تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 472 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

در آغاز فعالیت mohamadrezash72n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان ، من مشکل لرزش و صدای زیاد موتور دارم ، مدل ماشینم ef7 بنزینی ۹۳ هست ، در رابطه با همین مشکل شمع هارو با نوع سوزنی ، بنزین سوپر ، تعویض دسته موتور ها ، تبدیل دسته موتور بالا ، تعویض منجید های اگزوز با نوع تویوتایی ،روغن ایساکویی و توتال ، بررسی مسیر ورودی هوا رو انجام دادم ولی مشکل مرتفع نشد ، گپ شمع هارو هم تغییر دادم بازم فرقی نکرد از نظر نمایندگی عادی هست ولی به وضوح مشخصه که لرزش و انتقال صدا از سمند موتور پژو بیشتره
    لطفا کمک کنید
    Last edited by mohamadrezash72n; 31-12-2015 at 09:27.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

بود و نبود گوی سیاه هم فرقی نداره در صدا و لرزش

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

سلام دوستان اینکه میگن سمند بعد 3-4 سال خیلی به خرج میفته واقعیت داره؟سمند 3-4 سال کارکرده با مثلا 80 هزار کیلومتر کارکرد ارزش خرید داره؟مشکلاتی مثل روغن ریزی و ... پیدا نمیکنه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان اینکه میگن سمند بعد 3-4 سال خیلی به خرج میفته واقعیت داره؟سمند 3-4 سال کارکرده با مثلا 80 هزار کیلومتر کارکرد ارزش خرید داره؟مشکلاتی مثل روغن ریزی و ... پیدا نمیکنه؟
    مشکل روغن ریزی تقریبا رفع شده ، ولی نهایتش تعویض واشر اببندی اویل ماژول هست که هزینه چندانی نداره
    ولی در مورد این که ماشین چهار سال ۸۰ هزار تا کار‌کرده ، باید تسمه تایم عوض بشه ، دیسک صفحه اگه تموم شده عوض بشه
    این موارد تو اکثر ماشین ها تو این کارکرد یکسانه
    نهایتا به خاطر وزن بیشتر سمند ، تو این کارکرد نیاز به تعمیر جلو بندی خواهید داشت

5. این کاربر از mohamadrezash72n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    من سمند ای اف سون مالتی پلکس مدل آذر نود و سه دارم، یکی از ریموت های ماشینم از کار افتاد و دیگه دکمه هاش کار نمیکرد، فکر کردم باتریش تموم شده و یه مدت ریموت یدک دستم بود. وقتی باتری هاشو عوض کردم بازم درست نشد. کلید رو بردم نمایندگی واسم کد بده و درستش کنه اما هر دو ریموت رو از کار انداخت، قفل مرکزی هم عملکردش خراب شده. ماشین راحت درش با سوییچ باز میشه و ماشین روشن میشه و دیگه خبری از ایموبلایزر نیست.
    دو تا نمایندگی بردم نتونستن کاری بکنن. برداشتن سرباتری هم کمکی نکرد. با دیاگ هم نمیتونن درست کنن تو نمایندگی.
    الان ماشینم ایموبلایزر و ریموت هاش از کار افتاده. دوستان لطفا کمک کنید.

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

فکر نکنم غیر از نمایندگی کسی دیگه بتونه درست کنه
    اگه گارانتی دارین ، قبل از اتمام حتما پی گیری کنید‌ واز شکایت نترسید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام خدمت همه ef7 سواران عزیز. من یه ماشین ef7 بنزینی صفر تحویل گرفتم. رفتم بنزین بزنم دیدم روی درب باک نوشته بنزین بدون سرب با اکتان بالای 95. من یه باک سوپر زدم. آیا همیشه باید بنزین سوپر بزنم!؟ بنزین معمولی بزنم چی میشه!؟
    سوال دوم اینکه وقتی روشن می کنم باید پام رو گاز باشه و یه دقیقه ای ملایم گاز بدم تا ماشین روشن بمونه و گرنه خاموش میشه. اینجوری که نباید باشه!؟

تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام ، همانطور که تو دفترچه هم نوشته بنزین سوپر مناسب این موتور هست ، ولی درصورت‌ دسترسی نداشتن میشه معمولی هم زد ، بیشترین ضررش به کاتالیزر میرسه که اونم زیاد مهم نیست
    در مورد خاموش شدن در استارت اول ، مشکل احتمال قوی از استپر موتور هست
    بدید بیرون دیاگ بزنن‌ و ریست کنن مشکل حل میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام

من سمند ای اف سون مالتی پلکس مدل آذر نود و سه دارم، یکی از ریموت های ماشینم از کار افتاد و دیگه دکمه هاش کار نمیکرد، فکر کردم باتریش تموم شده و یه مدت ریموت یدک دستم بود. وقتی باتری هاشو عوض کردم بازم درست نشد. کلید رو بردم نمایندگی واسم کد بده و درستش کنه اما هر دو ریموت رو از کار انداخت، قفل مرکزی هم عملکردش خراب شده. ماشین راحت درش با سوییچ باز میشه و ماشین روشن میشه و دیگه خبری از ایموبلایزر نیست.

دو تا نمایندگی بردم نتونستن کاری بکنن. برداشتن سرباتری هم کمکی نکرد. با دیاگ هم نمیتونن درست کنن تو نمایندگی.

الان ماشینم ایموبلایزر و ریموت هاش از کار افتاده. دوستان لطفا کمک کنید.

امروز بردم پیش یه نفر با ۳۰ تومن درستش کرد. یه سری از این کارشناسای ایرانخودرو قد خر هم حالیشون نیست.
    البته داریم تکنسین هایی که دانش بالایی دارن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دقیقا برای منم آذر۹۳هست اما سخنگو ولی سه ماه بعدش ریموت ضعیف و از کار افتاد از اون موقع تا حالا هم دارم از یدک استفاده میکنم که چند روزیه یدک هم ضعیف شده و باید به ماشین نزدیک شم. سوالم اینه که چجورد ریموت باز میشه تا باتریشو عوض کنم ظاهرا پیچ نداره. ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •