تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 448 از 577 اولاول ... 348398438444445446447448449450451452458498548 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,471 به 4,480 از 5767

نام تاپيک: Ubuntu

آخر فروم باز tajrobenik's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

منظورتون چیه؟ مجموعه نرمافزاری مثل King یا Lord میخواین؟!
    تو نت واسه دانلود نذاشتن؟! پس میشه بگید ما چطوری از نرم افزارا استفاده میکنیم؟
    ........
    تو اینترنت یا حداقل تو سایت های ایرانی ... واسه دانلود ... یک سرچی بزنید می‌بینید کلی سایت هست که داره نرم افزار ها ی ویندوز رو می‌زاره تو سایتش ...
    اما در مورد لینوکس که همچین چیزی من ندیدم !
    شایدم باشه ...

اگرم نیست «: دلیل نمی‌شه کلا : مزایای داشتن مجموعه نرم افزار رو ببرید زیر سوال !

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مجموعه نرم افزار که هست !؟ میخوای پ.خ کنم برا خرید !؟ برا دانلود هم 18 تا DVD نسخه 10.04 لینک داشتم ولی نمیدنم کجاست ، پیدا کردم براتون میزارم ...

خوبی لینوکس این هست که وقتی شما میخواید برنامه ای رو از نت بگیرید ، مطمئنید نسخه شما معتبره ولی تو ویندوز یک برنامه تو کلی سایت هست تو خیلی هاشون کد های مخرب تزریق شده ، حتما باید امضا دیجیتال و هش ها کنترل بشه و ...

البته شما میتونید سورس ها رو دانلود کنید و تو سیستم خودتون داشته باشید و برا توزیع خودتون Compile کنید . همینطور بسته های آماده نصب ( deb ) هم زیاد هستن باید بگردید پیدا کنید .

یکی از مواردی که من رو هم اذیت میکنه همین نرم افزار هست که باید به جنبه های خوبش توجه کرد .

3. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال imanpod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روش هایی زیادی برای این کار هست. من معمولا این کار رو میکنم(البته اگه DVD ویندوز دارید):
    اول یه CD اوبونتو بزارید سیستم رو باهاش بوت کنید. بعد از توی اوبونتو درایو لینوکس رو پاک کنید. برای این کار لازم نیست وارد نصب شین. از توی منوها گزینه‌ی GParted رو اجرا کنید. از همون جا فضای خالی ایجاد شده رو به یه درایو دیگه‌ی ویندوز منتقل کنید یا درایو جدید بسازید. بعدش ریستارت کنید و سیستم رو با DVD ویندوز بوت کنید. تو صفحه ای که باید روی Install Now کلیک کنید روی گزینه‌ی Repair your computer کلیک کنید. بعدش یه Next بزنید و صفحه‌ی بعدی رو (اگه داره) cancel کنید. حالا گزینه‌‌ی آخر(Command Prompt) رو بیارید و اینا رو توش بزنید:
    کد:
    bootrec /fixmbr bootrec /rebuildbcd
    البته پیشنهاد می‌کنم اولین بار فقط دستور اول رو اجرا کنید و خارج شید اگه ویندوز اومد که هیچ اگه نیومد برید دوباره هر دو دستور رو بزنید....
    راه حل ساده تر نداره . میترسم اشتباه کنم درایو c ام رو از دست بدم . این Gparted دقیقا کجاس ؟
    منظور شما اینه که cd یا dvd لایو اوبونتو رو بذارم ، سیستم رو باهاش بالا بیارم بعد برم درایو اوبونتوی نصب شده رو delete کنم ؟ یعنی uninstal نداره ؟
    حالا تا اینجای کار مشکلی نیست ، من از rebuildbcd و fixmbr میترسم . ممکنه کار نکنه ؟
    Last edited by imanpod; 21-09-2011 at 11:07.

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام
    من هر پارتیشن از هاردمو که تو 11.04 باز میکنم یه شورتکات ازش تو سایدبار میاره .
    میشه یه کاری کرد که اینارو نیاره ؟
    اگه میشه چجوری ؟

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دکمه‌ی PrintScreen رو که هرجا بزنید واستون عکس میگیره...

آخر فروم باز Amir Varasteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه میشه چجوری ؟
    سلام.

این طبیعی هست. چون شما هر وقت پارتیشن Ntfs رو باز میکنی، اون پارتیشن توی لینوکس Mount میشه و بعد اون بغل نمایش داده میشه.

8. این کاربر از Amir Varasteh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه IP007's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام
    اگه میشه چجوری ؟

اگه خودتون به صورت دستی از ترمینال مونت کنین، دیگه اونجا چیزی نمیاد

مثلا یه پوشه بسازین به نام D

mkdir /home/sin2xcosx/D

حالا پارتیشن D رو مونت میکنیم، مثلا sda7 هستش :

sudo mount /dev/sda7 /home/sin2xcosx/D

برای دیدن پارتیشن ها ، از ابزار fdisk میتونین استفاده کنین

sudo fdisk /dev/sda

بعد p رو بزنین نمایش میده

10. این کاربر از IP007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    اگه میشه چجوری ؟
    فکر می‌کنم تو compiz می‌تونید تنظیماتش رو دست بزنید.... درست یادم نیست کجا بود....

راه حل ساده تر نداره . میترسم اشتباه کنم درایو c ام رو از دست بدم . این Gparted دقیقا کجاس ؟
    منظور شما اینه که cd یا dvd لایو اوبونتو رو بذارم ، سیستم رو باهاش بالا بیارم بعد برم درایو اوبونتوی نصب شده رو delete کنم ؟ یعنی uninstal نداره ؟
    حالا تا اینجای کار مشکلی نیست ، من از rebuildbcd و fixmbr میترسم . ممکنه کار نکنه ؟
    مگه ویندوز uninstall داره که ubuntu داشته باشه؟ اصلا مگه نرم‌افزار نصب کردید که بخواید با یه uninstall پاک شه؟ سیستم‌عامل نصب کردید ناسلامتی.... البته اگه از توی ویندوز و با wubi نصب می‌کردید می‌شد uninstall کرد...
    دقیقا منظورم اینه که درایور رو پاک کنید..... من تا حالا باهاش به مشکل برنخوردم(به جز یه مورد روی لپتاپ vaio که اونم یه مشکل دیگه داشت )... rebuildbcd و fixmbr هم مطمئن هستن....
    البته همون جایی که باید Commad Prompt رو اجرا کنید یه گزینه واسه Start-Up Repair داره، اگه اول از اون استفاده کنید بهتره، اگه درست نکرد اون دوتا رو بزنید...
    Last edited by thelastblack; 22-09-2011 at 17:15.

12. این کاربر از thelastblack بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من دو نوع ابانتا دارم که یکیش اصل هم هست
    میخوام با بوت بیارمش اما نمیدونم تو گزینه های اول که هست هنگام بوت کدوم رو بزنم؟؟؟
    یکی رو که نوشته بود start safe mode زدم اما تو لودش گیر میکنه نمیاد
    سیستمم هم قویه مشکلی نداره
    ممنون

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

موقع روشن شدن سیستم یک اسکرین نمایش داده میشه که گفته چی رو باید بزنی عموما :

Esc میبره تو انتخاب دستگاه برای بوت شدن
    Del میبره توی تنظیمات ٬ که میتونی از اونجا انتخاب کنی کدوم دستگاه اول بوت بشه ٬ میزاری رو CD-ROM یا DVD یا ...
    ممکن هم هست تنظیماتت به نحوی باشه اول سعی بشه با CD-Rom بالا بیاد بعد ... و در آخر با هارد که اگر اینطور باشه CD یا Dvd رو بزاری تو دستگاه اتوماتیک با اون بوت میشه ...

اون F8 رو قبل از لودینگ WIN میزنند که وارد Safe mode ویندوز بشن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •