی استقبال مردم از ایرانسل رو دید نتونست دووم بیاره و از سر ناچاری سرعت ها رو آزاد کرد وگرنه من خودم به شخصه استفاده از رایتل رو به همراه اول ترجیح میدادم !!!
فراموش نکنید همراه اول همونیه سیم کارت های خودش رو با قیمت های فضایی 1.5 اونم با سطح درامد ناچیز چندین ساال پیش به مردم قالب میکرد !! تازه بدون هیچ خدمات و امکاناتی!!
اگر ایرانسل وارد ارتباطات ایران نمیشد معلوم نبود که تا کی این اپراتور های حروم خور از ملت سواری میگرفتن!!!پ
من خودم سر همین موضوع اگر بمیرم هم همراه اول استفاده نمیکنم !!![]()
Last edited by fanoostalaei; 10-10-2014 at 00:40.
ایرانسل از همه شون موفق تر میشه چون عین چی پول خرج میکنه و البته چندین برابرشو راحت در میاره و تا 3-2 سال دیگه خیلی خیلی قدرتمندتر و تقریبا بی رقیب خواهد شد البته اگه سنگ اندازی نکنن ...
... و البته مقداری هم مدیون سرمایه گذار خارجی هست ( بیشتر از مقداری!)
بتجربه شخصی میگم که مدیریت خارجی هرجا دیدم تو این مملکت باعث پیشرفت بوده و نظم بهتر امور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)