گوگل سرچ کنید دانلود تریال کاسپراسکی
این فقط 1 ماه فعاله یعنی نسخه 1 ماه کاسپر
بعد از 1 ماه دوباره باید فعالش کنید دوباره
همینطوری باید 1 ماه 1 ماه فعال بشه
گوگل سرچ کنید دانلود تریال کاسپراسکی
این فقط 1 ماه فعاله یعنی نسخه 1 ماه کاسپر
بعد از 1 ماه دوباره باید فعالش کنید دوباره
همینطوری باید 1 ماه 1 ماه فعال بشه
درود :
از قسمت تنظیمات تاریخ و ساعت (با کلیک روی ساعت سیستم تری)، تنظیمات خودکار ساعت با زمان محلی رو غیرفعال کنید....synchronize with an internet time تیکشو بردارید...
با تشکر ،
این گزینه دقیقا کجاست در ویندوز 10 من محلشو پیدانمیکنم ،
مرسی ،
درود :
ویندوز 10 رو دقیقا یادم نیست.اما توی ویندوز 7 و 8 --اول روی ساعت و تاریخ کلیک کنید...بعد روی تغییر تاریخ و ساعت...بعد روی تب اینترنت تایم...بعد روی چنج ستینگ و بعد تیک گفته شده رو بردارید....
در کل توی تنظیمات ساعت و تاریخ دنبال گزینه اینترنت تایم بگردید و تیک سینک کردن زمان با محلsynchronize with an internet timeرو غیرفعال کنید...
Last edited by aylar6888; 26-04-2016 at 16:32.
دوستان راهی وجود داره که این آپدیت اولیه که بعد از نصب باید انجام داد بصورت آفلاین دانلودش کرد؟
تا حالا 3 بار نصبش کردم ولی همیشه رو همین آپدیت اولیه مشکل دارم، اصن آپدیت نمیشه ، با انواع اینترنت هم تست کردم ؛ همیشه هم مجبور شدم پاکش کنم برم سمت NOD![]()
شما چرا از نسخه تریالش استفاده نمیکنی؟1ماه 1 ماه آپدیتش کنید
من دارم همین کارو میکنم،خوب هم هست مگر اینکه دسترسی به اینترنت نداشته باشید!!دسترسی به اینترنت مستقیم ندارید؟
نسخه تریال چطوره؟
ولی اینم همون اولش تریال 1 ماهه داشت، شنیدم میشه کاری کرد اون 1 ماه رو تمدید کرد همیشه!!
نسخه تریال اون آپدیت اولیه نداره؟!
خوبه من الان دارم استفادع میکنم،کرکشو فعال میکنید،من از سایت یاس دانلود،گرفتم
1 ماه،1 ماه فعال میکنم نسخه 1 ماه رو،
حتی از تو لبتابم آپدیتشو تو pc ریختم تا به روز بشه،آخه pc به از مودم دوره به اینترنت وصل نیست
راستش من هم اولین بار هم نصب کردم،دانلود کرد آپدیت اولیه شو
نمیدونم برای شما چرا مشکل داره،نسخه من هم 15.1
البته من مشکلم فعالسازی کاسپر نیست، من خودمم قصد استفاده از تریال ریست دارم
ولی مشکلم تو این دانلود آپدیت ست
چه با ADSL چه با دیتا سیمکارت، همیشه آپدیتش طول میکشه، همیشه هم دیگه از بس طول میکشید خودش قط میشد
سرعت دانلود تا 2 مگ میرسید ولی آپدیت طول میکشید، رو انواع ویندوز هم تست کردم
رسما طلسم انگار
البته فک کنم قبلا هم درمورد دانلود آفلاین آپدیت پرسیده بودم، یکی از کاربرا گفته بود به غیر از آپدیت یه سری Patch هم هست که حتما باید از داخل برنامه دانلود بشه
که فک کنم اگه آپدیتم حل کنم باز سر پچ گیرم میندازه![]()
من میگم شما آخرین نسخه کاسپراسکی رو دانلود کنید مخصوص سال 2016 میلادی
اون احتمالا آپدیتش خیلی طول نمیکشه
ولی خب آره من هم برای فامیلمون اولین بار نصب کردم شاید یه نیم ساعت طول کشید تا آپدیت بشه،فامیلمون هم وایرلس داره ،سرعتش خوب بوده
بعدش یه چیزی دیگه شما اگر stop بزنید دیگه از اول آپدیت نمیشه بلکه ادامه داره،یعنی اگرقطع میشه احتمالا مشکل از جای دیگه است
من هر از گاهی آپدیت رو stop میکنم ولی بعدش که ادامه رو میزنم دیگه نمیاد از اول آپدیت کنه بلکه از ادامه قبلی ،آپدیت رو شروع میکنه
من احتمال میدم نسخه ای که دارید یه مشکل داره چون من با این نسخه ای که دارم دچار مشکلی مانند مشکل شما نشدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)