دوستان این راه حل رو بلدید:
که توی این dragon born یک کتاب می گیرید که میتونید perk های هر skill رو برگردونید در جای دیگه استفاده کنید؟
دوستان این راه حل رو بلدید:
که توی این dragon born یک کتاب می گیرید که میتونید perk های هر skill رو برگردونید در جای دیگه استفاده کنید؟
منظورتون کجا هست؟
یه مرحله هست که باید بری پیش یکی اون در زمینه خوناشاما مطالعه داره راحت از شرش خلاصت میکنه متاسفانه الان جزئیات یادم نیست
باز میتونی خوناشام بشی و گرگینه البته خرسینه هم هست
Last edited by *Forgotten*; 13-05-2013 at 23:59.
haramous mora رو میشناسید که یه ریلم داره تو ریلمش قسمت های مختلفی داره که با چند کتاب به قسمت های مختلفش می تونید برید یه جایی از این ریلم رو همه ی موجوداتش رو بکشید در اخر یه کتاب هست برا هر قسمت که یکی از قدرتاتون رو قوی میکنه مثلا یکی از کتاب ها یه نفر رو برای 15 ثانیه درست میکنه که وسایل سنگین رو بش بدید و ناپدید میشه و روز بعد دوباره میتونید احضارش کنید و وسیلتون رو بردارید
بعد یه کتاب ها اسمشو دقیق نمیدونم کتاب dream هست که میرید اونجایی که دقیقا mirak رو کشتید و دور اون محوطه همه ی skill ها هست که میتونید پرک هاشو برگردونید
خیلی عالیه من که توی two handed قوی بودم حالا رفتم one handed و سپر رو قوی میکنم
بعد اون مرحله رو من میدونم که چجوری بشیم ادم معمولی ولی من دیگه کار از کار گذشته دیگه خوبم نمیکنه :(
برا درمان خون آشامی Console Command هست.خط زیر رو تو کنسول بزنید درمان میشه :
setstage 000EAFD5 10
منظورم اینه که سوالتون در کجاست؟
اونو به نگاهی میندازم خبرشو میدم
خوب من بازی رو خوشبختانه حذف نکردم
ببین شما اگه مرحله duwngurd رو تموم کرده باشید میتونید برید پیش Aela تو whiterun و باهاش حرف بزنید اونجا میتونید بهش بگید منو تبدیل به گرگینه بکن وقتی این کارو بکنید از خوناشام به گرگینه تبدیل میشید بهمین راحتی
گرگینه هم نخاستید درمان داره از سرهای هاک باید استفاده کنید
البته گرگینه بشید دیگه مشکلی نیست
اگه باز هم خاستید خوناشام کاملی بشید باید serana حرف بزنید ظرف چند ثانیه خوناشام میشید
میتونید این چرخه رو بارها تکرار کنید
------------
در مورد خوناشام شدن هم باید بگم فقط هر شب یا هر دو شب یکی از دوستانتونو تو خاب گاز بگیرید دیگه مشکلی نیست که دنبال غریبه ها بیوفتید![]()
جواب همه رو دادین!!! جواب ما هم بدین1
چه مشکلی دارین؟
کسی اینجا mage خیلی قدرتمند داره؟با high elf ؟
اگه کسی داره 2 تا سیواشو بزاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)