کسی لینک این فیس های مربیان رو نداره
کسی لینک این فیس های مربیان رو نداره
دوستان کسی میتونه دریبل ها رو به صورت فارسی بذاره استفاده کنیم؟آخه نمیشه کیلئیی دریبل کردش..شلث قسمت feints رو از command list واسمون ترجمشو بذاره ممنون میشم
سلام
برای زدن ضربات ایست گاهی باید از کدوم دکمه توی کیبورد استفاده کرد؟ باید چه جوری زد؟
ممنون
با دکمه شوت می زنه اول جهت رو تعیین می کنی بعد اندازه ای که می خوای شوت رو می گیری بعد می زنه
میشه یکی لطفا از ترکیب رسمی کونامی در آخرین dlc برای تیم های برزیل و انگلیش عکس بذاره ؟ یعنی میخوام ببینم آخرین dlc چه تغییری توی ترکیب این دو تیم میده
من اینو دارم ولی زبان انگلیسی نداره پچی هست که زبان انگلیسی رو بیاره؟
اسم پچرو بهم میگین؟![]()
QUOTE=FGi;5558248]
---------- Post added at 03:30 PM ---------- Previous post was at 03:25 PM ----------
تا چند روز پیش با شما موافق بودم ولی الان خیر.
تا چندروز پیش بازی برایم خیلی سخت بود ؛ راحت گل میخوردم و سخت گل میزدم ؛ راحت دریبل میخوردم.
من اینکار را کردم و الان با سختی بازی مشکلی ندارم.
تقریبا" یک فصل در مسترلیگ سختی بازی را روی Regular قرار دادم و باعث شد نقاط ضعف کامپیوتر و . . . را یاد بگیرم.
فصل بعد را روی Professional قرار دادم و فصل سوم به بعد روی Top Player و الان کاملا" بازی را در مقابل Top Player در دست دارم ؛ به طور مثال: تا 4 روز پیش با منچستر در مقابل چلسی بازی میکردم و شکست میخوردم و 70% بازی دست کامپیوتر بود ، ولی امروز چلسی را شکست دادم و کلا" در طول بازی چلسی 2 بار توانست روی دروازه ام خطر ایجاد کند.
بای بای[/QUOTE]
به نظر من لذت بازی کردنو از خودت گرفتی![]()
سلام دوستان من این بازی رو از سافتگذر دانلود کردم و اجرا کردم اما تو بعضی از مواقع گیر میکنه و هر وقت هم که میخواد بازی شروع بشه ارور میده
سیتمم هم
2گیگ رم
nvidia 9400
سی پیو دوهسته ای 2.50
مشکل از سیتمم هست یا از بازی چون کرکش کردم
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
کسی نمی تونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)