بچه ها اسمم تو چند برابر ظرفیت شاهد نبود رتبمم1077شده احتمال داره انتخابای بالاترمو قبول شدم؟بالاش داروسازی بهشتی رو زده بودم پسر بومی تهرانم تورو خدا کسی میدونه بگه.مردم از استرس![]()
بچه ها اسمم تو چند برابر ظرفیت شاهد نبود رتبمم1077شده احتمال داره انتخابای بالاترمو قبول شدم؟بالاش داروسازی بهشتی رو زده بودم پسر بومی تهرانم تورو خدا کسی میدونه بگه.مردم از استرس![]()
دقیقا منم این وضع تو رو دارم!خبر نداری چند برابر ظرفیتو دعوت کردن؟
خب يا رتبت نرسيده يا انتخاباي قبلشو قبول شدي
---------- Post added at 02:29 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
معمولا تا دو برابر ظرفيت تو چندبرابر ظرفيت پذيرش ميشن... ولي يه بدي كه امسال داشت دانشگاه شاهد شبانه رشته هاي انساني رو نداشت اينم از شانس ما
بعید می دونم با این رتبه داروی بهشتی قبول بشی.
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
قرار نیستش که همه اونایی که شاهدو زدنو بنویسن که فقط اونایی که رتبشون برتر بوده یا اگر رتبتون برتر هستش ولی اسمتون تو لیست نیست حتما انتخاب های قبلشو قبول شدید
بعید می دونم با این رتبه داروی بهشتی قبول بشی.
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------
اما طبقcdقلم چی پسر بومی تا 1300 زیر گروه2 قبول شده!طبق وبلاگ خود بچه های دارو بهشتیتا 1400 زیر گروه 2 هم قبول شدنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اما یادگار ماندگار کانون چیز دیگه ای رو نشون میده!
خب اگر واقعا نتایج دیر بیاد چی ؟! ... خیلی امسال مسخره شده ! ... بقیه دانشگاه ها هنوز اعلامیه ثبت نام ندادن ؟!
این شور واشتیاق توام با دلهره رو تو اکثر پست های کنکوری های 90 میشه حس کردخب اگر واقعا نتایج دیر بیاد چی ؟! ... خیلی امسال مسخره شده ! ... بقیه دانشگاه ها هنوز اعلامیه ثبت نام ندادن ؟!
کلا یکی از بهترین خاطرات واحساسات ادم همین موقعه نتیجه و ثبت نام و دانشگاه جدیده ...
در مورد دانشگاه صنعتی هم باید بگم پارسال ما رو مفتی بردن مشهد روز ثبت نام شما رو مث اینکه نمیبرن
نکته دیگه اینکه کلاسها ساعت 11.5 اکثرا تموم میشه یکم با دوستانتون گپ بزنید بعدش حمله کنید به غذاخوری
جون دو سه هفته اول سلف overload میشه![]()
سلام
بعد از 20 تا 22 شهريور كه نتايج اعلام شد كي و يا چند روز برا ثبت نام وقت هس؟ آخه من ميخام 20 ام تا26 ام برم مسافرت بلاتكليف موندم برم يا نه!!!!!
راستي يه سوال ديگه اين چند برابر ظرفیت شاهد چي هست و مخصوص چه كسانيه؟
سلام دوستان
من زیاد با شیوه کار سازمان سنجش آشنا نیستم ولی اینکه در جواب یکی گفتید که «شاید در انتخاب های بالاتر قبول شدی که به شاهد نرسیده» برام عجیبه!مگه ممکنه تا زمانی که همه دانشگاهها هنوز نتایجشونو اعلام نکردن معلوم بشه که کدوم رشته با چه افرادی پر میشه؟!یا کیا چه رشته ای قبول میشن؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)