تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 720 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

من رو VT30 همچین گزینه ای نمیبینم. برای زیرنویس فارسی هم این گزینه میاد یا فقط برای انگلیسی میاد؟! فرمت فیلم و زیرنویس شما چیه؟

بله منم خیلی از این مشکل میترسیدم ولی ظاهراً تو سری R برطرف شده چون خدا رو شکر کسی تو ایران گزارش این مشکل رو نداده.

زیرنویس رو با notepad ویندوز باز کنید و File>save as رو بزنید بعد هم تو قسمت encoding بذارید روی Unicode یا UTF-8 . سینما خانگی منم srt ansi رو درست نشون نمیده ولی srt UTF-8 و srt unicode و sub-idx رو درست نشون میده ولی نمیدونم چطوری زیرنویس رو روی خود VT30 بیارم.

شما فرمت فیلمتون چیه چون من هر کاری کردم تو آپشن گزینه زیرنویس نبود! زیرنویس هم با فرمت های مختلف و encpding های مختلف تست کردم و همنام با فیلم کردم.
    به فرمت فیلم ربطی نداره من فیلمو میزنم مموری و فایل srt که زیرنویسه رو هم نام با فیلم میکنم و تو option گزینه زیر نویس میاد
    انکدینگ فقط ansi رو نشون میده و بقیه رو نشون نمیده

2. 3 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Black.Hawk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

منم سری m خریدم میشه فایل آپدیتش رو بذارید منم دانلود کنم؟
    من شخصا دانلود و نصب نکردم ولی چون تاریخ تولید پنل نوامبر 2011 بود خودش به صورت دیفالت آخرین نسخه رو داشت که همون 2113 هست .شما ورژن رو رو چک کن اگه 4 رقم اول کمتر از 2113 بود میتونی آپدیت کنی .
    واسه دانلود و مراحل نصب هم به این آدرس برو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فقط توی انتخاب مدل وسایز خیلی دقت کن . اگه فریم ور یه مدل دیگه رو فلش کنی ممنکه تی وی دیگه بالا نیاد

4. 3 کاربر از Black.Hawk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

ای بابا؛ من که چندبار این سوال رو مطرح کردم هیچ یک ازدوستان افتخار ندادن راهنمایی کنند تا بالاخره خسته شدم و یک بلوری 3D پاناسونیک مدل BD-110 رو با هزار بدبختی گیر آوردم (به مبلغ 400000 ت) که فکر می کنم باتوجه به نوع TV بهترین گزینه همین باشه..!

---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------

حداقل دوستان چندتا از 3d هایی که دیدنشون واقعا ارزش داره (باتوجه به قیمت هر دیسک که معمولا حدود20000 تومانه) رو معرفی کنند تا ما هم از وجود این نعمات الهی، بهره مند شیم !!
    در مورد بلوری اگر منظورتون BDT110 هستش دستگاه خوبیه
    در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست . (من هر چی 3 بعدی تا حالا دیدم 50 گیگی بودن ) به این 3 جا یک سری بزنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد فیلم 3D هم اینا به نظرم خوبن :

Alice In Wonderland
    Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
    The Green Hornet
    Saw 3D
    Resident Evil - Afterlife
    Captain America - The First Avenger
    Transformers: Dark of the Moon
    Tron: Legacy
    Drive Angry
    Under the Sea
    Step Up 3D

در مورد کارتون 3D هم اینا به نظرم خوبن : (بعضی هاشون از فیلم هام باحال ترن)

Cloudy With a Chance of Meatballs
    Megamind
    Toy Story 3
    Coraline
    Monsters Vs Aliens
    Bolt
    Kung Fu Panda 2
    A Christmas Carol
    Tangled
    Despicable Me
    Last edited by unepus; 08-02-2012 at 20:28.

6. 5 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

بله مطمئن هستم و زیر نویس رو میشه از طریق منوی تی وی فعال و غیر فعال کرد . فایل زیر نویس رو که پاک کردم دیگه گزینه subtitle رو نمی شد از حالت off تغییر داد

البته این رو اضاف کنم که من مدل ST30 M رو دارم که نرم افزارش هم به آخرین نسخه آپدیت شده شاید سری R این امکان رو نداره
    یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.

خیلی ممنونم.

8. 3 کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

در مورد بلوری اگر منظورتون BDT110 هستش دستگاه خوبیه
    در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست . (من هر چی 3 بعدی تا حالا دیدم 50 گیگی بودن ) به این 3 جا یک سری بزنید :

در مورد فیلم 3D هم اینا به نظرم خوبن :

Alice In Wonderland
    Pirates of The Caribbean: On Stranger Tides
    The Green Hornet
    Saw 3D
    Resident Evil - Afterlife
    Captain America - The First Avenger
    Transformers: Dark of the Moon
    Tron: Legacy
    Drive Angry
    Under the Sea
    Step Up 3D

در مورد کارتون 3D هم اینا به نظرم خوبن : (بعضی هاشون از فیلم هام باحال ترن)

Cloudy With a Chance of Meatballs
    Megamind
    Toy Story 3
    Coraline
    Monsters Vs Aliens
    Bolt
    Kung Fu Panda 2
    A Christmas Carol
    Tangled
    Despicable Me
    سلام .اقا خیلی ممنون بابت لینکا . میشه یه دستگاه بلوری خوب معرفی کنی که ما بریم سراغش . واقعا خوب حالا که قراره پول داده بشه بزار خوبشو بگیریم . بعدش کدوم یکی از این لینکایی که دادید فروشندش بهتره و دیتاش بیشتر و کلا به نفع مشتری کار میکنه . ازشون هاردی بگیرم بهتره نه ؟؟؟

آقا یه سوال دیگه یکی از دوستان لینک قیمت های سری 2012 پاناسونیک رو گذاشتند از استاتید اهل فن میشه کمک بخوام که یه حساب کتاب سر انگشتی بکنن و قیمت ها رو به تومن خودمون بگن تا یه مقایشه کوچیک بتونیم داشته باشم .
    Panasonic 2012 Plasma HDTV Prices Leaked?

65″ VT50: $3999
    55″ VT50: $2499
    65″ GT50: $3499
    60″ GT50: $2599
    55″ GT50: $2099
    50″ GT50: $1799
    65″ ST50: $2999
    60″ ST50: $2099
    55″ ST50: $1699
    50″ ST50: $1399
    60″ UT50: $1799
    55″ UT50: $1399
    50″ UT50: $1099
    42″ UT50: $799

اینم بهم کمک کنید بیشتر ممنون میشم . من الان دیگه خرید 42vt30 قطعی شده برام . حالا اگر حساب حساب کنم مثلا اگر الان مثلا این سری 2012 تو بازار بود و من میخواستم بخرم بهتر بود همین 42vt30 رو بخرم یا مثلا 50st50؟؟؟؟
    اساتید میشه قیمت ها رو به حال حاظر به صورت تقریبی به پول خودمون برای این تی وی ها بزارید که مزنه کمی دستمون بیاد .از نظر کیفیتی vt30 بالاتره یا st50 .حالا ما دیگه اسمی از vt50 نمیبریم دلیلش اینکه قده این حرفا نیستیم .تشکر فراوان .

10. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در مورد فیلم هم که قیمت ها اصلا اونی نیست که شما می فرمایید . قیمت فیلم های تک لایه( 25 گیگی) 5000 و دو لایه (50گیگی) 11000~ 13000 هست Despicable Me
    منظورم دیسک اورجینال بود نه رایتی !!

12. 2 کاربر از mvat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    EMAMZADEH DAVOOD

پيش فرض

سلام جناب tatu _taty من خیلی وقت هستش میبینم شما قصد خرید دارید ولی دوذل هستید ببخشید من اینقدر خودمونی میگم امیدوارم ناراحت نشید ولی اینقدر دست رو دست گذاشتید قیمتها رفت بالا دیگه از 50vt 30 رسیدید به 42 ولی باز خودتون میدونید من به شخصه هیچ وقت 8 اینچ تصویر بزرگتر رو ول نمیکنم برم برای دیزاین قشنگ تر یا 10 در صد تصویر بهتر یه tv 42 بخرم برو st30 50 بخر حالشو ببر اینقدرم سخت نگیر والا اون 10 در صدم اصلا به چشم نمیاد یاز خودتون میدونید من نظر خودم گفتم 10 در صدم من به این دلیل میگم بهتر که جزییات تو تصویر hd یه ذره اگه زوم کنی خیلی دقیق باشی میفهمی مگر هیچ فرقی ندارن با هم این تنضیمات پیشرفته تصویر هم ول کن فکر نکن چیز شاخی هستش من تو نمام این مدت داشتم ور میرفتم با این تنظیمات تو تصاویر hd وsd اخر فهمیدم بهترین تصویر همون تصویر رو مد عادی با کنتراست 92 با وضوح 100 هستش ..ووو تنظیمات پیشرفته هم دست نزنی بهتره مگرنه برای یه فیلم خاص میبینی به یه تصویر دلخواه میرسی بعد دوباره میری رو ماهواره حتی رو کانال های hd میبینی اون تنظیم به درد نمیخوره همون تصویر عادی بهتره باز خودت میدونی من خودم اون موقع که خریدم 2800 vt50 رو اگه پول داشتم میدادم st3055 زاپن بود 4200 اگه اشتباه نکنم این 55 رو میگرفتم چون 5 اینچ بزرگتر در نهایت لذت بیشتر از چیزی که میدیدم حالا باز خودت میدونی من نظر شخصی خودم گفتم ایشالا که یه خرید خوب داشته باشی که به دلت بشینه ولی در کل این دو مدل بهترین tv تو بازار هستش شک نکن ولی اون چیز خاصی هم که فکر میکی نیست اینم بگم ایراد کم نداره ولی بازم میگم از 100 تا سونی سامسونگ اینا بهتره موفق باشی

14. این کاربر از iranmard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه TATU_TATY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ويرونه خونه

پيش فرض

خیلی ممنونم . آره دیگه زیادی روو هر چی حساس بشی همین میشه اخر و عاقبت . می ترسم از اخر قید تی وی بزنم بشیم پای همین دوو 22 اینچی باباقوری. اقلا مشکیش واقعا مشکیه

16. این کاربر از TATU_TATY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali gamma's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اون قيمتها رو همه رو ضربدر دو كن. مثلا ١٠٩٩ دلار ميشه دو ميليون و دويست. شايد هم تا اون موقع كه بيان ايران دلار شده باشه پنج هزارتوومن.

18. 3 کاربر از ali gamma بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

یعنی اگه زیرنویس نباشه باز گزینه زیرنویس به صورت off میاد ولی قابل تغییر نیست. پس یک کاستی دیگه سریR مشخص شد! از زیرنویس هم زدن!!! میشه این زیرنویس رو دانلود کنید مطمئن بشم از جانب زیرنویس مشکلی نیست. لطفاً یه عکس از منوی زیرنویس بگیرید ببینم دقیقاً همون جایی هست که من چک میکنم.

خیلی ممنونم.
    این زیر نویسی که گذلشتیو من همنام با فیلم underwrold3 کردم و زدم تو پوشه ای که اکه فیلم توشه ولی چون زیرنویست فارسی بود خرچنگ قورباغه نشون داد والا انگلیسی ها رو قشنگ و درست میاره
    رو فارسیشم دارم کار میکنم اگه به نتیجه ای رسیدم میگم
    اینجا دوتافیلم هست که یکیش تو پوشش زیر نویس نداره و فقط فیلمه و اون یکی فیلم ,تو پوشش زیر نویسی که گفتی رو گذاشتم
    اگه خواستی با زیر نویس انگلیسی هم تست کنم بگو
    بابت عکس پنجره هم که افتاده تو تلوزیون پیشاپیش شرمنده نخواستم بزارم عصر جواب بدم

20. 2 کاربر از armin_gera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •