سلام دوستان من دانشگاه غیر انتفاعی الان دارم درس می خونم متولد 70 هم هستم خواسنم ببینم من می تونم کنکور سراسری بدم امسال یا به خاطر معافیت تحصیلی نمی تونم بعد ازاد چطور ؟
سلام دوستان من دانشگاه غیر انتفاعی الان دارم درس می خونم متولد 70 هم هستم خواسنم ببینم من می تونم کنکور سراسری بدم امسال یا به خاطر معافیت تحصیلی نمی تونم بعد ازاد چطور ؟
دلیلش احتمالا اینه که بکوب درس خوندی. منم پارسال اوائل اینطوری میشدم .یعنی از شنبه بعد از آزمون شروع میکردم به خوندن تا 5شنبه قبل از آزمون . اوائل خوب پیش میرفتم بعد یهو از هرچی کتاب تست و تست و درس و ... خلاصه هرچیزی که راجبه تسته بدم میومد . خودمو مجبور میکردم بشینم پای درس ولی اون نتیجه سابق رو نمی اوردم . بعد رفتم مشاوره تا گفتم اینطوری شدم گفت بی وقفه با تایم بالا درس خوندی؟گفتم آره! گفت از این به بعد بین 2تا آزمونت 1روز رو کاملا آف کن. هیچی نخون حتی روزنامه . فقط پاشو برو تفریح کن . اگه تفریحت پیاده رویه برو پیاده روی اگه تفریحت فوتباله برو فوتبال خلاصه برو کاریو بکن که دوست داری.منم شنبه های بعد از آزمونو تعطیل میکنم و معمولا میرم گشت و گذار. جمشیدیه خونه آشنایی سینما یا هرجا که خستگی 2هفته قبلمو در کنه . یکشنبه صبح هم سرحال مثل روز اول میشینم پای درس خداییشم هفته ای که شنبشو تعطیل کردم و تفریح کردم بالاترین بازده درسی رو دارم.
بازم اگه دیدی مشکلت این نیست یه سر برو مشاوره.![]()
شما اول شرایط این دانشگاه هارو بخون ( صفحه 40 تا 42 ) ببین اصلا خوشت میاد!
نظر من رو میخوای بیخیالش شو!
سلام دوستان ... بعد از عمری که گذشت ... تازه من بعد از ثبت نام فهمیدم که شمارهی شناسنامهی من با کد ملیم اشتباهیه ! یعنی کمپلت اشتباه ... ولی انشالا درست میشه . رفتم ثبت احوال و گفتم حالم خوب نیست ... اونو ثبت کردند !... آدم های بیکار تو این جور جاها میان افرادی مثل من رو شناسنامهگیر میکنن !
البته ناگفته نماند که من فک میکردم ش.م و ش.ش درسته ، بعد از رفتن به احوال پرسی (اداره ثبت احوال) فهمیدم از متولیدین ما به بعد ش.ش با ش.م یکیست که مال من یکی نبود !
Last edited by قاهر - Gahir; 10-12-2009 at 14:57.
shabeashegha عزیز دستت درد نکنه(ببخشید اسمتونو نمیدونم) مشکل منم دقیقا همونیه که گفتید منم چند هفته بکوب با بهترین بازده خوندم ولی الان بدجوری کم آوردم دستتون درد نکنه![]()
چه جوري ميشه كارت اعتباري رو اينترنتي خريد اينجا تو قم كارت اعتباري گير نمي آد يعني مي گن فقط ميدون مطهري داره تو سايت نوشته كه امكانش فراهم شده اما هرچي گشتم چيزي نبود!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سینا هستم. خواهش میکنم . خوشحال شدم تونستم کمکت کنم![]()
سلام . دوستان خسته نباشید
دانش اموز ریاضی احتمال قبولی رشته های هنر رو هم داره؟؟ کسی هست اینجا ریاضی باشه هنر هم شرکت کنه ؟؟
![]()
بنظر من که احتمال قبولیشون از بقیه بالاتر هم هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)