والا اگه تهرانی برو پایتخت خودن از نزدیک ببین من که بد دلمو زد
بابا 1510 کجا n200 کجا 1510 هم طراحیش و تکنولوژیش آمریکایه نه lenovo که کلا چینه ،ولی بازم نظر خودته
والا اگه تهرانی برو پایتخت خودن از نزدیک ببین من که بد دلمو زد
بابا 1510 کجا n200 کجا 1510 هم طراحیش و تکنولوژیش آمریکایه نه lenovo که کلا چینه ،ولی بازم نظر خودته
از لپ تاپ سر درمیارم از گارانتی نميدونم.اميتاك چطوره؟ ایران اچ پی و همپارد مشهد نيستند. اكثرآ ميگن50تومن بده خودمون گارانتيش ميكنيم !!! ولي اميتاك پيدا ميشه
ولي فروشنده ميگفت باهاش روزي 2 ساعت بازي كني 1 سال هم سالم نميمونه(كلآ هر لپ تاپي مخصوصآ dv5 چون زيادي داغ ميشه) در اين مورد كسي چيزي ميدونه؟ خيليا ميگفتن xps 1530مشكل داره يكي ميگفت 7-8 تا فروخته 5-6 تاش برگشته.امروز كه خيليا زيراب 1530 رو زدن. منم براي خريد dv5 1060 مردد كردن![]()
![]()
فرق پردازنده های centerio و core2dueچیه؟از لحاظ فنی کدومشون بهتر اند؟
وقتی لپ تاپ میخریم مگه درایوراش به صورت پیشفرض مثل سیستم عاملش نصب نیستن یا حداقل CD هاشون باهاشون نیست که اینهمه تاپیک و درخواست برای دانلود درایورهای لپ تاپ وجود داره؟
الان قویترین پردازنده در کدام لپ تاپ به کار گرفته شده؟
در بین لپ تاپهای حداکثر 1/300/000تومن قویترین پردازنده و رم رو چه مدلهایی دارند؟
Last edited by babak_deghat; 22-10-2008 at 15:51.
تا اونجای که من میدونم قوی ترین پردازندهای centerio هستن که هم کم مصرف هستن هم راندمانشون بالاست
جدید ترینشون هم centrino2 هست من روی چند مدل سونی دیدم سری fw
یعضی از مدلها درایور ندارن مثل سونی ، توشیبا ، ولی اکثر دل ها اگه ویندوز روش باشه هم پارتیشن ریکاوری داره هم دیسک ریکاوریکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اکثرا هم درایور همراهشون هست
دریاره قویترین پردازنده بگم به حال شماهم زیاد فرق نمی کنه چون اصلا قابل احساس نیست این کور تو دو ها هم هم راندمان بالای دارن هم کم مصرف هست
من دل رو پیشنهاد میکنم
1510
core2due 2.5 6mb
4 gig ram
320 gig hard
8400 geforce
webcam-bluetooth-finger print-modem
1325 با گارانتی ایران
![]()
Last edited by hossein_dig; 22-10-2008 at 16:10.
Centrino و Centrino 2 پردازنده نیستند. اینا یک پلت فرم هستند که شامل پردازنده های دو هسته ای اینتل، چیپست مربوط به نوع خودشون و کارت وایرلس اینتل هست، یعنی شاید شما یک پردازنده پیشرفته دو هسته ای داشته باشه لپ تاپت اما چون کارت وایرلس N از اینتل رو نداره دیگه لپ تاپ شما تکنولوژی Centrino رو نداره و برچسب مخصوصش روی نوت بوک شما نصب نمیشه ... برند هایی که الان از این تکنولوژی پشتیبانی می کنند سونی، دل، اچ پی، توشیبا، فوجیتسو زیمنس و ... هستند . به هر حال اگه همه اجزا نباشند برچسبش روی لپ تاپ شما نصب نمیشه .. سری FW سونی و DV4 و DV5 اچ پی دو نمونه ای هستند که این تکنولوژی رو در سری های مجهز به پردازنده اینتل داردند... در کل داشتن این تکنولوژی به این معنیه که شما از امکانات مالتی مدیای بالا و وایرلس N در کنار مصرف کم تر باتری و سرعت بالاتر برخوردار هستی....![]()
مدل های dell 500
کلا از نوع a , b , c , n چه فرق هایی دارن ؟ اصلا این نوع 500 برای برنامه نویسی و کارهای سبک با توجه به بودجه 600 تا 700 تومن خوبه؟
اصلا سایت دل مدلاش پس وند نداره .
پست های قبلی رو بخونی متوجه میشی تا 600-700 هم معرفی شده
نه اشتباه می کنی
من خودم تو سایت دیجی کالا فقط سه نوع a , b , c رو دیدم از نوع 500
در ضمن اونهایی که تو پست های قبلی معرفی کردی که من پرسیدم بالای 700 بود
باتشکرازکسی که این تاپیک رادرست کردمیخواستم ازاهل فن بپرسم کدامیک ازمدلهای زیرازهمه نظربهتراست لطفن سه وچهارمدل به ترتیب راهنمایی کنید:
ACER
Aspire 4315
Aspire 5315
Acer Aspire 5315-C
Acer Extensa 4220-B
Aspire 4715
EXTENSA 5620
4220
4710
AS5715
5220
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fujitsu-Siemens
fujitsu esprimo V 5505
Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile V-5535-B
Fujitsu-Siemens ESPRIMO Mobile M-9400-A
-------------------------------------------------------------------------------------------
HP-COMPAQ
NX 530
6720S
V 5000
------------------------------------------------------------------------------------------
Dell
VOSTRO 1000-B
VOSTRO 500-A
VOSTRO 500-C
15251.8,Celeron1GB120DVD_RW224 INTEL15.4"2.8KgDOSWI/FI-WEB-BT
Latitude D631
-----------------------------------------------------------------------------------------
IBM LENOVO
N200-BJG
------------------------------------------------------------------------------------------
HP 530
TOSHIBA
L40
دوست عزيز
گارانتي اميتاك را نمي دونم و چيزي در باره اش نشنيدم ولي خودم dv 5 دارم داغ كردنش انقدرها نيست كه اذيتت كنه/در خصوص گارانتي (تجربه شخصي) اين كه ميگن 50 تمن بده ... به شدت كشك !!!!!!
ازش بپرس در صورت اشكال كجا رفع عيب ميكنن حتما در آبدارخانه ...
مطمئن باش اين جور گارانتي ها در صورت اشكال جواب گو نخواهند بود و دستت هم بجاي بند نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)