امام صادق علیه السلام فرمود:
دانستم رزق مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم
دانستم كه خدا مرا میبیند پس حیا كردم
دانستم كه كار مرا دیگری انجام نمیدهد پس تلاش كردم
دانستم كه پایان كارم مرگ است پس مهیا شدم
امام صادق علیه السلام فرمود:
دانستم رزق مرا دیگری نمیخورد پس آرام شدم
دانستم كه خدا مرا میبیند پس حیا كردم
دانستم كه كار مرا دیگری انجام نمیدهد پس تلاش كردم
دانستم كه پایان كارم مرگ است پس مهیا شدم
Last edited by water_lily_2012; 23-07-2011 at 12:20. دليل: عدم توجه درست به منبع متن. (تذکر دوستان)
من عجب از مردمان دنیا دارم که در هر مسئله ای به کمال فطانت و نهایت عقل و دقت، کوشش خویش را بکار می برند و موشکافی می کنند، جز در مسئله ی دین که نه تنها پا بر روی عقل خود می گذارند، بلکه سفیه و دیوانه می شوند و چیز هایی باور می کنند که هیچ طفل نادانی باور نمی کند و حرف هایی می زنند که ابداً هیچ سفیه دیوانه یی نمی زند.
ولتر
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانهاش خراب میشود و هر کسی بخواهد خانهاش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد.
پروفسور حسابی
حرف مزخرف خریدار ندارد. پس تو كه پوزه بند به دهان من میزنی از درستی اندیشه من، از نفوذ اندیشه من میترسی
احمد شاملو
سلام دوست عزيز ...
من خودم دانش گفتن چنين صحبتي رو ندارم ... اين سخن از مولانا هست ... براي اينكه مطمئن بشيد به منبع زير سريع مراجعه كنيد"
زبان و ادبيات پيش دانشگاهي 1 و 2 .
صفحه ي 116 .پاراگراف دوم .سطر 3 و 4 ...
اين مطلب نوشته ي دكتر زرين كوب هست در كتاب پله پله تا ملاقات خدا كه در مورد مولانا صحبت كرده ... اگه پيش دانشگاهي ر. نداري به اين پله پله تا ملاقات خدا رجوع كن.
موفق باشي
انسان! خودت به یاری خود برخیز! . بتهوون
وقتی که مردم بیشتر آگاه میشوند، کمتر به روحانی و بیشتر به معلم توجه میکنند.
رابرت گرین اینگرسال
بهترينها را در خودتان خواهيد يافت
وقتی در ديگران خوبی بجوئيد
« مارتين والش»
مردی به من می گويد: به آنچه من می کنم ايمان داشته باش وگرنه گرفتار غضب الهی خواهی شد.... مثل اين است که بگويد: به آنچه می گويم ايمان داشته باش وگرنه تورا به قتل خواهم رساند.
ولتر
اگر میخواهید دروغ بگویید،سعی کنید آنقدر دروغتان بزرگ باشد که هیچکس باور نکند دروغ است.
(هیتلر)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)