مبارکت باشه راستش من اصلا نمیدونم s5 fake داره یا نه فقط میدونم s4 و x10 فیک داره حالا صداش چه جوریه مثلا در قیاس با ep630 چه جوریه ؟ فرقش با s4 چیه ؟ s5i با s5 چه فرقی میکنه ؟ من میخوام بگیرم ولی خیلی میترسم کسی میدونه چه مدل هایی از کلیپ هست که فیک اصلا نداره ؟
.gif)
چاکرتیم .gif)
والا فرقش با S5 که فقط توی کنترلرش هست.. روی کنترلرش کم و زیاد کردن صدا داره و دگمه play/pause که اگر 2بار فشار بدید میزنه آهنگ بعدی و اگر 3بار فشار بدید میزنه آهنگ قبلی! میکروفون هم که خب داره. عکساش رو پایین همین پست میزارم.
ولی با S4 راستش نمیدونم، چون نداشتم و امتحان هم نکردم.. ولی مثل اینکه خیلی فرق نمیکنن از نظر صدا...
در مورد فیک بودنش، خیلی بعید میدونم فیک باشه، هرچند قیمتش فوق العاده خوبه
وقتی برا اولین بار گفتم کلیپش اومده و شماره رو گذاشتم فکر میکردم که کسایی هم هستند که مثل خودم منتظر این فرصتن!

با همون گارانتیه که گفتم گرفتی؟ بسته بندیشو برو تو سایت خود کلیپش چک کن ببین 100 درصد همونه یا نه؟!! باش بیشتر گوش کن و بعد لطف کن یه رویو بذار ازش! حالا نمیدونم واقعا باید این جور هدفونارو هم Burn-In کرد یا نه! رو کاتولوگ که نوشته بود نماینده ی انحصاری کلیپش! این معنیش اینه که باید تو سایت کلیپش هم اسمش باشه! هرچند باتوجه به امریکایی بودن کلیپش همه چیز در حاله ای از ابهام هست!!!
راستی این مدلایی که پسوند i تهشونه مثل همین S5i ویا S4i به عنوان هدست واسه آیفون توصیه شدند! پلیرت همون آیفونه؟ چون روی جک 3.5 میلیمتریه این مدلا 3تیکه هست که واسه همون کنترل تماس و ایناست! دلم میخواد از بین سنهایزر و کلیپش واسه آیفون یکی رو انتخاب کنم(سنهایزر پیدا کردن اصلش واقعا سخته و بازار پر از فیکاشه) ولی این کلیپش از هر نوعی که باشه واسه اولین باره! این خودش خیلی مهمه!

آره واقعا این ماه تا حالا 2تا خبر خوب بهم رسیده، یکی شنبه شب که شما اینو معرفی کردی،.gif)
یکی هم یکشنبه شب که فهمیدم 2شنبه یعنی امروز تعطیله
با همون گارانتی که شما فرموده بودید گرفتم. بسته بندی و محتویاتش که دقیقا مثل چیزیه که تو سایتش زده. ریویو هم من جدی در این سطح و سطوح نیستم
امروز هم فرصتی دست نداد آهنگ باهاش گوش بدم، ولی همون چند دقیقه ای که گوشیدم هنوزم به نظرم میاد صدای خیلی شفافی نداره، ولی بیس خیلی خوب و قوی و گرم، هرچند اضافه ای داره. البته شاید خیلیا خوششون بیاد ولی برای من اینکه صدا شفاف باشه خیلی مهمتره. یک سری هم عکس گرفتم پایین این پست میزارم شاید به درد بخوره
ببین فکر کنم حسابی خسته بودی و موقع خواب بود و به جای خواب گردی اومدی وب گردی و تصور کرده بودی که گرفتی من که میدونم شما یه نیرویی داری که هدفونها ازتون فرار میکنن پس برو بگیر بخواب تا فردا پس فردا هم خدا بزرگه (:
خارج از شوخی:
واقعآ گرفتید؟!
مببببببببببببببببارک باشه عالیه همون چیزی که دوست داشتید شد آخرش
پس اولین هدفون توسط کسی خریداری شد که همیشه آخرین نفر برای خرید بود چون وقتی می رفت برای خرید دیگه اون فروشگاه وجود خارجی نداشت (این یکی دیگه جدی بود (: )
دیدید که گفتم یه هدفون خوب قسمت شما میشه هی می گفتید نه، نمی دونم، چرا آخه ، . . .
هدفونهای این برند یک کمی دیر Burn in می شن برای همین زیاد عجله نکنید برای نظر قطعی
به هر حال کیفیت صداشون خوبه اما بیس قوی اونها باعث میشه برای هر سبکی مناسب نباشند
در آخر خیلی خوشحالم:
1. شما صاحب یه هدفون خوب و با همون مشخصات فیزیکی که دوست داشتید شدید
2. نظرتون رو درباره هدفون با ما درمیون گذاشتید
3. تجربه خریدتون رو هم همینطور
4. قول دادید که درباره هدفون جدیدتون برای ما بیشتر توضیح بدید
بسیار مبارکتون باشه
شما هم موفق باشید.
والا آقا رضا ما سر این داستان هدفون خریدن خیلی به شما زحمت دادیم. همش هم به در بسته میخوردیم دیگه اعصاب من تعطیل شده بود .gif)
در مورد Burn in اش راستش من اطلاعاتی ندارم، یادمه یک بار فرموده بودید که باید با صدای مونو برن این بشه و ... اگر میشه یکم در این مورد توضیح بدید که اصلا برا اینکه من خریدم هم برن این لازم هست یا نه؟
بعد راستش این دقیقا چیزی نیست که من میخوام
هرچند از خریدم واقعا راضی ام چون نسبت به پولی که دادم محصول رویایی ای خرید کردم، ولی خب نسبت به آهنگهایی که من گوش میدم S5 واقعا بهترین گزینه نیست، (ولو اینکه کلا از نظر نسبت قیمت به کارایی شاید بهترین چیزی باشه که تو بازار ما موجوده) واسه همین شاید se215 رو سفارش بدم
حالا بقول شما یکم زمان بگذره ببینیم چطور میشه
چاکریم خلاصه.gif)
محتویات جعبه اش، خود ایرفون ها هست، یک قاب حمل و نقل و 4جفت سری اضافه و یک گیره که به لباس وصل بشه. قابش خیلی جالب و خوش ساخته من خیلی ازش خوشم اومد! روش چراغ قوه هم داره
lol
دیشب خونه دوستم بودم از دوربینش سوءاستفاده کردم یک تعدادی عکس از S5 گرفتم، گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره میزارم اینجا. یکم کیفیتشون رو کم کردم اگر کیفیت بالاترش لازم بود بفرمایید در خدمتم
(بجای اون خط تیره ها بزارید: shahr**sakhtafzar بدون اون 2تا ستاره وسط! نمیدونم چرا فیلتر میکنه اینو!)
عکس از قابش:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خودش:
کد:
کد:
کد:
کد:
عکس از کنترلرش:
کد:
کد:
عکس از فیشش:
کد:
راستی، اگه کسی از دوستان خواست قبل از اینکه بخره امتحان کنه، میتونیم قرار بزاریم تو تهران که تست کنه و خرید مطمئن تری داشته باشه.
چاکریم