تو که گفتی دانلودش نکردم ! چرا خالی می بندی؟ عزیز شما بلد نیستی به من چه . Mob لول 1 رو اگه 2 تا اسپل بزنی پخش زمین میشه .
تو که گفتی دانلودش نکردم ! چرا خالی می بندی؟ عزیز شما بلد نیستی به من چه . Mob لول 1 رو اگه 2 تا اسپل بزنی پخش زمین میشه .
Last edited by Dark^Knight; 02-07-2010 at 16:53.
موقع عضو شدن تو این سایت نوشته اگه سنتون 13+ هست عضو بشین.من نمیدونم چرا بعضی افراد زیر 13 سال تو پی سی عضو هستن.این بازیهای آنلاین هم 18+ هستش پس بهتره بچه ها که هنوز به سن قانونی نرسیدن بازی نکنن تو پی سی ورلد هم نیان که باعث این جور بحث ها و دعواهای الکی و منحرف شدن تاپیک بشه.
---------- Post added at 04:41 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------
دیگه نمیخوام این بحث های الکی و مهدکودکی رو ادامه بدید.لطفا تمومش کنید.
اونا رو گفتم بحث شيرين شه!!
___
بروبچ تو فروم شايا پرسيدم بهم گفتن يا Pag يا War يا Orc.
برا Pag بعضيا گفتن 4Int و 3Rec بعضي ها هم گفتن 5Int و 2Rec
دعوا تموم شد.مثل دوستي من و تو.ديگه فقط يه آشنايي داريم.
__
آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
باید صبر کنی دیگه. KH تازه اولین جایی هست که ملت بازی کردن رو تجربه میکنن . چطوری پارتی بگیرن و چطوری کار گروهی بکنن.آقا اين KH يه نفرم نمياد آخه.من چه جوري لول آپ كنم؟
و جون خیلی ها تازه کارن اینجوری میشه که PP درست حسابی جور نمیشه.
شاید در ساعت یه پارتی بتونین گیر بیارین ! ولی غصه نخورین معمولا اینجوریه که بعشی روز ها 1 لول هم بالا نمیری بعضی روز ها هم 4 یا 5 لول راحت می گیری.
راستی واقعا چند سالتون هست ؟! ما زمانی که تو گیلد 1 Etain بودیم فقط 1 یا 2 نفر زیره 22 یا 23 بودن . گیلد های خوب بچه ها رو راه نمیدن ! یکسره +18 حرف می زنن و رفتار می کنن و خفن باید ظرفیت داشته باشید.
انگلیسی هم بلد نباشید که بهتره بازی آنلاین به این سبک رو بیخیال شید.
هنوز دارم بخاطره این جمله می خندم !راستي دفتر رياضيمو بده ميخوامش.
Last edited by mhv_kntu; 02-07-2010 at 17:43.
واقعا همینه عربا و ترکا بچه های خیلی خوبین ... ترک ها که به شدت هوای همو دارن ... آدم حسودیش می شه ..تا اونجایی که تو بازی دیدم عرب ها و ترک ها هم فرهنگشون از ما بالاتره lol
الان طرف لایت گایا عروسی می شه جمعیت اهل هلند خیلی زیاده ....
خوب شما ایرانی هستی دیگه.
یکی از اعضای گیلد قبلی ما که lvl60 um داشت رو بخاطر بد و بیراه گفتن perma ban کردن و کلا از بازی انداختنش بیرون . البته چون AP Buyer نبود این کار رو کردن اگه AP بخری چند روز Ban میشی. ولی خوب یکی باید SS بگیره و Ticketبفرسته تا بن بشید.
Hikan حرف الکی نزن. اکانت منو Sub-Zero70 -- کرده . اول بدون چی داری میگی . Sub-Zero70 اکانتم برا خودت من 2 تا دیگه اکانت دارم .
من سالم برگشتم!!در ضمن من ه ك ت نكردم.
از دعوا بگذريم:بچه ها امكان داون گريد شدن هست؟مثلا 0 درصد هست EXP من و بميرم آيا لول داون ميشم؟
آقا من اصلا هیچ کدوم بازیا نمیرم
برگشتم به گذشته دارم knight online میزنم . بد نیست حال میده .
به هر حال Sub-Zero70 اگه پسوردشو داری بده . ما که حوصله نداریم ولی خوب من دیگه P30 کم میام چون ای اکانتم 20 پسته نیست.
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
اگه کسی می خواد بیاد بازیش حال میده. میخوام یه تاپیک بزنم دربارش لطفا گند نزنین بهش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)