آره مخابرات هستم .
این آی پی
37.254.246.57
37.255.176.17 این DNS SERVER
آره مخابرات هستم .
این آی پی
37.254.246.57
37.255.176.17 این DNS SERVER
آی پی مال شرکت گسترش ارتباطاته این رنج ipکلا مشکل داره یه روز خوبه یه روزخرابه بعضی از سایتا رو باز نمیکنه سرعت تک کانکشن خوبی هم نداره اعتراضی فرستادم برا حذف این رنج ip رفت برا بازرسی مخابرات تهران گفتن پیگیری میشه ولی هنوز اتفاقی نیفتاده
Last edited by farshad0123; 20-02-2016 at 20:59.
سلام دوستان. من موقعی که یه سایت را میخوام باز کنم بین 2 تا 5 ثانیه یا حتی 10 ثانیه طول میکشه تا لود صفحه شروع بشه. این بخاطر اینترنت هست یا وایرلس مودم!؟ یه نفر می گفت بخاطر mtu مودم هست. اینترنت من هم 5 مگ مخابرات هست و سرعت عالیه ولی این تأخیر توی باز کردن صفحات ناجوره. ممنون میشم راهنمایی کنید.
این بیشتر به خاطر شرکته
کاریش نمیشه کرد مگر اینکه شرکت عوض کنید
دوست عزیز همین الان که من دارم این پیامو میزارم دقیقا 10 الی 15 ثانیه طول کشید تا صفحه شروع به لود شدن کنه . سه چهار روزه که خیلی این مشکل برا من شدید شده . از مخابرات اصفهان هم اینترنت میگیرم . مقصر اصلی مخابراته با اون آی پی های مسخرش . من فردا دارم میرم انصراف بدم از مخابرات . میرم از یه شرکت درست و حسابی میگیرم . هرچند همشون مزخرف هستن ولی خب دیگه بین بد و بدتر هستش . مخابرات قبلا عالی بود . اما چند ماهه که ر**یده . فردا صبح روز تخلیه مخابراته . دیگه حوصلشو ندارم . گود بای مخابرات![]()
حرف خوبی زدی . منم الان تو سایت 195 یه شکایت برا این آی پی مینویسم .
بهترین کیفیت رو ipهای خود مخابرات (information technology) دارن
الان من رو ipهای خود مخابراتم سرعت تک کانکشنم عالیه شبی 11گیگ میتونم رایگان دانلود کنم
Last edited by farshad0123; 21-02-2016 at 01:55.
سلام دوستان چه جوری میشه تو مودمadslفهمید که فاصله کاربر تا مخابرات چه قدر ممنون میشم
تقریبی میشه زد
شما attenution down مودمو ببینید
سلام یادم رفت
سلام دوستان
پارامتر های خط ما
نویز داره قطعی هم خیلی داره حالا از خط یا از مودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)