تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 448 از 4751 اولاول ... 3483984384444454464474484494504514524584985489481448 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

الان مشکل سر چراغ لینک نیست

امروز که مودم را روشن کردم چراغ لینک روشن و ثایت هست . این یعنی وصل شده خط یا نه ؟

چراغ act در حد 2 دقیقه چشمک می زنه و بعد دیگه خاموش می شه . اگه روشن کنم مودم را دوباره هیمن اتفاق می افته . این یعنی چی ؟

اره اگه لینک ثابت هست رانژه شده!

act یا eth وقتی چشمک میزند که دریافت یا ارسال داده ها داشته باشی پس وقتی دریافت و ارسال داری نباید چشمک بزنه!
    Ap هم مربوط به وایرلس هست( Access Point )
    Last edited by ahriman323; 13-03-2009 at 01:12.

2. 2 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اره اگه لینک ثابت هست رانژه شده!

Act یا eth وقتی چشمک میزند که دریافت یا ارسال داده ها داشته باشی پس وقتی دریافت و ارسال داری نباید چشمک بزنه!
    Ap هم مربوط به وایرلس هست( access point )
    ممنون از راهنماییت

پس بالاخره ماهم شاتلی شدیم

تا همه رفتن تعطیلا من سوالاتم را بپرسم

دو سوال دیگه هم داشتم

امروز برای اولین بار وار صفحه کاربریم شدم (هورا ) اولش که یک پیغام اومد که سرویس شما به مرحله اماده نصب نرسید و شما امکان استفاده از سرویس را ندارید . اگه خط من رانژه شده چرا این یغام را می ده ؟

1)در قسمت اخرین فاکتور برای من 36800 بدهی زدن این یعنی چی ؟ من مبلغ فاکتورم 36500 بوده که 10 تومن کارت طلایی بوده و 26500 پرداخت شده

2)این یک ماه رایگان را چه جوری منظور می کنن ؟ من که اثری ازش توی صفحه کاربری ندیدم

3)در قسمت پرداخت انلاین اسم همه بانکها را نوشه و گفته می شه باهاشون پرداخت کرد ولی در کادر پایین ترش فقط 4 تا بانک هست ؟ مثلا من الان سامان دارم چه کارکنم

4. این کاربر از zaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

ممنون از راهنماییت

دو سوال دیگه هم داشتم

امروز برای اولین بار وار صفحه کاربریم شدم (هورا ) اولش که یک پیغام اومد که سرویس شما به مرحله اماده نصب نرسید و شما امکان استفاده از سرویس را ندارید . اگه خط من رانژه شده چرا این یغام را می ده ؟

1)در قسمت اخرین فاکتور برای من 36800 بدهی زدن این یعنی چی ؟ من مبلغ فاکتورم 36500 بوده که 10 تومن کارت طلایی بوده و 26500 پرداخت شده

2)این یک ماه رایگان را چه جوری منظور می کنن ؟ من که اثری ازش توی صفحه کاربری ندیدم

3)در قسمت پرداخت انلاین اسم همه بانکها را نوشه و گفته می شه باهاشون پرداخت کرد ولی در کادر پایین ترش فقط 4 تا بانک هست ؟ مثلا من الان سامان دارم چه کارکنم
    مبارکه!انشالله که مشکلی نداشته باشی
    حتما وقت نکردن ثبت کنن
    1-نمی دونم از خودشان بپرس!
    2- این هم نمی دونم از خودشان بپرس!
    مشکلی نداره با هر بانکی که عضو شتاب باشه میشه از طریق اون 4تا بانک پرداخت کرد! پس از طریق اون 4تا پرداخت کن!

6. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت

دو سوال دیگه هم داشتم

========================================

با سلام میخواستم بدونم قضیه کارت طلایی چیه

اگه داری به ما هم بده

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

ممنون از راهنماییت

دو سوال دیگه هم داشتم

=======================================
    این قضیه کارت طلایی چیه

اگه داری برای ما هم بفرست

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ممنون از راهنماییت

دو سوال دیگه هم داشتم

پس باید بهتون تبریک بگیم

مورد اول رو براتون کامل توضیح میدم چون خودمم مثله شما قبل از اینکه شرکت بهم بگه متوجه رانژه شدن خطم شدم
    1. خطتتون اگه رانژه شده و انجا نمیبینید دلیلش اینه که هنوز مخابرات نامه تاییده رانژه را برای شرکت نفرستاده.... شما باید اول زنگ بزنید 23099 بعد به گروه فروش مرتبط با خودتون تماس بگیرید(پندار یا پرنیان) بعدش بهشون بگین که خطم رانژه شده لطفا اکانت منو فعال کنید...ممکنه یه مقداری مقاومت کنند ولی بهشون اصرار کن و بگو که خطم رانژه شده و مسئولیتش پای خودم...
    بعد قبول کردن....شما نیم ساعت بعدش اگه بازم کانکت بشی بری تو صفحه کاربریت میبینی که یه تغییراتی کرده....یه سری سوالاتی هست که باید جواب بدین...اگه بلد نبودین چی بنویسین....زنگ بزنید به 23099 بعد به داخلی 620 یا 621 تماس بگیرید و بگین فلانه....و ازشون بخواین که همون پشت تلفن به شما بگن که گزینه‌ها رو چی وارد کنید؟؟

بعدش (اینکارو من بلد نبودم نکردم ولی شما حتما انجام بده) یه ایمیل بفرستید برای شاتل و بگین که من خودم سیستم رو نصب کردم پس اون 10هزار تومن را بهم برگردونید

2. یک ماه بعد رو شما در اکانت بعدیتون میتونید مصرف کنید
    2. شما باید

10. 3 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز blackhero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام به همه
    کسی میدونه وقتی درخواست فسخ قرار داد بدی و بخوای که خطط رو از رانژه در بیارن چقدر طول میده این شاتل
    پارس که داشتم دقیق 1 هفته طول داد!
    بستگی به مرکز مخابرات داره، از یک روز تا 7 روز.

ممنون از راهنماییت

مبارک باشه.

بعدش (اینکارو من بلد نبودم نکردم ولی شما حتما انجام بده) یه ایمیل بفرستید برای شاتل و بگین که من خودم سیستم رو نصب کردم پس اون 10هزار تومن را بهم برگردونید
    مهدی جون من این کار رو کردم ولی فایده ای نداشت، وقتی دلیلش رو پرسیدم گفتن ما که 10 تومن همینطوری تخفیف دادیم، دیگه نمیشه 10 تومن نصب رو هم نگیریم. ولی این دوستمون هم تست کنه،ضرری نداره.

12. 2 کاربر از blackhero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه paymanonline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یعنی شما تا الا ن دو بار فسخ قرارداد کردید؟
    متاسفانه چون 512 نا محدود میخوام سرویس مغازم رو میخوام تعویض کنم با اراکل که 512 نامحدودش حدود ماهی 60 تومن در میاد. برای همین خیلی پیگیری کردم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

اگه داری به ما هم بده
    =======================================
    این قضیه کارت طلایی چیه

اگه داری برای ما هم بفرست
    اگه بخوای برای اولین بار از شاتل سرویس بگیری میتونی از همشهری هات یه کارت طلایی بگیری اونموقع شاتل تو هزینه نصب بهت 10000 تومن تخفیف میده
    به اون کسی هم که کارت را به شما داده یه تخفیف جزیی میدن

در ضمن شما با همون فونت کوچیک هم که بنویسی دوستان جوابت را میدن

15. این کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه zaza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگه داری به ما هم بده
    شما اول بگو کدام شهر هستی ؟

اگر که تهران هستی : من خودم از جناب ashkan-mc گرفتم . خودمم هم دارم

17. این کاربر از zaza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 48 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 48 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •