این دیگه ازون حرفا بود فکر نکنم درست باشه داداش امیرنمیدونمولی فکر کنم کنکور 84 بود که یکی با 30تا پاسخ حالا نمیدونم(حالا نمیدونم چندتا درست بوده چندتا نادرست) رتبش 3 رقمی شده
![]()
این دیگه ازون حرفا بود فکر نکنم درست باشه داداش امیرنمیدونمولی فکر کنم کنکور 84 بود که یکی با 30تا پاسخ حالا نمیدونم(حالا نمیدونم چندتا درست بوده چندتا نادرست) رتبش 3 رقمی شده
![]()
اگه یارو سهمیه شاهد و این چیزا هم باشه بعیده با این تعداد جواب رتبه سه رقمی بیاره!!!![]()
دانشگاه؟ کارشناسی نرم افزار
دبیرستان هم که ریاضی بودم
عبا عمامه رو واسه این می خواستی؟
بچه ها من شب کنکور واسه شام آش می خورم.بعدش یه هندونه درسته می خورم.صبحونه هم املت با پیاز بعدشم سه چهار تا چای.می دونین چرا؟؟؟؟
چون شما رو خیلی دوس دارم می خوام خودمو فدا کنم.همش پاشم برم بیرون.حواس 10-15 نفر پرت شه.خوبه؟![]()
آقا كسي زمانبندي نقصاني براي رشته تجربي رو داره؟
پایان زمین شناسی 9:05
ریاضی9:30
زیست10:00
فیزیک10:30
شیمی11:00
مرور11:40
.................................................. .................
فک کنم تاپیک تا روز کنکور بترکه!!!!!!! 2 دیقه نمیای کلی پست اضافه میشه!!!!!
سلام بر همه
سر جلسه میتونیم کاغذ باطله ببریم؟؟؟؟
دستت درد نکنه فکر کنم این یارو (اسمش چی بود آهان پور دستمالچیگفت) گفت سوالات خیلی سخت بوده و یکی با اون 30تا سه رقمی شده بعدش هم گفت کنکور از 20 نمره نیست و مقایسه ایه
فکر نکنم..نهسر جلسه میتونیم کاغذ باطله ببریم؟؟؟؟
حالا تو تاپیک نمیگفتی مدیرا میبیننش بن میشمعبا عمامه رو واسه این می خواستی؟![]()
![]()
مقایسه ای؟؟؟؟؟این دیگه چه کشفیه..!
نوچز ! نمیتونین همون گوشه های دفترچه به دردتون میخوره!سلام بر همه
سر جلسه میتونیم کاغذ باطله ببریم؟؟؟؟
نه بابا ! دیگه اینقدر ها هم الکی نیس!دوستان اگه پاسخنامه رو سفید بدم مجاز به انتخاب رشته میشم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)