یک مگ نامحدود
![]()
یک مگ نامحدود
![]()
Last edited by megax; 04-07-2013 at 01:13.
از کی تا حالا سرعت اینجوره برای شما؟با چه سروری؟مودم یه خاموش و روشن کن ببین باز هم همین سرعت بهت میده؟
تغییری نمیکنه؟
پدرم دراومد بعد از 10-15 بار قطع و صول کردن به اون کیفیت رسیدم، دوباره پینگ رفته بالا![]()
مشکل چیه؟
من فعلا دانلود نمی کنم
فقط واسه صفحه دارم از اینترنت استفاده می کنم![]()
مشکل اینه که Gateway عوض میشه...
هم عصر هم صبح امتحان کردم گیت وی پایین، پینگش عالیه، ولی نمیدونم چرا بعد از یه مدت، گیت وی اتوماتیک عوض میشه.
گیت وی:
تست پینگ با سرور بازی APB:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
روشی هست که بتونیم خودمون تعیین کنیم به کدوم گیت وی وصل شه؟ تو این قطع و وصل ها، 2.185.50.1 و بالاتر مثلا 2.185.85.1 و ... پینگهاشون بالای 270 بود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه قراره همه با هم استفاده کنند ؟ در این صورت 512 نامحدود میشه 64 تقسیم بر 10 =6.4 ...یعنی الان هر کی 512 نا محدود داره سرعتش 6 کیلوبایته ؟ نه شما اشتیباه حساب کردی همه همزمان استفاده نمیکنن ولی کیفیت سرویس های نامحدود بالاتر از حجمی هست من مطئنم یارو درست گفته چون من که 2048 حجمی دارم سرعت دانلودم بین 6 تا 19 کیلوبایته فقط تا قبل از 9 صبح تا 300 میره بعد از اون کم کم میاد پایین دیگه از ظهر حداکثر 30 هست.
سروش جان دقیقا ! وقتی یه gateway خوب گیرت میاد حتی مودم رو هم خاموش نکنی خود به خود تغییر میکنه ! خیلی مسخرس واقعا . مثلا پینگم با 4.2.2.4 130 مودم میذارم روشن بعد 2 ساعت میام پینگ شده 270![]()
شما با 2048 سرعتت 6 تا 19 کیلوبایته؟
من الان 256 نامحدود دارم با اینکه شبکه مشکل داره سرور داخلی 100-110 و خارجی 30-50 میگیرم
ممکنه درست بشه؟
یجوریه، باعث میشه از پای کامپیوتر پا شم! انگار میگه بسه دیگه برو بخواب
نمیدونم جریان چی بود، تو بازی کمی AFK شدم بعدش که برگشتم، پینگ پرید رو 270...
همچنان مشکل وجود داره
امیدوارم هرچه سریع تر مشکل حل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)