تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 752 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا گرفتم

در میان بهت و حیرت همگان (!) من هدفون گرفتم چطور شد که فروشگاهه منهدم نشد دیگه خدا میدونه

S5i گرفتم به قیمت 123.
    به نظر که خیلی اصل میاد. من اونقدر متخصص نیستم که نظر بدم 100% اصل باشه، ولی صداش (با توجه به چیزی که تو ریویوها خوندم) به نظرم جور در می آد... بیس قوی و میشه گفت اغراق شده
    یک نکته اینکه من با JVC NXC77 خودم مقایسه میکنم ابن بیشتر هیس داره.. شفافیتش کمتره ولی سانداستیج بیشتری داره...
    مثلا من آهنگهایی که سازهای زهی توش استفاده شده گوش میکنم با ایرفون قبلیم بیشتر حال میکنم، چون صداهای سازها رو بهتر تفکیک میکنه برام ولی متال مثلا Draconian گوش میدم این S5 به نظرم بهتر میاد... البته اینم بگم فکر کنم یکم گوش کنم بهتر بتونم نظر بدم!

فردا یک سری عکس میگیرم میزارم حتما... از ظاهر که چیزی مبنی بر فیک بودن نمیشه فهمید! معنیش میشه اینکه یا اصله یا های کپی

سوالی بود در خدمتیم
    ببین فکر کنم حسابی خسته بودی و موقع خواب بود و به جای خواب گردی اومدی وب گردی و تصور کرده بودی که گرفتی من که میدونم شما یه نیرویی داری که هدفونها ازتون فرار میکنن پس برو بگیر بخواب تا فردا پس فردا هم خدا بزرگه (:
    خارج از شوخی:
    واقعآ گرفتید؟!
    مببببببببببببببببارک باشه عالیه همون چیزی که دوست داشتید شد آخرش
    پس اولین هدفون توسط کسی خریداری شد که همیشه آخرین نفر برای خرید بود چون وقتی می رفت برای خرید دیگه اون فروشگاه وجود خارجی نداشت (این یکی دیگه جدی بود (: )

دیدید که گفتم یه هدفون خوب قسمت شما میشه هی می گفتید نه، نمی دونم، چرا آخه ، . . .

هدفونهای این برند یک کمی دیر Burn in می شن برای همین زیاد عجله نکنید برای نظر قطعی
    به هر حال کیفیت صداشون خوبه اما بیس قوی اونها باعث میشه برای هر سبکی مناسب نباشند

در آخر خیلی خوشحالم:
    1. شما صاحب یه هدفون خوب و با همون مشخصات فیزیکی که دوست داشتید شدید
    2. نظرتون رو درباره هدفون با ما درمیون گذاشتید
    3. تجربه خریدتون رو هم همینطور
    4. قول دادید که درباره هدفون جدیدتون برای ما بیشتر توضیح بدید

بسیار مبارکتون باشه

شما هم موفق باشید.

2. 8 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مبارکت باشه راستش من اصلا نمیدونم s5 fake داره یا نه فقط میدونم s4 و x10 فیک داره حالا صداش چه جوریه مثلا در قیاس با ep630 چه جوریه ؟ فرقش با s4 چیه ؟ s5i با s5 چه فرقی میکنه ؟ من میخوام بگیرم ولی خیلی میترسم کسی میدونه چه مدل هایی از کلیپ هست که فیک اصلا نداره ؟
    تمام مدلهاش فیک داره اون هم از نوع کپی ساده که از روی ظاهر و با تست صوتی کاملآ مشخصه چون فیک اونها صداش از ته چاه درمیاد (:
    ولی صدای اصلی حتی قبل از Burn in به نسبت چیزی که بعد از این مرحله باید بشه خیلی خوبه
    ظاهر مدلهای تقلبی خیلی داغونه انگاری هدفون دست دومه چون چاپ روی هیچکدومشون کامل نیست و همه طرح ها و آرمهای روی بدنه و بقیه قسمتهای همراه هدفون بسیار بد انجام شده و دو تا هدفون کنار هم دیگه مثل هم نیستند، در این حد متفاوت ولی اصلیشون اگه چهار تا شون کنار هم باشه اختلافشون خیلی خیلی کمه چون کیفیت ساخت این برند چندان خوب نیست و امیدوارم که از یک هدفون ارزون قیمت هم انتظار یه کیفیت ساخت خوب + کیفیت صدای خوب نداشته باشید.

شما هم موفق باشید.

4. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت ahmad890's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام به همه دوستان،
    والا اینجا اینقدر مطلب زیاده که فکر نکنم کسی بتونه با خوندن پستا نیازشو برطرف کنه،
    حالا سوال من از دوستان اینه،
    من یه هندزفری واسه آیپاد تاچ 4g میخوام، میخوام گوشمو اذیت نکنه، بیشتر باهاش زبان گوش میدم، البته آهنگای معمولی لایت و پاپ رو هم کم و بیش گوش میدم ولی ملاک من اذیت نشدن گوشمه. قیمتشم زیر 50 تومن باشه
    ممنون از راهنماییتون

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تمام مدلهاش فیک داره اون هم از نوع کپی ساده که از روی ظاهر و با تست صوتی کاملآ مشخصه چون فیک اونها صداش از ته چاه درمیاد (:
    ولی صدای اصلی حتی قبل از Burn in به نسبت چیزی که بعد از این مرحله باید بشه خیلی خوبه
    ظاهر مدلهای تقلبی خیلی داغونه انگاری هدفون دست دومه چون چاپ روی هیچکدومشون کامل نیست و همه طرح ها و آرمهای روی بدنه و بقیه قسمتهای همراه هدفون بسیار بد انجام شده و دو تا هدفون کنار هم دیگه مثل هم نیستند، در این حد متفاوت ولی اصلیشون اگه چهار تا شون کنار هم باشه اختلافشون خیلی خیلی کمه چون کیفیت ساخت این برند چندان خوب نیست و امیدوارم که از یک هدفون ارزون قیمت هم انتظار یه کیفیت ساخت خوب + کیفیت صدای خوب نداشته باشید.

شما هم موفق باشید.
    ممنون از توضیحات یعنی برم بگیرم دیگه شانسه دیگه یا اصله یا نه من s4 میخوام ولی اینجوری که دیدم s4 خیلی تقلبی داره ولی s5 کمتره پ البته چون اسکیم میرم s5 خوبه چون ضده ابه مثله اینکه

داره خودمونی میشه monavari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

ممنون از توضیحات یعنی برم بگیرم دیگه شانسه دیگه یا اصله یا نه من s4 میخوام ولی اینجوری که دیدم s4 خیلی تقلبی داره ولی s5 کمتره پ البته چون اسکیم میرم s5 خوبه چون ضده ابه مثله اینکه

دوست عزیز سلام
    البته من از وسط صحبت های شما وارد شدم خیلی نمی خواهم دخالت کنم
    اما این جمله اخر شما که ضد اب بودن برای شما مهمه چرا از مدلهای سنهایزر که مشترکا با ادیداس طراحی شده و برای ورزش هست و ضد اب و ضد ضربه و باران و گرد و غبار است استفاده نمی کنید
    در فعالیت های شدید ورزشی هم اذیت کننده نیست و از جاش هم تکون نمی خوره
    البته فقط پیشنهاد بود

8. 3 کاربر از monavari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

^^^^^^^^^^^
    نوع صدای سنهایزر به سبکهایی که گوش میده خیلی نمیخوره. حداقل نه به اندازه مدلهای مشابه برندهایی که دربارش بحث شده.

10. 2 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fabio montari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز سلام
    البته من از وسط صحبت های شما وارد شدم خیلی نمی خواهم دخالت کنم
    اما این جمله اخر شما که ضد اب بودن برای شما مهمه چرا از مدلهای سنهایزر که مشترکا با ادیداس طراحی شده و برای ورزش هست و ضد اب و ضد ضربه و باران و گرد و غبار است استفاده نمی کنید
    در فعالیت های شدید ورزشی هم اذیت کننده نیست و از جاش هم تکون نمی خوره
    البته فقط پیشنهاد بود
    ممنون دوست عزیز از توجهتون ولی همینطور که حسین جان گفتن زینهیسر زیاد به درده من نمیخوره
    بچه ها فرق دقیق s4 و s5 چیه این ریموت s5 با چه دیوایس هایی کار میکنه ؟
    Last edited by fabio montari; 07-11-2011 at 14:25.

12. این کاربر از fabio montari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ممنون دوست عزیز از توجهتون ولی همینطور که حسین جان گفتن زینهیسر زیاد به درده من نمیخوره
    بچه ها فرق دقیق s4 و s5 چیه این ریموت s5 با چه دیوایس هایی کار میکنه ؟
    ریموت دارهارو میشه با پسوند i که آخرش اومده فهمید مثل S4i ویا S5i کلا نه تنها این برند بلکه اکثر برندا این ریموت هارو واسه دیوایس های اپلی میسازند و اکثرا هم برا آیفون و اونم برای کنترل تماس! ولی خوب همونطور که میدونید آیپاد ها هم(نسل جدیدشون) مثل نانوی خودم هم از تکنولوژی Voice Over استفاده میکنند پس با آیپاد ها هم سازگاره! البته کلیپش واسه اونایی که دیوایس های آندرویدی دارند هم یه مدل جدید از S4 داده که با S4A قابل تشخیصه ولی اون جزو مدل هایی نیست که ایران اومده!

14. 3 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:49 AM ----------

[/COLOR]

سلام به شما

لطفآ سبکهایی که گوش میکنید رو بفرمایید

شما هم موفق باشید.
    در ۹۰٪ مواقع راک انگلیسی گوش میدم!
    بخصوص کویین اگر بشناسید!

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

مبارکت باشه راستش من اصلا نمیدونم s5 fake داره یا نه فقط میدونم s4 و x10 فیک داره حالا صداش چه جوریه مثلا در قیاس با ep630 چه جوریه ؟ فرقش با s4 چیه ؟ s5i با s5 چه فرقی میکنه ؟ من میخوام بگیرم ولی خیلی میترسم کسی میدونه چه مدل هایی از کلیپ هست که فیک اصلا نداره ؟
    چاکرتیم
    والا فرقش با S5 که فقط توی کنترلرش هست.. روی کنترلرش کم و زیاد کردن صدا داره و دگمه play/pause که اگر 2بار فشار بدید میزنه آهنگ بعدی و اگر 3بار فشار بدید میزنه آهنگ قبلی! میکروفون هم که خب داره. عکساش رو پایین همین پست میزارم.
    ولی با S4 راستش نمیدونم، چون نداشتم و امتحان هم نکردم.. ولی مثل اینکه خیلی فرق نمیکنن از نظر صدا...
    در مورد فیک بودنش، خیلی بعید میدونم فیک باشه، هرچند قیمتش فوق العاده خوبه
    وقتی برا اولین بار گفتم کلیپش اومده و شماره رو گذاشتم فکر میکردم که کسایی هم هستند که مثل خودم منتظر این فرصتن! با همون گارانتیه که گفتم گرفتی؟ بسته بندیشو برو تو سایت خود کلیپش چک کن ببین 100 درصد همونه یا نه؟!! باش بیشتر گوش کن و بعد لطف کن یه رویو بذار ازش! حالا نمیدونم واقعا باید این جور هدفونارو هم Burn-In کرد یا نه! رو کاتولوگ که نوشته بود نماینده ی انحصاری کلیپش! این معنیش اینه که باید تو سایت کلیپش هم اسمش باشه! هرچند باتوجه به امریکایی بودن کلیپش همه چیز در حاله ای از ابهام هست!!!
    راستی این مدلایی که پسوند i تهشونه مثل همین S5i ویا S4i به عنوان هدست واسه آیفون توصیه شدند! پلیرت همون آیفونه؟ چون روی جک 3.5 میلیمتریه این مدلا 3تیکه هست که واسه همون کنترل تماس و ایناست! دلم میخواد از بین سنهایزر و کلیپش واسه آیفون یکی رو انتخاب کنم(سنهایزر پیدا کردن اصلش واقعا سخته و بازار پر از فیکاشه) ولی این کلیپش از هر نوعی که باشه واسه اولین باره! این خودش خیلی مهمه!
    آره واقعا این ماه تا حالا 2تا خبر خوب بهم رسیده، یکی شنبه شب که شما اینو معرفی کردی، یکی هم یکشنبه شب که فهمیدم 2شنبه یعنی امروز تعطیله با همون گارانتی که شما فرموده بودید گرفتم. بسته بندی و محتویاتش که دقیقا مثل چیزیه که تو سایتش زده. ریویو هم من جدی در این سطح و سطوح نیستم امروز هم فرصتی دست نداد آهنگ باهاش گوش بدم، ولی همون چند دقیقه ای که گوشیدم هنوزم به نظرم میاد صدای خیلی شفافی نداره، ولی بیس خیلی خوب و قوی و گرم، هرچند اضافه ای داره. البته شاید خیلیا خوششون بیاد ولی برای من اینکه صدا شفاف باشه خیلی مهمتره. یک سری هم عکس گرفتم پایین این پست میزارم شاید به درد بخوره
    ببین فکر کنم حسابی خسته بودی و موقع خواب بود و به جای خواب گردی اومدی وب گردی و تصور کرده بودی که گرفتی من که میدونم شما یه نیرویی داری که هدفونها ازتون فرار میکنن پس برو بگیر بخواب تا فردا پس فردا هم خدا بزرگه (:
    خارج از شوخی:
    واقعآ گرفتید؟!
    مببببببببببببببببارک باشه عالیه همون چیزی که دوست داشتید شد آخرش
    پس اولین هدفون توسط کسی خریداری شد که همیشه آخرین نفر برای خرید بود چون وقتی می رفت برای خرید دیگه اون فروشگاه وجود خارجی نداشت (این یکی دیگه جدی بود (: )

دیدید که گفتم یه هدفون خوب قسمت شما میشه هی می گفتید نه، نمی دونم، چرا آخه ، . . .

هدفونهای این برند یک کمی دیر Burn in می شن برای همین زیاد عجله نکنید برای نظر قطعی
    به هر حال کیفیت صداشون خوبه اما بیس قوی اونها باعث میشه برای هر سبکی مناسب نباشند

در آخر خیلی خوشحالم:
    1. شما صاحب یه هدفون خوب و با همون مشخصات فیزیکی که دوست داشتید شدید
    2. نظرتون رو درباره هدفون با ما درمیون گذاشتید
    3. تجربه خریدتون رو هم همینطور
    4. قول دادید که درباره هدفون جدیدتون برای ما بیشتر توضیح بدید

بسیار مبارکتون باشه

شما هم موفق باشید.
    والا آقا رضا ما سر این داستان هدفون خریدن خیلی به شما زحمت دادیم. همش هم به در بسته میخوردیم دیگه اعصاب من تعطیل شده بود
    در مورد Burn in اش راستش من اطلاعاتی ندارم، یادمه یک بار فرموده بودید که باید با صدای مونو برن این بشه و ... اگر میشه یکم در این مورد توضیح بدید که اصلا برا اینکه من خریدم هم برن این لازم هست یا نه؟
    بعد راستش این دقیقا چیزی نیست که من میخوام هرچند از خریدم واقعا راضی ام چون نسبت به پولی که دادم محصول رویایی ای خرید کردم، ولی خب نسبت به آهنگهایی که من گوش میدم S5 واقعا بهترین گزینه نیست، (ولو اینکه کلا از نظر نسبت قیمت به کارایی شاید بهترین چیزی باشه که تو بازار ما موجوده) واسه همین شاید se215 رو سفارش بدم حالا بقول شما یکم زمان بگذره ببینیم چطور میشه

چاکریم خلاصه

محتویات جعبه اش، خود ایرفون ها هست، یک قاب حمل و نقل و 4جفت سری اضافه و یک گیره که به لباس وصل بشه. قابش خیلی جالب و خوش ساخته من خیلی ازش خوشم اومد! روش چراغ قوه هم داره lol

دیشب خونه دوستم بودم از دوربینش سوءاستفاده کردم یک تعدادی عکس از S5 گرفتم، گفتم شاید بدرد بقیه هم بخوره میزارم اینجا. یکم کیفیتشون رو کم کردم اگر کیفیت بالاترش لازم بود بفرمایید در خدمتم
    (بجای اون خط تیره ها بزارید: shahr**sakhtafzar بدون اون 2تا ستاره وسط! نمیدونم چرا فیلتر میکنه اینو!)
    عکس از قابش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خودش:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    عکس از کنترلرش:
    کد:
    کد:
    عکس از فیشش:
    کد:
    راستی، اگه کسی از دوستان خواست قبل از اینکه بخره امتحان کنه، میتونیم قرار بزاریم تو تهران که تست کنه و خرید مطمئن تری داشته باشه.
    چاکریم
    Last edited by musketeer; 07-11-2011 at 21:05.

17. 10 کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •