آقایون خواهش میکنم تمنا میکنم یکی یه کرکه عالی تست شده بده(فقط خواهش میکنم از رپید شر نباشه چون تو شهره ما فیلتره) تا من هم بتونم b.a.l رو بازی کنم تو رو خدا
بد جور تو کفم
آقایون خواهش میکنم تمنا میکنم یکی یه کرکه عالی تست شده بده(فقط خواهش میکنم از رپید شر نباشه چون تو شهره ما فیلتره) تا من هم بتونم b.a.l رو بازی کنم تو رو خدا
بد جور تو کفم
به پست اول این تاپیک مراجعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما اینم پچ 1.2 از [2shared.com] حجم 5.5 mg
سلام دوستان اینم برنامه NET Framework 3.5 برای اجرای PesLegend در ویندوز Xp
برای دانلود به لینک زیر بروید:
حجم : 33 مگابایت
دوستان اینم عکس واقعی استادیوم ها در قسمت انتخاب استادیوم
لینک دانلود :
.................................................. ...............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه يه راهنمايي كنين ....؟
من اسكوربورد بالايي را دانلود كردم بعد 2 تا پوشه c05.img & rv0c_e.img كه داخلش بود را در مسير :
D:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2009\kitserver\img
كپي كردم و با فايل هاي خودش كلا" جابجا كردم البته قبلش در كيت سرور remove را زده بودم و بعد از كپي در كيت سرور دوباره اينستال زدم بعد كه در بازي رفتم اسكوربورد به شكل زير بود :
فکر میکنم شما قبلا هم از یه اسکور برد استفاده میکردی من هم قبلا همین مشکل رو داشتم حالا اگه این اسکربرد واقعا درسته و برای دیگران کار میکنه و برای شما اینطوره و شما قبلا پچ اسکربرد دیگه ای رو ریخته بودید باید بری تمام فایل های مربوط به اسکربرد قبلی رو پاک کنی اگه نمی دونی چه فایلی رو باید پاک کنی بگو قبلا از چه اسکربردی استفاده میکردی بگم کدوما رو باید پاک کنی احتمال زیاد مشکل از همینه . امیدوارم متوجه شده باشی؟
Last edited by Google Spider; 25-11-2008 at 02:05.
آقا من پچ burgrum رو با هزار تا بدبختی دانلود و نصب کردم بعدش رفتم تو بازی ،سرمست از اینکه همه ی لوگو ها و تیم ها به بهترین شکل ممکن تغییر کرده ... بعدش آرسنال شدم و رفتم تو بازی دوستانه ... اما همچین که می خواست وارد بازی بشه ، پرید بیرون و ارور dont send داد. لازم به ذکره که وقتی کیت سرور رو در حالت remove قرار می دم درست میشه(یعنی تو بازی میره)
یه چیز دیگه : این پچ رو امروز با دوستم تو کافی نت دانلود کردیم ولی مال pc دوستم هیچ مشکلی نداره و بازی اجرا می شه!!!!!
شما اگه تونستی این کرک 1.2 رو دانلود کن یا اینکه برو کرک اون دوستتو رایت کن بریز انشاا... درست بشه/....
بازی بدون رادار!!!!!
لینک دانلود :
.................................................. ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه برنامه خیلی پر کاربرد برای اونایی که به اسکوربورد علاقه دارن ...
Scoreboard-Selector 1.1این برنامه شامل چندین اسکور بورده که هر کدومش یه شماره داره ......با انتخاب شماره اسکوربورد مورد نظر اون اسکوربورد در بازی اعمال میشه ......
[LEFT]How to use:
Copy the files to your kitserver/img folder
Start Scoreboard.exe
Type the number of the Scoreboard you want to use and press enter
You can press 0 to set the Scoreboard back to Konami default
لینک دانلود : برای دانلود باید از ip و port استفاده شود
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)