نه لازم نیست . من فقط تو تایم رایگان مودم رو روشن می کنم و کانکت می شم . متوسط سرعتم 110 هست ( یکم بیشر ).
با احترام
تیم مدیریت انجمن
نه لازم نیست . من فقط تو تایم رایگان مودم رو روشن می کنم و کانکت می شم . متوسط سرعتم 110 هست ( یکم بیشر ).
سرویس 512 ماکس . مال من شش ماهه 6 گیگ است که ماکس از تا 15 فروردین تا 15 خرداد سرویس 6 ماهه رو یک و نیم برابر تعرفه اضافه می داد که شامل من هم شد . قیمت این سرویس 71500 تومن تو شش ماه است . العان یک سرویس 512 سه ماهه 4 گیگ اضافه شده که 39000 تومن است . من راضیم . به نظرم اگه سرویس 6 ماهه رو بگیری و 48 تومن هم بدی و 13 گیگ اضافه بگیری ماهی می شه حدود 20 تومن . در حالی که یک ماهه 2 گیگ 21500 می گیرن . ولی تو به ماهی 3 گیگ 20 تومن می دی .
اینطور که معلومه بچه ها هم از همارا راضی هستن و هم از ماکس
اکثر بچه های همارا هم از همین کلاسیک استفاده میکنن
به غیر اون روزایی که مخابرات قاط میزنه و نامردا کابل رو لگد مال میکنن از سرویس کلاسیک تقریبا راضیم !
شما گفتین واسه چی تنهایی ای دی اس ال نگرفتین ؟
یعنی چی حجم رو میخوره ؟
مگه چیکا میکنی ؟
فکر نکنم که بیشتر از من مصرف داشته باشی
گفتم بالا
حالا که 6 ماهه گرفتی ، فرض کن یهو شرکت قاط زد !
تو هم 2 ماهه که از سرویس استفاده میکنی ؟
چکار میتونی بکنی ؟
حداکثر سه ماهه بگیر که تو همچین مواقعی هم بتونی از بقیش بگذری
توی تبریز که سرویس هاش بدک نیست ولی افت سرعت داره ،÷شتیبانی هم ای ی ی ی ی ی ی بدک نیست؟حال داشته باشن جواب می دن ولی اگر گیر بییوفتی باید دیگه دست به دامن تهران بشی.برای ماکه خوبه به نسبت شرکتهای دیگهبرای بقیه دوستان رو نمی دونم
![]()
منظورت از شرکت قاط زد چیه . مگه امکان پذیره ؟ تا حالا واسه ی کسی اتفاق افتاده ؟
---------- Post added at 01:43 AM ---------- Previous post was at 01:38 AM ----------
وای بچه ها فردا ( البته امروز . آخه ساعت 2 بامداده ) دارم از 7 دولت آزاد می شم ( امتحان هام تموم می شه . ) شبا دیگه آنلاینم .
بچه ها دوستم 1m خرید . قراره شبا ازش استفاده نکنه . می تونم مودمم رو config کنم و یوزر و پس اون رو بدم ؟ در ضمن هر دو از ماکس هستیم .
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------
سرویست مال کدوم شرکته ؟
نه
تا حالا که قاط نزده
ولی یهو خواستی سرویست رو عوض کنی یا خواستی مدتی استفاده نکنی ممکنه واست گرون تموم شه .
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:32 PM ----------
کئفین اولسونوای بچه ها فردا ( البته امروز . آخه ساعت 2 بامداده ) دارم از 7 دولت آزاد می شم ( امتحان هام تموم می شه . ) شبا دیگه آنلاینم .
ما که هنوز شروع نکردیم
اینکه دیگه پرسیدن نداره یک تست بکن شاید جواب داد. ولی من میگم مودم دوستت رو بیار خونه وصل کن که اگر نشد 100 % مطمئن باش نمیشه چون ممکنه مک فیلتر رو ماکس نت فعال کرده باشه.
یه سوال آیا ماکس نت برای شهرستان ها سرعت 1مگابیت را می ده؟
دستت درد نکنه . ما تو شهرستانیم دیگه . 2m هم داره .
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)