تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 503 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

آخه پراید چی داره که شرف داشته باشه به تیبا؟؟؟تعادل تیبا اصلا با پراید قابل مقایسه هست؟؟؟هندلینگ پراید؟؟؟...تیبا مخلوط ال90 وریو و پراید هست و درکل توی رنج قیمتش جالبه و کم مصرف هم هست..MVM چی داره که 20 بدهی بالاش!!!!آدم توش میخاد بالا بیاره،ولی اتاق تیبا لااقل جادارتره و میشه توش نفس کشید
    اگه صفر میخری بنظرمن تیبا بهتره!!!چرا ایشون هزینه های احتمالی ماشین دسته دو را در نظر نمیگیرن!!!!ماشین صفر لااقل دلت خوشه اگه موتورش ایرادی داشت گارانتی یک کاریش میکنه ولی کارکرده چی؟؟؟آخه ریو کارکرده بخره که فردا روزی کلی پول قطعه بده که اونم بزور گیر میاد،..اگه کارکرده میخری لااقل همون206 یا پژو وسمند بخر که همه چی اش راحت گیرمیاد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام دوستان،
    میخوام ماشینمو عوض کنم موندم چیکار کنم!!!!
    در حال حاضر پراید مدل 87 بسیار سالم دارم که از برادرم خریدمش هیچ خرجی هم نداره اما خب جوونی هست و هزار سودااااا !!
    خلاصه تصمیم گرفتم یه 206 کارکرده بگیرم ، پولم حداکثر با فروش ماشین میشه بین 22 تا 23 ،
    یه 206 تیپ 3 مدل برج 12 85 سراغ دارم کامل بدون رنگ و فابریک هست موتورش هم نشون دادم میگن مشکلی نداره ، کلا ماشین سرپا و کم کارکردی هست (116 هزار رفته) قیمتش هم میگه 22 تومن .
    حالا یکی میگفت ارزش نداره ماشین کارکرده بگیرم ، به نظر شما ارزش داره برم یه تیبا صفر بگیرم یا همین 206 بهتره ؟؟؟یا اصلا کاری نکنم تا پولم بیشتر بشه و با همین پراید سر کنم ؟؟؟
    ببخشید سرتون رو درد اوردم!!
    پاسخت رو در پخی که برام ارسال کردی دادم.

در مورد ماشین اصلا و ابدا دنبال ماشینای مدل پایین و غیر معمول نرو. ماشینایی مثل ام وی ام یا ماتیز یا گل یا تیبا و غیره.

سمند، 405، 206، ریو، پارس اینا ماشینای عمومی هستن که مدل پایینشون خریدار داره. برای رنج قیمت 23 تومن و بی رنگ، مدل این ماشینا به ترتیب میشه : 90، 90، 88، 88، 87

3. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه سوال کلی... با شرایط فعلی خریدن ماشین کار درستی هست؟ بودجه 20-30 میلیون.
    معقول؟؟؟!!!!

الان بنزین از همه جور کالایی ارزونتره با این سطح قیمتا یه زمانی بنزین شد 700 تومن که دلار بود 1500 تومن یعنی 50 سنت. اما الان با وجود دلار 3300 تومنی بنزین 1000 تومنی میشه چقدر.

بنزین از طرف دولت مستعد افزایش قیمت هستش بدجور .

ماشین بخر رفیق مخصوصا اگر برای استفاده میخوای. احتمال کاهش قیمتا ( چه داخلی چه خارجی وارداتی ) بسیار بسیار بعیده چون درآمد دولت کم خواهد شد.
    البت عجله نکن برای خرید که از هول حلیم یهو خودت رو تو دیگ بینی.
    در مورد رنج بودجه هم اختلاف حداقل و حداکثرت خیلی بالاست ها. 10 میلیون تو رنج 20 میلیون تومن یعنی 50 درصد انگار طرف بگه بودجه 100 تا 200 میلیونه
    Last edited by a_rudi; 08-05-2014 at 08:36.

5. این کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

آخه پراید چی داره که شرف داشته باشه به تیبا؟؟؟تعادل تیبا اصلا با پراید قابل مقایسه هست؟؟؟هندلینگ پراید؟؟؟...تیبا مخلوط ال90 وریو و پراید هست و درکل توی رنج قیمتش جالبه و کم مصرف هم هست..MVM چی داره که 20 بدهی بالاش!!!!آدم توش میخاد بالا بیاره،ولی اتاق تیبا لااقل جادارتره و میشه توش نفس کشید
    اگه صفر میخری بنظرمن تیبا بهتره!!!چرا ایشون هزینه های احتمالی ماشین دسته دو را در نظر نمیگیرن!!!!ماشین صفر لااقل دلت خوشه اگه موتورش ایرادی داشت گارانتی یک کاریش میکنه ولی کارکرده چی؟؟؟آخه ریو کارکرده بخره که فردا روزی کلی پول قطعه بده که اونم بزور گیر میاد،..اگه کارکرده میخری لااقل همون206 یا پژو وسمند بخر که همه چی اش راحت گیرمیاد
    امین خان عزیز پراید یه چیزی داره که خیلی از ماشینا علی‌الخصوص اونی که گفتی نداره.

پراید مشتری داره

7. 2 کاربر از a_rudi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

یعنی تیبا از سمند LX و سورن هم بد فروش تره؟؟

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

ریو 86 -7 برای شما گزینه ی مناسب تریه... ماشین بسیار کم استهلاک ، کم خرج و با کلاس تر نسبت به 206 جوانان (که خرجشم بالاست مخصوصا مدلای پایین ترش)
    تیبا صفر هم آخه چیه ؟ پراید سگش شرف داره به تیبا .... باز اگه میگفتی mvm110 صفر بهتر بود ...
    ولی همون کاری نکنید هم خیلی بهتره .... ماشینای ایرانی همشون آهن کهنه و آشغالند .... باور کن هیچ کدومشون پخی نیستند ...
    منم که میگم ریو چون خودم دارم و دوسش دارم .... وگرنه برغم تعریف هایی که از این خودرو میشه بعضا ایرادات جدی ای هم داره که نمیشه ازشون گذشت (اما منکر این نمیشم که از معدود خوبهای ماشینای داخل (به نسبت) بود که تولیدشم متوقف شد....)
    ممنونم دوست عزیزم از راهنماییت ، حالا شاید بتونم بودجه رو بیشتر کنم به نظر شما سمند lx صفر بهتره یا ef7 ؟؟؟اگر شانس بیارم بتونم فروش نقدی 30 روزه بگیرم ، بازم ممنونم

10. این کاربر از aso.pas.86 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aso.pas.86's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

پاسخت رو در پخی که برام ارسال کردی دادم.

در مورد ماشین اصلا و ابدا دنبال ماشینای مدل پایین و غیر معمول نرو. ماشینایی مثل ام وی ام یا ماتیز یا گل یا تیبا و غیره.

سمند، 405، 206، ریو، پارس اینا ماشینای عمومی هستن که مدل پایینشون خریدار داره. برای رنج قیمت 23 تومن و بی رنگ، مدل این ماشینا به ترتیب میشه : 90، 90، 88، 88، 87
    والا خانواده با ماشین کارکرده کاملا مخالف هستند ، تصمیم گرفتم که ماشین صفر بگیرم ، احتمالا سمند،فروش فوری که فقط ef7 داره درسته؟؟
    که اونم از تو سایتش که میرم زده ظرفیت رنگ تکمیل شده!!!!! به نظر شما اصلا میشه اینجوری خرید کرد؟؟ یعنی اینترنتی؟؟تا حالا کسی بوده اینجوری خرید کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ یا باید برم نمایندگی ها رو زیر و رو کنم؟؟؟
    ممنونم که وقت گذاشتید

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

هیچ چیز مشخص نیست...
    یه هو میبینی میره بالا یه هو میاد پایین... چیزی نیست که بشه پیش بینی ـش کرد...

دیگه خودت باید ببینی اگه میتونی بی ماشین سر کنی نخر ... شاید شاید یه روزی ارزونتر شد ...
    اگه ماشین برات حیاتیه ... زودتر بخر ... و بگو به درک که میخوای 2 3 میلیون ضرر کنی یا نکنی ....
    حیاتی که نیست، در اصل میخوایم پراید رو عوض کنیم، مال سال 83 هست، دیگه داره به خرج میفته.
    جدا از این یه پژو 405 هم داریم، ولی در کل تو خونه دو ماشین نیازه

معقول؟؟؟!!!!

الان بنزین از همه جور کالایی ارزونتره با این سطح قیمتا یه زمانی بنزین شد 700 تومن که دلار بود 1500 تومن یعنی 50 سنت. اما الان با وجود دلار 3300 تومنی بنزین 1000 تومنی میشه چقدر.

بنزین از طرف دولت مستعد افزایش قیمت هستش بدجور .

ماشین بخر رفیق مخصوصا اگر برای استفاده میخوای. احتمال کاهش قیمتا ( چه داخلی چه خارجی وارداتی ) بسیار بسیار بعیده چون درآمد دولت کم خواهد شد.
    البت عجله نکن برای خرید که از هول حلیم یهو خودت رو تو دیگ بینی.
    در مورد رنج بودجه هم اختلاف حداقل و حداکثرت خیلی بالاست ها. 10 میلیون تو رنج 20 میلیون تومن یعنی 50 درصد انگار طرف بگه بودجه 100 تا 200 میلیونه
    بهرحال اون رنجی هست که میتونیم خرج کنیم. در مورد بنزین هم فعلا مشکلی نداریم. فکر کنم 3200 لیتر بنزین 400 تومنی هنوز هست که بازم دولت نامردی کنه، میشه 700 تومن تازه.

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

والا خانواده با ماشین کارکرده کاملا مخالف هستند ، تصمیم گرفتم که ماشین صفر بگیرم ، احتمالا سمند،فروش فوری که فقط ef7 داره درسته؟؟
    که اونم از تو سایتش که میرم زده ظرفیت رنگ تکمیل شده!!!!! به نظر شما اصلا میشه اینجوری خرید کرد؟؟ یعنی اینترنتی؟؟تا حالا کسی بوده اینجوری خرید کرده باشه و نتیجه گرفته باشه؟ یا باید برم نمایندگی ها رو زیر و رو کنم؟؟؟
    ممنونم که وقت گذاشتید

بله . اینترنتی میشه ثبت نام کرد . خودم ازش زیاد استفاده میکنم
    اما برای تحویل مدارک شما باید یه نمایندگی رو انتخاب کنید که جدیدا به علت پورسانت گرفتناشون خود نمایندگی ها هم تکمیل ظرفیت میدن تا خودشون بتونن ثبت نام کنن
    سمند ef7 اشین خوبیه و به نسبت قیمت بقیه به صرفه است . تفاوتش با lx معمولی :صدای کمتر موتور ,مصرف سوخت بهتر,پرشتاب تر
    اما قیمت وسایلش و هزینه تعمیرش بالاتره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یعنی تیبا از سمند LX و سورن هم بد فروش تره؟؟
    بازار اينجوريه بله

اگه بازار رو طي ساليان گذشته بررسي كني ميبين خيلي طول كشيد تا ريو هم جايگاه خوبي پيدا كنه تازه وقتي اعلام كردن توليدش متوقف شده يكمي بازارش گرم شد.

ماشيني در قطع پرايد اما قيمت بالاتر ريخت و قيافه هم كه البته بيشتر سليقه‌اي هستش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •