بله مثل اینکه هنوز انتخاب رشته باز نشده
ا توجه به اصلاحات انجام شده در دفترچه های راهنمای انتخاب رشته و همچنین اعلام رشته های جدید برای بعضی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی ( طی اطلاعیه مورخ 91/5/16 ) و به منظور فراهم نمودن زمان و امکانات بیشتر برای داوطلبان مجاز به انتخاب رشته در آزمون سراسری سال 1391، انتخاب رشته این آزمون از بعد از ظهر روز چهارشنبه مورخ 91/5/18 آغاز خواهد شد.
سلام
به علت اینکه در برخی شهرها دفترچه ریاضی فقط از 15 اومده بود و امروز تجربی و انسانی تازه توضیع شد....
تاریخش رو کمی عقب بردند
بنظر من پیام نور بهتر از غیرانتفاعیه
دوست من عمران میخوند تو ساری ترمی 500ت اینا میداد
خب آره.
انتخاب رشته گزینه 2 رو انجام دادم آخرین مرحله بعداز همون وارد کردن کد امنیتیه؟من درست انجام دادم؟آخرسر چندجارو برام لیست کرد که اولیش پیام نور شهرخودم بود و بقیه هم موسسات غیرانتفاعی.
نگفتی دیگه امیدوارنباشم به همین یدونه انتخابم بااین رتبه ی 33110؟![]()
با رتبه ای که شما آوردی بی شک تو شهر خودت درمیای ولی وقتی گفتی چقد دانشگاه برمیداره یکم شک کردم.سال اولته؟دختر و پسر میخواد دانشگاه؟
<از منی که دومین ساله کنکور میدم و دوست و رفیق زیاد دارم غیرانتفاعی نرو>
بچه ها تجربی جز دارو و دندون و پزشکی چی داره؟
تخمین رتبه سنجش بر اساس کنکور 89 یا 90؟
فیزیو تراپی دامپزشکی پرستاری و اگه دختر هستید که بعید میدونم مامایی... البته از یه متخصص بپرسید بهتره....شاید چیز جدیدی اومده باشه/....
تخمین رتبه سنجش براساس 90 هست....
آقا یه سوال 500 منطقه 2 شهید بهشتی نیمسال دوم میاره؟؟؟؟
بچه ها چمران هم ظرفیت دخترها برگشت و کار مارو سخت تر کرد!!
مهندسی معماری خوبه؟چه جور رشته ایه؟؟؟بنظرتون روزانه متالوژی بهتره یا شبانه برق و مکانیک؟؟؟؟؟؟؟
تفاوت مهندسی برق الکترونیک و قدرت چیه؟؟؟؟؟کدوم بهتره؟؟؟بازار کار کدوم بهتره؟؟؟حیطه کاری هر کدوم چیه؟؟؟؟؟از ته دل کمک میخوام لطفا جامع شرح بدین!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)