لینک بقیه از جمله پروداکت کد شما داخل این هست
کلیه لینک ها کار کاربری به اسم طلوعی عضو سایت موبایلستان است(از لحاظ کپی رایت گفتم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک بقیه از جمله پروداکت کد شما داخل این هست
کلیه لینک ها کار کاربری به اسم طلوعی عضو سایت موبایلستان است(از لحاظ کپی رایت گفتم)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا اين لينكت كه كار نمي كنه ف ل ت چي كار كنيم ما همشونو من باز دانلود كردم همون يكي كه 88 كيلو بايته رو ارو ميده در زمن مخ من هم ارور داد بابا پرداكت من 0574327هست ببين همونو خودت ميتوني دان كني بزاري واسمكمك بزرگي ميكني هجمي هم ندار دوستم جون من بزار من به سختي اوردمش ولي ميگه كه چيزي يافت نشد
به خدا خسته شدم تا حالا 600مگ از عصر دانلود مردم بابا ايدياس الم ميپر خوب
![]()
من كه نتونستم بفهمم كه كار با جف چه جوريهسخته يك كم ولي ميدونم كه از اين نرم افزار خود نوكيا بهتره
خوب ولي من ميخام با همين نوكيا اپديت كنم نميشه كلافم كرد يادمه يكي گفت كه فايلاي فلشي كه دانلود ميكني بريز توي اينجا
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\من هم ميخوام همين كارو بكنم لطفا كممممممممك هم اكنون نياز مند ياري شما هستيم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نميدونم ديگه چي كار كنم خصته شدم مثل كه امشبرو بايد تو خماريش بمونم
دوستان اگر با مسير بالا موافق هستن من راهنماي كنن
از دوست خوبمم كه لينك و دادن ميخام كه همون فايل 88كيلو بايتي هم برامون بزارن
ولي جالبه ها در عرض يك روز 200 پستبه اينجا اذافه شد!!!!!!!!!!!!!
باز هم كمممممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم مممممممممممممك![]()
دوستان عزیز بهترین و مطمئن ترین راه برای آپدیت گوشیتون استفاده از فونیکس هست
من هم اکثرا با NSU مشکل دارم و در آخر کار ارور میده اما با فونیکس به راحتی میتونید در عرض چند دقیقه آپدیت جدید رو رو گوشی بریزید
من هم در حالا دانلود هستم!
امیدوارم مشکل برفکی شدنتون(!!!!) هم با این آپدیت رفع بشه!!
صبر کنین ببینم!
این ورژن هک نمیشه یعنی HelloX و اینا فعلا پر باید همه برنامه ها رو ساین کنیم!
اما خوب ارزشش رو داره
سلام
چرا این گوشی با وایرلس آبدیت نمیشه
تنظیمات داره
این هم فایل مورد نظرت
من به زور میتونم بیام توی اکانتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
اقا اين ورژن هك نميشه خود سايت رسمي هلو ايكس چي چي يك گفته كه اين پچ نميشه يعني تبق امار هاي كه از كاربرانش گرفته گفته خوب ميتونيد بيخيال اپ بشين يا اينكه اينهمه تعقير رو توي گوشيتون ببينيد هدود 20 تعقير كرده مهم تريناش دوربين صدا موزيك پلير در اول كارهوم اسكرين شبه 5530 و ان 97 تركيبي از اين دوتا و قابليت هاي ovi
من كه عكساشو ديدم كلي تعقير كرده بودخيلي خوب شده انشا الاه خدمم هم بتونم اپ كنم
چند سوال:
1. قیمت هندز فری اصلی گوشی چنده؟ از کجا میشه اصل و غیراصل رو تشخیص داد؟
2. کیف اصلی گوشی چطور قیمتش چنده و نحوه تشخیص اصل را از غیراصل بگین لطفا
مممنون
من گوشیم آخرین ورژنه و آپدیت شده ورژن 31.0.101 اما بازم برفکی میشه.نکته جالب اینه که وقتی گوشیم تو هوا سرد می برم و بیرون می رم اینطور میشه.کسی هیچ پیشنهادی نداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)