اره اگه لینک ثابت هست رانژه شده!
act یا eth وقتی چشمک میزند که دریافت یا ارسال داده ها داشته باشی پس وقتی دریافت و ارسال داری نباید چشمک بزنه!
Ap هم مربوط به وایرلس هست( Access Point )
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اره اگه لینک ثابت هست رانژه شده!
act یا eth وقتی چشمک میزند که دریافت یا ارسال داده ها داشته باشی پس وقتی دریافت و ارسال داری نباید چشمک بزنه!
Ap هم مربوط به وایرلس هست( Access Point )
Last edited by ahriman323; 13-03-2009 at 01:12.
ممنون از راهنماییت
پس بالاخره ماهم شاتلی شدیم
تا همه رفتن تعطیلا من سوالاتم را بپرسم
دو سوال دیگه هم داشتم
امروز برای اولین بار وار صفحه کاربریم شدم (هورا) اولش که یک پیغام اومد که سرویس شما به مرحله اماده نصب نرسید و شما امکان استفاده از سرویس را ندارید . اگه خط من رانژه شده چرا این یغام را می ده ؟
1)در قسمت اخرین فاکتور برای من 36800 بدهی زدن این یعنی چی ؟ من مبلغ فاکتورم 36500 بوده که 10 تومن کارت طلایی بوده و 26500 پرداخت شده
2)این یک ماه رایگان را چه جوری منظور می کنن ؟ من که اثری ازش توی صفحه کاربری ندیدم
3)در قسمت پرداخت انلاین اسم همه بانکها را نوشه و گفته می شه باهاشون پرداخت کرد ولی در کادر پایین ترش فقط 4 تا بانک هست ؟ مثلا من الان سامان دارم چه کارکنم
مبارکه!انشالله که مشکلی نداشته باشی
حتما وقت نکردن ثبت کنن
1-نمی دونم از خودشان بپرس!
2- این هم نمی دونم از خودشان بپرس!
مشکلی نداره با هر بانکی که عضو شتاب باشه میشه از طریق اون 4تا بانک پرداخت کرد! پس از طریق اون 4تا پرداخت کن!
========================================
با سلام میخواستم بدونم قضیه کارت طلایی چیه
اگه داری به ما هم بده
=======================================
این قضیه کارت طلایی چیه
اگه داری برای ما هم بفرست
پس باید بهتون تبریک بگیم
مورد اول رو براتون کامل توضیح میدم چون خودمم مثله شما قبل از اینکه شرکت بهم بگه متوجه رانژه شدن خطم شدم
1. خطتتون اگه رانژه شده و انجا نمیبینید دلیلش اینه که هنوز مخابرات نامه تاییده رانژه را برای شرکت نفرستاده.... شما باید اول زنگ بزنید 23099 بعد به گروه فروش مرتبط با خودتون تماس بگیرید(پندار یا پرنیان) بعدش بهشون بگین که خطم رانژه شده لطفا اکانت منو فعال کنید...ممکنه یه مقداری مقاومت کنند ولی بهشون اصرار کن و بگو که خطم رانژه شده و مسئولیتش پای خودم...
بعد قبول کردن....شما نیم ساعت بعدش اگه بازم کانکت بشی بری تو صفحه کاربریت میبینی که یه تغییراتی کرده....یه سری سوالاتی هست که باید جواب بدین...اگه بلد نبودین چی بنویسین....زنگ بزنید به 23099 بعد به داخلی 620 یا 621 تماس بگیرید و بگین فلانه....و ازشون بخواین که همون پشت تلفن به شما بگن که گزینهها رو چی وارد کنید؟؟
بعدش (اینکارو من بلد نبودم نکردم ولی شما حتما انجام بده)یه ایمیل بفرستید برای شاتل و بگین که من خودم سیستم رو نصب کردم پس اون 10هزار تومن را بهم برگردونید
2. یک ماه بعد رو شما در اکانت بعدیتون میتونید مصرف کنید
2. شما باید
بستگی به مرکز مخابرات داره، از یک روز تا 7 روز.
مبارک باشه.
مهدی جون من این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت، وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن ما که 10 تومن همینطوری تخفیف دادیم، دیگه نمیشه 10 تومن نصب رو هم نگیریم. ولی این دوستمون هم تست کنه،ضرری نداره.
متاسفانه چون 512 نا محدود میخوام سرویس مغازم رو میخوام تعویض کنم با اراکل که 512 نامحدودش حدود ماهی 60 تومن در میاد. برای همین خیلی پیگیری کردم.
اگه بخوای برای اولین بار از شاتل سرویس بگیری میتونی از همشهری هات یه کارت طلایی بگیری اونموقع شاتل تو هزینه نصب بهت 10000 تومن تخفیف میده
به اون کسی هم که کارت را به شما داده یه تخفیف جزیی میدن
در ضمن شما با همون فونت کوچیک هم که بنویسی دوستان جوابت را میدن![]()
شما اول بگو کدام شهر هستی ؟
اگر که تهران هستی : من خودم از جناب ashkan-mc گرفتم. خودمم هم دارم
![]()
هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)