خيلي ممنون . عالي بود . فقط يه سئوال داشتم ، كتاب تست شيمي گفتين مهندس بازرگان بگيرم؟ من گاج هم ديدم بنظرتون ، گاج هم ميتونه خوب باشه ؟ چون تو شهر ما از اين كتاب هاي معروف زياد هستش و ديگه از اون يكيا نيستش. در ضمن انتشارات كتاب بازرگان چيه؟
خيلي ممنون . عالي بود . فقط يه سئوال داشتم ، كتاب تست شيمي گفتين مهندس بازرگان بگيرم؟ من گاج هم ديدم بنظرتون ، گاج هم ميتونه خوب باشه ؟ چون تو شهر ما از اين كتاب هاي معروف زياد هستش و ديگه از اون يكيا نيستش. در ضمن انتشارات كتاب بازرگان چيه؟
Amirdb یه سوال اساسی داشتم. شما کنکوری 89 هستین. و دو روز دیگه کنکور دارین. چیکار کردین که الان اینقدر راحت و با آرامش تو اینترنتین؟ هر کسی یکی از این دو جواب تو ذهنش می اد: یا خیلی خوندین و مطمئن هستین از نتیجتون ( که فکر کنم همینطور باشه )، و یا خیلی بی خیال هستین و خوب نخوندین( البته مطمئنا شما اینطور نیستین ، و فقط برای تکمیل جواب ها گفتم ). و گرنه من کی باشم که بخوام بزرگتر از خودمون رو مسخره کنم. ( آن روز نیاید هیچ گاه . آمیــــــــــن ).
در ضمن امیدوارم پستم پاک نشه، چون الان اجازه ایجاد تاپیک مشاوره ای کنکوریای 90 داده نمی شه، و مجبور شدم اینجا سوالم رو بپرسم.
کارت درست. خوشم می آد که هی دل دل نمی کنی . البته خودمم یکم اینجوری بودم، ولی حالا تصمیم گرفتم که این کتابا رو بخرم و از اون شماره ای که " یارانه نقدی" عزیز دادن، استفاده کردم و سفارش دادم.دقیقا منم همینطور!
هر وقت کتاب هاتون تکمیل شد ، مرحله بعدش اینه که به کتابی که دارین، اطمینان داشته باشین.
موفق و پیروز باشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــد!
شما به بزرگواري خودتون ببخشيد . بله من اشتباه مفهومم رو رسوندم.
انتشارات مبتکران
كتاب شيمي گاج هم خوبه ولي به پاي مبتكران نميرسه!
اگه ميرسيد،هر دو را بخونيد مطمئن باشيد ضرر نميكنيد اگه نه،اوليت را به مبتكران بديد.
--
بالاخره من واسه زبان چه كتابي بگيرم؟ جامع سبز يا مبتكران؟
واسه ريدينگ چطور؟
من میخوام زبان خیلی سبز ریدینگ اناری بگیرم !
البته فکر می کنم سه جلد اناری بهتر باشه اما خیلی وقت گیره !
یکی از ویژگی های خیلی سبز همینه که به اندازه است !![]()
بلاخره یکی تو این تاپیک جواب مارو داد!
ممنون از کمکت،
ببخشيد اشتباه شد
Last edited by caca_caca888; 30-06-2010 at 17:30.
سلام
من دیروز کتاب زبان پیش دانشگاهی دکتر اناری رو از انتشارات گرفتم برای کنکور 90!! ویرایش جدیدش یک جلدیه و رنگی به اضافه DVD آموزش درک مطلب!!!!
اولش فکر کردم یه کتاب جدیده ولی فروشندهه گفت همون کتاب معروفه شهاب اناریه ولی ویرایش جدیده که مولف حجمشو کم کرده و صفحه بندی جدید داده. هنوز وقت نکردم DVD رو ببینم ولی خیلی خفن می زنه.
بچه ها راستی آرایه های دکتر سبطی دراومده؟
تنها كتابفروشي كه حداقل من پيدا كردم كه هم كتاب ناياب قرابت معنايي و تناسب مفهومي دكتر سبطي و هم بقيه كتب تست و كمك آموزشي رو داشته باشه . كتاب فروشي هست بنام :سلام
من دیروز کتاب زبان پیش دانشگاهی دکتر اناری رو از انتشارات گرفتم برای کنکور 90!! ویرایش جدیدش یک جلدیه و رنگی به اضافه DVD آموزش درک مطلب!!!!
اولش فکر کردم یه کتاب جدیده ولی فروشندهه گفت همون کتاب معروفه شهاب اناریه ولی ویرایش جدیده که مولف حجمشو کم کرده و صفحه بندی جدید داده. هنوز وقت نکردم DVD رو ببینم ولی خیلی خفن می زنه.
بچه ها راستی آرایه های دکتر سبطی دراومده؟
بانك كتاب مهرآفرين .
آدرس :
ميدان انقلاب . روبروي سينما بهمن . جنب بانك صادرات . ساختمان 1484. طبقه اول
شماره :
02166954040 و 02166484838
اين كتابفروشي در بسته ايي كه برا من فرستادن نوشتند بعنوان تبليغ كه :
در تهران ارسال رايگان است . با خريد حضوري تخفيف ويژه تعلق ميگيرد
حداقل برا من كه تا تهران فاصله ام زياده . حساب كنيد بخوان كتاب رو بفرستند سواحل خليج هميشه فارس . من كل وزن بسته ام 2.630 kg بوده و از من 2500 تومان بابت پست گرفتند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)